GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

APN gps horloge tracker telefoon simkaart instellen

APN gps horloge tracker

APN gpshorloge tracker instellen

Krijgt u o.a. ook uw APN gps horloge niet goed ingesteld. En heeft u het horloge ook gekocht (Setracker) bij één van onderstaande websites. Of heeft u een dergelijk horloge tweedehands gekocht. Bijvoorbeeld via marktplaats.nl of van een kennis. Dan kunnen wij ook u helpen als het gps horloge niet werkt met de setracker app. Ook als u het gps horloge tweedehands gekocht heeft kunnen wij u helpen met installeren en configureren. Maak hiervoor gebruik van de Gps installatie en herinstallatie service. Dit omvat niet alleen APN configuratie. Na installatie en configuratie heeft u ook een werkend product. Let op voor hoge gps data kosten en belkosten prepaid simkaart. Verschillende provider hanteren hoge tarieven.

Voor diverse landen kunnen wij op afstand uw horloge repareren. Bijvoorbeeld Belgie, Duitsland, Frankrijk etc.  Belgie: O.a. de netwerken van de telecom providers. Orange, Proximus, BASE, Telenet.be en Dommel etc etc. Ook voor andere Europese landen kunnen wij horloge op afstand configureren als u in dat land bent. Installatieservice gps horloge of gpstracker.

Apn-gps-horloge-kpn-vodafone-tmobile-lebara-tele2-telfort-symio-ben-instellen
Apn gps horloge kpn vodafone tmobile lebara tele2 telfort symio ben instellen

Gps horloge APN of GPS tracker APN

De APN informatie kunnen wij ook voor u instellen voor onderstaande Telecom providers. Tevens passen wij de overige instellingen op afstand aan. Waardoor u een werkend gps-tracker of gps-horloge heeft. U hoeft hier dus niet voor langs te komen. Reparatie op afstand, gemakkelijker voor u kan niet.

APN KPN instellen

Wij passen ook uw kpn apn instellingen correct aan. Een correcte kpn internet apn instelling. Dit zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen kpn prepaid. Alsook apn instellingen kpn abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

Gps data kosten en belkosten prepaid simkaart

kpn.com Apn instellen gps horloge of gps-tracker

APN Tele2 instellen

Wij passen ook uw Tele2 apn instellingen correct aan. Een correcte Tele2 internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps-tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Tele2 prepaid. Alsook apn instellingen Tele2 abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

tele2.nl Apn instellen gps tracker of gps horloge

APN BEN instellen

Wij passen ook uw BEN apn instellingen correct aan. Een correcte BEN internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen BEN prepaid alsook apn instellingen BEN abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel. Van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

ben.nl Apn instellen gps horloge en gps tracker

APN Youfone instellen

Wij passen ook uw Youfone apn instellingen correct aan. Een correcte Youfone internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Youfone prepaid alsook apn instellingen Youfone abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app. Let op voor hoge gps data kosten en belkosten prepaid simkaart.

youfone.nl Apn instellen gps tracker en gps horloge

GPS-horloge-APN-Waterdichttelefoon-tracker-instellen-kinderhorloge-internet-gprs-data
GPS horloge APN instellen internet gprs data

APN Hollandsnieuwe instellen

Wij passen ook uw Hollandsnieuwe apn instellingen correct aan. Een correcte Hollandsnieuwe internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Hollandsnieuwe prepaid alsook apn instellingen Hollandsnieuwe abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

hollandsnieuwe.nl Apn instellen gps horloge, gps tracker

APN Telfort instellen

Wij passen ook uw Telfort apn instellingen correct aan. Een correcte Telfort internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Telfort prepaid alsook apn instellingen Telfort abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app. Check eerst voor hoge gps data kosten en belkosten prepaid simkaart.

telfort.nl Apn instellen gps tracker, gps horloge

APN T-mobile instellen

Wij passen ook uw T-mobile apn instellingen correct aan. Een correcte T-mobile internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen T-mobile prepaid alsook apn instellingen T-mobile abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

t-mobile.nl Apn gps tracker instellen gps horloge

APN Symio instellen

Wij passen ook uw Symio apn instellingen correct aan. Een correcte Symio internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Symio prepaid alsook apn instellingen Symio abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

simyo.nl Apn gps horloge instellen gps tracker

APN Vodafone instellen

Wij passen ook uw Vodafone apn instellingen correct aan. Een correcte Vodafone internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Vodafone prepaid alsook apn instellingen Vodafone abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

vodafone.nl gps horloge Apn instellen gps tracker

APN gps horloge tracker sos bellen kpn tmobile vodafone gprs data
gps tracker horloge apn gprs data

APN Simpel instellen

Wij passen ook uw Simpel apn instellingen correct aan. Een correcte Simpel internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Simpel prepaid alsook apn instellingen Simpel abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling vormd slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

simpel.nl gps tracker Apn instellen gps horloge

APN Lebara instellen

Wij passen ook uw Lebara apn instellingen correct aan. Een correcte Lebara internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Lebara prepaid. Alsook apn instellingen Lebara abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

lebara.nl gps horloge instellen Apn gps tracker

APN Lycamobile instellen

Wij passen ook uw Lycamobile apn instellingen correct aan. Een correcte Lycamobile internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Setracker server ip. Zowel voor apn instellingen Lycamobile prepaid alsook apn instellingen Lycamobile abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

lycamobile.nl gps tracker instellen Apn gps horloge

APN Ortel instellen

Wij passen ook uw Ortel apn instellingen correct aan. Een correcte Ortel internet apn instelling. Zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Ortel prepaid. Alsook apn instellingen Ortel abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel. Van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

ortel.nl gps tracker Apn gps horloge instellen

APN Dekamobiel instellen

Wij passen ook uw Dekamobiel apn instellingen correct aan. Een correcte Dekamobiel internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen Dekamobiel prepaid. Alsook apn instellingen Dekamobiel abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling betreft slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app. Vergewis je van niet te hoge gps data kosten en belkosten prepaid simkaart.

dekamobiel gps horloge Apn horloge instellen gps

APN AH instellen

Wij passen ook uw AH apn instellingen correct aan. Een correcte AH internet apn instelling zorgt er ook voor dat er gprs communicatie tot stand komt. Hierdoor kan het gps horloge of de gps tracker ook communiceren met de gps server en gps APP. Zowel voor apn instellingen AH prepaid alsook apn instellingen AH abonnement brengen wij deze verbinding tot stand. Deze handeling is slechts een klein onderdeel. Van de werkzaamheden om uw gps-tracker of gps-horloge ook correct te laten functioneren met de app.

www.ah.nl gps horloge Apn instellen horloge gps

KPN-apn-instellen-tmobile-vodafone-kids-watch-kidwatch-kidwatch-simkaart-prepaid-zonder-abonnement
KPN apn instellen tmobile vodafone kids watch kidwatch

Een Gps tracker of Gps horloge heeft een verbinding nodig via GPRS. Om via het internet te kunnen communiceren met de gps server. Via dit netwerk communiceert de tracker met de APP op uw smartphone. Het activeren van de GPRS verbinding. Dit gebeurd door het correct instellen van de APN instelling. Voor veel mensen is dit een lastige opgave.

APN gps horloge

In principe kunnen wij alle gps horloges en gps trackers voor u instellen. En configureren die gebruik maken van de volgende APP. Onze installatieservice.

Setracker App

Setracker2 App

Setracker3 App

Asterium App

Aibeile App

Maak hiervoor gebruik van onze Live connect service.

APN gps horloge Setracker

Alle onderstaande bedrijven en webshops hebben in het verleden ook gps horloges en gps trackers verkocht. Die gebruik maken van de Setracker App.

kid-watch-apn-gprs-telefoon-horloge-mijngps.com-mini-gps-tracker-setracker
kid watch telefoon horloge mini gps tracker setracker

Nederlandse websites.

Aliexpress.nl
Aliexpress.com
gpskidz.nl
24dealstore.nl
gpskidz.nl
groupdeal.nl
kidstel.nl
bol.com
megagadgets.nl
gpshorlogekids.nl
gps4kids.nl
kidstel.nl
vouchervandaag.nl
Groupon.com
eurotodeal.nl
50five.nl
goedkopesmartwatchkopen.nl
dealtech.nl
marktplaats.nl
one2track.nl
tweedehands.nl
myxlshop.nl
Ebay.nl
marktplaats.nl
bva-auctions.com

Buitenlandse websites.

whish.com
Dx.com
Aliexpress.com
lightinthebox.com
Ebay.com
Amazon.de

APN gps horloge tracker simkaart instellen

Een groot nadeel bij bijna al deze gps horloge tracker verkopers is dat u geen gebruiksklaar product ontvangt. De problemen beginnen pas als je de gps tracker of het gps horloge ontvangen hebt. Doordat het geen plug & play horloge is dien je eerst nog de simkaart aan te schaffen. Daarna blijkt dan vaak dat het horloge niet werkt.  En probeer daar nog maar een uit te komen zonder voldoende kennis om de tracker correct te configureren. Los daarvan zijn de tarieven voor gps data kosten en belkosten prepaid simkaart vaak ook veel hoger.

Heeft u ook bij bovenstaande winkels of webwinkels een gps horloge gekocht. Of een gps horloge tweedehands overgenomen. En het werkt ook niet en komt u er zelf of met de leverancier niet uit. Neem dan gerust contact op zodat wij de tracker voor u kunnen repareren.

Apn-gps-horloge-Ortel-AH-Dekamobiel-lebara-simpel-youphone-hollandsnieuwe-instellen
Apn gps horloge Ortel AH Dekamobiel lebara simpel instellen

APN gps horloge of liever gebruiksklaar ?

Koopt u liever een gebruiksklaar Gps horloge of Gps tracker. Dan kunt u ook bij ons terecht. Al onze GPS devices zijn vooraf geïnstalleerd en geconfigureerd. En worden geleverd inclusief prepaid simkaart met beltegoed en data. Het enige dat u nog hoeft te doen is de App te installeren en de logingegevens in te vullen. Hierna vult u de SOS nummers en het telefoonboek in en u bent klaar. Dat noemen wij gebruiksgemak. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Heeft u al een niet werkend gps horloge. Maak dan gebruik van onze installatieservice. Woont u in het buitenland dan kun u van deze installatieservice gebruik maken. Lees ook dit artikel

APN-kinder-gps-horloge-kidwatch-kidswatch-q50-q90-df25-q520s-q523s-q60-q750-gps-watch
APN kinder gps horloge q50 q90 df25 q60

Lees de nieuwe meest gestelde vragen HIER..

APN gps horloge tracker telefoon simkaart instellen
4.9 (97.5%) 8 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.