Veel gestelde vragen gps horloge 50 tips & tricks

Waarom een veel gestelde vragen gps horloge faq ?

Vraag en Antwoord: Veel gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks: Gedurende jaren krijg ik vele vragen over de werking van GPS horloges. Vaak is een handleiding summier en komt men geen wijs uit de begrippen. Een gebruiksaanwijzing kan ook maar een beperkt aantal vragen beantwoorden. Voor veel mensen is het geen begrijpelijke taal. En hebben geen idee wat het concept precies in houd. Met onderstaande veelvoorkomende vragen lijst. Maken wij het voor iedereen eenvoudiger. Om te begrijpen wat er precies komt kijken bij het gebruik van een GPS horloge of GPS tracker. Veel mensen maken gebruik van onze reparatie service op afstand. Voor slechts 17,50 maken wij uw Gps horloge kids watch op afstand. En beantwoorden daarnaast ook al uw vragen die hieronder niet beschreven staan. Onze hulp op afstand is fenomenaal en wordt op Google voor bedrijven, Trustpilot en Facebook beoordeeld met meer dan 1000, vijf sterren recensies.

Hoe werkt een GPS horloge?

Vraag en Antwoord: In een GPS horloge zit een GPS module. Hierdoor kan het horloge buiten de actuele positie bepalen en doorgeven aan de tracking server. Via de app is dan de positie van het horloge op te vragen. Daarnaast kun je ook onderling bellen en Voiceberichten sturen. Ook hebben de meeste horloges nog andere functies. Zoals stappen teller, SOS functie, Weergave van berichten en datum en tijd. In geval van nood kan een Gps horloge kids watch echt uitkomst bieden. Graag geven wij hieronder veel gps horloge tracker tips & tricks .

Veel gestelde vragen gps horloge FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT13 KT15 KT21 KT26 tips tricks
Veel gestelde vragen gps kinderhorloge FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT15 KT21 KT26 tips tricks oplossingen uitleg en advies

Zit er een SIMlock op gps horloges?

Vraag en Antwoord: In principe zit er geen sim Lock op een gps horloge Dit kan wel merk afhankelijk zijn. Een SIMlock komt over het algemeen alleen voor bij Telecom providers die smartwearables of mobiele telefoons verkopen die ze als “gratis” bij een abonnement op hun netwerk verkopen.

Meest gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Welke simkaart voor GPS horloge ?

Kan ik zelf de keuze maken welke simkaart ik wil gebruiken ?

Vraag en Antwoord: Jazeker, het maakt het niet uit welke simkaart je voorkeur heeft. Dat kan dus een bestaande simkaart met abonnement zijn. Of een nieuwe of oude PREpaid simkaart.  KPN, T-mobile, Tele2 en Vodafone zijn de meeste gangbare simkaarten. Omdat die hun eigen telecom netwerken hebben. Verstandig is wel om de kosten te vergelijken. Tracking horloges gebruiken hooguit 20 – 30 mb per maand. De kosten voor gps tracking behoeft dus niet meer dan 30 cent per maand te kosten. Vergelijk deze datakosten goed onderling tussen de telecom providers. En laat de keuze dan afhangen van de dekking, bel en datakosten.

Welke Telecom provider SIMkaart kan ik het beste gebruiken?

Vraag en Antwoord:  Je kan in principe iedere simkaart gebruiken. In Nederland zijn vier netwerken. KPN, T-mobile, Tele2 en Vodafone hebben hun eigen netwerk. Daarnaast zijn er nog vele aanbieder. Die van deze netwerken gebruik maken. Dit zijn o.a. Simyo Lebara en Youfone. Hollandsnieuwe Ben Simpel en budget mobiel etc. De keuze voor het gebruik van de simkaart is o.a. afhankelijk van de dekking. Daarnaast natuurlijk ook de tarieven. Daar zitten enorme verschillen in terwijl er wezenlijk weinig verschil zit in de dekking en kwaliteit. Als je meer dan 1 ct per mb aan data betaald weet je dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. De kosten voor tracking behoeft niet meer dan 30 cent per maand te bedragen.

2G of 4G waar doe ik verstandig aan en wat is het verschil?

Vraag en Antwoord: Voor kleine kinderen is zeker een 2G horloge aan te raden. Deze horloges zijn een stuk kleiner, minder zwaar en verbruiken minder stroom. De kleine kinder pols is meer geschikt voor het formaat van een 2G horloge. Landelijke dekking blijft nog minimaal tot ultimo 2025 volgens de grootste landelijke telecom provider. Daarnaast zien we dat veel nieuwe modellen 4G videocall horloges nog niet uit ontwikkelt zijn. Met als gevolg vast lopers, niet meer opstarten. Blijven hangen in het opstart scherm of niet meer opladen. De verkopende partijen gooien het vaak op waterschade, verkeerde laders of oneigenlijk gebruik. Althans, dat krijgen wij terug als feedback over 4G videocall horloges die elders gekocht zijn. Lees hier meer over de verschillen.

Veelvoorkomende vragen gps horloges

Heb ik een prepaid simkaart of abonnement nodig?

Vraag en Antwoord: Het verbruik is mede afhankelijk van het aantal belminuten en data dat je verbruikt. Voor alleen tracking kan een Prepaid simkaart volstaan. Met onze simkaarten kost tracking nog hooguit 20 to 30 cent per maand. Bij andere providers betaal je al snel het tien, twintigvoudige voor data. Waak hier voor. Als er veel belminuten gebruikt worden dan kan mogelijk handig zijn om een all in one abonnement af te sluiten. Slimmer is natuurlijk om zelf naar het horloge te bellen. Zodat er geen kosten op de prepaid SIMkaart in rekening gebracht worden. Dit zijn de belangrijke tips & tricks om kosten te besparen.

Hoe kan ik het dataverbruik en verbruik van belminuten monitoren ?

Vraag en Antwoord: Afhankelijk van de simkaart die je gebruikt. Kun je het verbruik in je account bij de telecom provider monitoren. Het dataverbruik in KB’S en belminuten in minuten. Op basis van het verbruik kun je de bundel aanpassen of een abonnement afsluiten. Mijn advies is om te sturen op het verbruik. Als je zelf naar het horloge belt gaat er niets van het saldo af. En gaat het alleen ten koste van je eigen abonnement. Beste tips & tricks: Spreek af met je kind dat die alleen in geval van nood belt.  Zo kun je een hoop kosten besparen.

Hoe waardeer ik het PREpaid saldo van de simkaart op ?

Vraag en Antwoord: Opwaarderen van het saldo is nodig indien het horloge offline blijft. Of als er niet meer uitgebeld kan worden. Om op te waarderen ga dan naar de website van de telecom provider.  Ga naar je account bij KPN, T-mobile, Tele2 of Vodafonea. Ook Simyo, Lebara, Youfone, Hollandsnieuwe, Ben, Simpel, budget mobiel. Hebben hun eigen account login. Om het saldo te checken en op te waarderen. Maak indien nodig eerst een account aan en koppel de simkaart.

Veel gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Hoe zet ik het GPS horloge aan?

Vraag en Antwoord: Je drukt vijf seconden op de power button / aan uit knop op de zijkant van het horloge. Indien er nog geen simkaart in het horloge zit plaats deze dan eerst. Als het horloge niet aan gaat verzeker je er zelf dan van dat het horloge is opgeladen. Sluit de laadkabel aan en controleer na 5 minuten of het horloge aan het laden is. Zoja, wacht dan totdat het horloge vol is en zet het daarna aan. Opladen duurt normaal gesproken maximaal twee uur. Verwijder hierna de kabel om overbelasting te voorkomen.

Waarom moet ik een geschikte USB lader gebruiken ?

Vraag en Antwoord: Ongeschikte usb laders kunnen de electronica beschadigen. Op het oog lijken alle usb laders het zelfde maar onderling kunnen er veel verschillen zijn. Zo zijn bv snelladers van Samsung en Iphone niet geschikt om GPS horloge trackers op te laden. Ok zijn er inferieure USB lader die niet constant het juiste voltage of amperage leveren. Of juist blijven laden terwijl de batterij al vol is. Met als gevolg schade aan batterij of electronica. Tips & tricks; gebruik de door de leverancier geadviseerde usb lader. Niet langer opladen dan twee uur en onder toezicht.

Hoeveel horloges of tracker kunnen aan een account worden toegevoegd?

Vraag en Antwoord: Er is geen limiet aan het aantal horloges / trackers dat aan het account kan worden toegevoegd. Het apparaat wordt gekoppeld met de licentie / registratiecode die bij aanschaf is toegekend. Na registratie van het horloge ID kan het horloge worden ingesteld en gebruikt worden.

gps horloge tracker tips & tricks

Wat is het verschil tussen een analoge wijzerplaat en een digitale wijzerplaat?

Vraag en Antwoord: Bij een analoge wijzerplaat zie je de tijd in de vorm van wijzers die de uren en minuten aanwijzen. Bij een digitale wijzerplaat worden de uren en minuten uitgedrukt in getallen. Bv. 12:15 zodat de drager ziet dat het kwart over twaalf is. Voor kleine kinderen kan een analoge wijzerplaat het handigste zijn. Want dat is het eerste dat ze leren op school. Er zijn horloge die zowel een analoge als digitale wijzerplaat hebben. Wel zo prettig.

Frequent gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Veel besproken vragen gps horloges

Hoe kan het horloge communiceren met de app ?

Vraag en Antwoord: In feite communiceert de app niet direct met het horloge. En andersom communiceert het horloge ook niet direct met de app. Tussen beide zit namelijk nog de tracking server. Zowel het horloge als de app communiceert met de tracking server. En die tracking server stuur de commando, verzoeken, opdrachten en voice berichten door. Zonder server dus geen communicatie tussen het horloge en de app. Naast deze drie, horloge, server en app is er ook nog een dataverbinding nodig. Het horloge heeft daarom een (prepaid) simkaart nodig.

Hoe kan de App communiceren met het horloge ?

Vraag en Antwoord: Het horloge communiceert niet direct met de App. En andersom communiceert de App ook niet direct met het horloge. Tussen beide zit namelijk nog de tracking server. Zowel de app als het horloge communiceert met de tracking server. En die tracking server stuur de commando, verzoeken, opdrachten en voice berichten door die gegeven worden door de app. Zonder server dus geen communicatie tussen de app en het horloge. Naast het horloge, server en app is er ook nog een dataverbinding nodig. Het horloge heeft daarom een (prepaid) simkaart nodig.

Veelgestelde vragen gps horloge werkt niet

Hoe kan ik bellen naar het GPS horloge?

Vraag en Antwoord: Als het horloge is ingesteld via de app bij zowel SOS nummers als telefoonboek nummers. Dan is het mogelijk om met je eigen nummer. Dat in het horloge telefoonboek is gezet. Naar het horloge te bellen. In dit geval krijgen alleen nummers die in het horloge staan contact. Alle andere nummers worden geweigerd. Dit geld ook voor onbekende nummers. Een GPS horloge is in feite een gewone mobiele telefoon met belfunctie. Klein en compact waardoor een kind het toch als een polshorloge kan dragen.

Als ik naar het horloge bel krijg ik geen verbinding?

Vraag en Antwoord: Als je eigen nummer in het horloge staat en je krijgt geen verbinding als je naar het horloge belt. Dan kan het ook zo zijn dat de niet storen modus / do not disturb modus is ingesteld. De modus is speciaal voor bv schooltijden. Zo wordt het kind niet afgeleid en kan het zelf het horloge niet gebruiken. Alleen de SOS button kan dan gebruikt worden bij nood gevallen. Ook in de niet storen modus kan het kind dus nog alarmeren.  Een paar simpele oorzaken en beste gps horloge tracker tips & tricks kunnen natuurlijk ook zijn. Horloge staat uit. Simkaart verlopen. Geen netwerk bereik etc.

Meestgestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Hoe neem ik het inkomende horloge gesprek op?

Vraag en Antwoord: Als er naar het horloge gebeld wordt. Dan zal indien het inkomende nummer bekend is. Het horloge rinkelen. Het verschilt per model. Bij het ene horloge neemt men het gesprek aan door de SOS button in te drukken (q50) en bij touchscreen horloges kan men het telefoongesprek aannemen door op de navigatie of back button te klikken. Door op de powerbutton te drukken wordt het inkomende gesprek niet aangenomen. Maar wordt de verbinding verbroken. Indien het horloge in de Do not disturb modus staat / niet storen modus. Dan worden inkomende gesprekken niet weergegeven.

Smartwatch Vraag en antwoord gps kinderhorloge configuratie en tips FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT13 KT15 KT21 KT26 oplossingen en advies
Vraag en antwoord gps horloge trackers FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT13 KT15 KT21 KT26 tips tricks oplossingen advies uitleg smartphone

Hoe kan ik met het horloge bellen naar anderen?

Vraag en Antwoord: Het horloge kan zelf uitbellen als het horloge is ingesteld via de app. Door het instellen van zowel SOS nummers als telefoonboek nummers. Het horloge kan dan bellen via de SOS knop (vijf seconden ingedrukt houden). Of bellen via de telefoonboek contacten die in het horloge telefoon boek zijn gezet. Sommige horloges hebben ook een Dial display waardoor ze zelf het telefoonnummer in kunnen typen. Voor kleine kinderen is dit niet aan te bevelen. Deze functie is ook uit te schakelen via de App. Een GPS horloge is in feite een gewone mobiele telefoon met belfunctie. Klein en compact waardoor een kind het toch als een polshorloge kan dragen. En kan alarmeren of bellen in nood.

gpshorloge tracker tips & tricks

Met welke kosten moet er rekening gehouden worden ?

Vraag en Antwoord: Bij een prepaid SIMkaart zijn er kosten bij het gebruiken van belminuten, sms en data voor voice message en tracking. Deze kosten worden in mindering gebracht op het saldo dat op de Prepaid SIMkaart staat. Bel en internetkosten zijn overzichtelijk te zien in het Pre paid account bij de telecom provider. Zodra het simkaart tegoed op is kan men niet meer uitbellen met het horloge. Ook zal de tracking niet meer werken en worden de posities niet doorgegeven en zijn niet meer op te vragen. Het is goed om het simkaart saldo regelmatig te checken. Als het saldo op is kan men de simkaart opwaarderen via de simkaart provider website.

Het gps horloge telefoon kan ineens niet meer bellen ?

Vraag en Antwoord: Als het horloge niet meer uit kan bellen. Check dan altijd eerst of je wel naar het horloge kan bellen. Als dat werkt kun je er van uit gaan dat het horloge geen saldo meer heeft op de (Prepaid) SIMkaart. Check dan eerst het saldo en waardeer indien nodig op. Als bellen naar het horloge geen verbinding geeft. Check dan eerst of er wel streepjes signaal zijn op het horloge display. Als dat niet het geval is herstart dan eerst het horloge. Na het opnieuw opstarten van het horloge check dan opnieuw of het horloge signaal heeft. Er kunnen nog vele andere oorzaken zijn. Neem daarvoor gerust contact op via Whatsapp op 0624228249. We helpen je graag.

Frequent gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Alleen het eerste SOS nummer wordt gebeld ?

Vraag en Antwoord: Alleen het eerste SOS nummer wordt gebeld. Terwijl je drie SOS nummers hebt ingesteld voor Noodsituaties. De oorzaak hiervan zal er mee te maken hebben dat voicemail staat ingesteld op het eerste nummer dat gebeld wordt. Als via de SOS button het eerst SOS nummer gebeld wordt en er wordt niet opgenomen. Dat krijgt het horloge verbinding met voicemail en ziet dat als opnemen. Daardoor wordt het tweede nummer niet gebeld. Het kind kan zien welke noodnummers gebeld worden zodra het horloge gaat bellen. Belangrijk is dus om zeker te zijn dat de noodoproep aankomt. De SMS functie aan te zetten voor SOS Nood oproepen. Hierdoor krijgen de SOS Noodnummers alle drie een SMS. Bedenk wel dat dit ten koste gaat van Prepaid saldo.

Hoeveel MB’s gebruik / verbruikt een GPS Horloge?

Vraag en Antwoord: Het verbruik in MB’s is met name afhankelijk van de instelling van de werkmodus en het aantal voice berichten dat verzonden wordt. Het verbruik kan variëren van 15 tot 50 mb per maand. Als een gps horloge tracker continue ieder 5 of 10 seconden update komt men daar makkelijk boven uit. Het instellen van de werkmodus heb je zelf in de hand. Bij een instelling van een update per 1 minute zal er veel meer data verbruikt worden dan bij een instelling van een update van 1 keer per uur. Dit zijn belangrijke tips & tricks om batterij en kosten te besparen.

Veel gestelde vragen gps horloge resetten

Werkt het gps horloge ook in het buitenland ?

Vraag en Antwoord: De werking in het buitenland is afhankelijk van verschillende factoren. Het buitenland is een groot begrip. Als we het hebben over binnen Europa dan kan ieder 2G en 4G horloge met de juiste simkaart instellingen ook in het buitenland werken. Dit is mede afhankelijk of het een Prepaid Simkaart of abonnement is. En welke bundel aan de simkaart is toegevoegd. Een buitenland bundel kan noodzakelijk zijn. Daarnaast kan de dekking in het buitenland van invloed zijn. En ook de correct ingestelde APN settings en activeren van data roaming. Buiten Europa is een geschikt simkaart nodig en dient het horloge gebruikt te maken van de geschikte frequenties om een verbinding te kunnen maken. Ook hierbij dienen de juist APN settings ingesteld te worden.

We gaan op vakantie binnen Europe wat moet ik doen ?

Vraag en Antwoord: Als het horloge bij ons gekocht is zal het in heel Europa werken. Turkije valt daar niet onder. Standaard staat het horloge al ingesteld voor gebruik in heel Europa. Aanpassingen van de APN zijn dan ook niet nodig. Wel zo prettig om direct op het vakantie adres een werkend horloge te hebben. Het configureren van het horloge is voor velen het grootste probleem. De meeste fabrikanten en leveranciers hebben niet de kennis. Hoe het met iedere simkaart kan werken. Daardoor blijkt vaak dat het op de vakantiebestemming niet werkt.  Als een verkoper aangeeft dat je APN-instellingen dient te wijzigen. Omdat het anders niet werkt op uw vakantiebestemming. Dan kun je er vanuit gaan dat er iets niet klopt.

Veel voorkomende vragen gps horloges

Een Belgische herlaadkaart van Proximus, Base, Telenet gebruiken?

Kan ik in België een herlaadkaart voor bv Proximus, Base, Telenet, Orange, Scarlet gebruiken?
In principe is het mogelijk om iedere simkaart provider in Belgie te gebruiken voor uw horloge.
Geldt dit ook voor Youfone, Mobile Vikings, Lyca, Digi, Hey en Edpnet ? Dit geldt zowel voor 2G als 4G dekking. Ja, wij kunnen ook alle simkaarten van telecomproviders die bel en data simkaarten leveren instellen. De correcte configuratie van uw gps horloge of gps tracker wordt gedaan via onze installatieservices. Ook als u niet bij ons gekocht heeft.

Kan je zwemmen met een GPS horloge?

Vraag en Antwoord: Zwemmen, duiken en douchen kan onherstelbare schade veroorzaken. Ook al worden sommige horloges als waterdicht ip 67 bestempeld. Er is een simpele reden voor. “IP67 waterdichte horloges” hebben magnetische laadcontacten op de achterkant om het horloge op te laden. Als deze contacten nat worden / blijven kan dit al snel gaan corroderen. En bij het laden sluiting veroorzaken. Omdat horloges van verschillende materialen zijn gemaakt. Plastic, metaal, glas en rubber. Kan het bij temperatuur verschillen in water al snel niet meer waterdicht zijn. Metalen schroeven bv zetten niet op de zelfde manier uit als plastics. Veel aanbieders adverteren met waterdicht. Maar in de kleine regeltjes staat altijd geen garantie op waterschade. Spatwater bij spelen zal meestal niet voor problemen zorgen. Maar probeer het te voorkomen. Tenslotte zonde van je eigen geld dus om het toch te proberen. En risico op sluiting en defect te lopen..

Veelbesproken vragen gps horloges  tips & tricks

De huidige tijd op het horloge is niet actueel?

Vraag en Antwoord: Na het opnieuw opstarten van het horloge zal er opnieuw een sync plaatvinden met de timeserver. Hierdoor wordt de tijd automatisch gecorrigeerd. Gebeurd dit niet check dan eerst of het horloge signaal heeft. En er voldoende data op de SIMkaart staat. Daarnaast is het tevens mogelijk om via de app button “huidige tijd en datum” de tijd op het horloge gelijk te zetten. De app stuur dan dat huidige tijd van de mobiele telefoon naar het horloge.

Hoe werkt het aanpassen van zomer winter tijd ?

Vraag en Antwoord: In het menu van taal en tijdzone is het mogelijk om de tijdzone te veranderen. De standaard tijd is East + 1 uur voor zomertijd en East + 2 uur voor Wintertijd. Daarnaast is het ook mogelijk om via de button huidige tijd en datum de tijd op het horloge gelijk te zetten met de tijd van de mobiele telefoon waarop de app staat. Daarnaast is het ook mogelijk om via SMS de datum en tijd te wijzigen.

Veel gestelde vragen gps horloge

Het horloge gaat niet meer uit. Hoe uitschakelen?

Vraag en Antwoord: Als het horloge aan en Online is dan is het niet mogelijk om het via de powerknop uit te schakelen. Dit is normaal, omdat u ook niet wilt dat het kind in staat is om het horloge zelf uit te schakelen. Anders zou u het horloge niet meer kunnen bellen of volgen. Indien nodig kunt u het horloge uitschakelen via de App op de smartphone. Kies daar dan het shutdown commando. Dit is aan te raden als u het horloge niet gebruikt aangezien de batterij net als bij uw eigen telefoon binnen een dag of twee leeg loopt als u het niet gebruikt maar wel aan laat staan.

Het horloge blijft offline wat te doen ?

Vraag en Antwoord: Stapsgewijs uitsluiten van oorzaken doe je zo. Is de simkaart actief en heeft data? check dat als eerste bij de simkaart provider. Naast belminuten heeft de prepaid of abonnement SIMkaart ook data nodig. Juist door de GPRS verbinding kan er een dataverbinding met de tracking server tot stand komen. Naast de GPRS aansluiting is er dus ook data saldo nodig. Check dus eerst de databundel en belttegoed en waardeer indien nodig op.

Meest gestelde vragen gps horloge tracker tips & tricks

Hoe nauwkeurig is een GPShorloge kids watch?

Vraag en Antwoord: Gemiddeld zal de nauwkeurigheid van een GPS horloge buiten tussen de 5 en 25 meter zijn. Dit is altijd nog zeker binnen zicht afstand. Logischerwijs is de accuratesse ook afhankelijk van de snelheid waarmee het horloge zich verplaatst. Het opvragen van de huidige positie via de kaart duurt via een snelle tracking server hooguit 10 tot 15 seconden. Duurt het langer dan werkt het gps volgsysteem met een verouderd server systeem. Is de tracker in beweging dan is die positie in de tussen tijd niet meer 100% actueel. Lopend is men na 15 seconden tenslotte al snel 15 meter verder. En met bv de fiets of scooter kan degene al weer ver uit het zicht zijn.

Wat laat een LBS positie zien. Die locatie zegt mij niks?

Vraag en Antwoord: De meeste mensen denken dat GPS overal werkt. Men beseft zich niet hoe een horloge precies werkt. We leggen het graag uit. Er zijn verschillende manieren waarop een GPSHorloge de positie kan bepalen. LBS is de meest onnauwkeurige manier. Het horloge valt namelijk terug op LBS op het moment dat er geen GPS of Wifi signaal wordt waargenomen. Maar wat is LBS dan precies ? Bij LBS wordt er in het algemeen gesproken over GSM-Antennes of UMTS antennes. Er is een onderverdeling te maken. 2G, 3G, 4G en 5G maken gebruik van verschillende frequenties en technieken om te communiceren. Daarnaast is 2G,3G GSM, 4G LTE en 5G NR. In de praktijk komt het er op neer dat het horloge aan de hand van deze zendmasten een positie retour krijgt. Deze posities zijn veel minderen nauwkeurig dan GPS en Wifi en daardoor niet echt geschikt voor tracking.

gps horloge tracker tips & tricks

Wat laat een Wifi positie zien. Die locatie zegt mij niks?

Vraag en Antwoord: Je horloge is voorzien van Wifi tracking ? dit wordt weergegeven op de kaart. Dat kan gebeuren op het moment dat het horloge geen GPS signalen ontvangt en geen GPS locatie kan weergeven. Bv als het horloge ergens binnen is. Bv ook in een gebouw (school, winkelcentrum)of woning. Een voorwaarde voor weergave van Wifi tracking is wel dat er in de omgeving Wifi routers of Hotspots zijn die gedetecteerd kunnen worden. Het gaat hier dan om het SSID signaal van de wifirouter.

kinderhorloge Smartwatch met gps FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT13 KT15 KT21 KT26 tips trics uitleg
Veel gestelde vragen kinderhorloge Smartwatch met gps en belfunctie FA23 FA28 FA58 FA56 FA66 FA68 FA69 FA81 KT13 KT15 KT21 KT26 tips tricks configuratie service op afstand

WIFI geolocation hoe werkt het?

Vraag en Antwoord: Het is dus niet zo dat een horloge moet inloggen in de Wifi router  of Hotspot. Om daarmee de positie te kunnen bepalen. Overigens wordt de wifi locatie bepaald aan de hand van MAC adressen van Wifi Routers en Wifi Hotspot. En niet zoals door velen verondersteld wordt aan de hand van Ip adressen. Externe router internet ip adressen veranderen tenslotte regelmatig. De manier van positie bepalen noemt men Geolocation en werkt via de Google maps Api.

GPS Signalen beste tips & tricks

Kan ik het gps signaal verbeteren ?

Vraag en Antwoord: GPS signalen worden uitgezonden door satellieten. Logischerwijs kun je dat signaal niet verbeteren. Je kunt er natuurlijk wel voor zorgen dat de ontvangst van het GPS signaal zo goed mogelijk is. De oorzaken van slechte ontvangst kun je op verschillende manieren tackelen. We sommen hier de meeste positieve oplossingen op. Gps werkt alleen goed buiten. Zorg er voor dat het GPS horloge buiten is. Horloges die uitgerust zijn met Agps. Ontvangen Global Positioning System informatie via het internet. Zo kan eerder de juiste gps locatie bepaald worden. Een oorzaak van een slechte GPS positie kan ook een slechte kwaliteit gps module zijn. Goedkoop kan hierbij duurkoop zijn. Met vaak een kwalitatief mindere gps sensor tot gevolg. Met GPS horloges en GPS trackers rond de 70 euro hebben wij de hoogste nauwkeurigheid al bereikt. Duurder is echt niet nodig.

Hoe lang duurt een GPS fix voor accurate posities ?

Vraag en Antwoord: In ideale omstandigheden heeft een gps horloge of tracker binnen een enkele minuut een gps fix. Een gpsfix is nauwkeurig de locatie kunnen bepalen doordat het signaal van voldoende satellieten is opgevangen om een actuele positie te bepalen. Hoe meer satellieten >5 hoe nauwkeuriger de positiebepaling. Obstakels zoals hoge gebouwen. En alles wat zich tussen het gps signaal en je tracker bevind. Zoals bomen, huizen, flats of sterke straling kan de kwaliteit van het gps signaal beïnvloeden.  Een open veld zonder obstakels garandeert dus het beste GPS signaal. Tips & tricks, bedenk je dus dat GPS niet binnen werkt en zeker niet ondergronds.  Gps satellieten hangen in een baan rond de aarde op zo’n 36.000 km afstand. De signalen zijn niet sterk genoeg om door muren of door de grond te gaan.

Veelbesproken vragen gps horloges

Mijn kind of huisdier is het horloge / tracker verloren. Wat nu ?

Vraag en Antwoord: Na verlies is het belangrijk om zo snel mogelijk de actuele positie te achterhalen. Check of de horloge tracker nog online is in de app en vraag de positie op. Hierbij kan het ook handig zijn om de historische route te raadplegen. Zodat je weet langs welke route je kunt gaan zoeken. Aangekomen op de plaats waar de horloge tracker verloren is stuur je het commando rinkelen. Hierdoor kun je mogelijk horen waar het device zich bevindt. Dit zijn toch goeie gps horloge tracker tips & tricks ?

Veel gestelde vragen gps horloge

Vraag en Antwoord: Trackers zijn klein en bv in het hoge gras haast niet te vinden. Maar door de tracker te laten rinkelen wordt dat een stuk eenvoudiger. Pet trackers hebben vaak ook leds die je kan laten oplichtten. Dan kan het handiger zijn om in de avonduren te zoeken als het donker is. En Dan naast het geluidsignaal ook de ledjes te laten oplichtten  Als de batterij leeg is. Is het helaas niet meer mogelijk om een nieuwe positie op te vragen. Of de tracker te laten rinkelen of de ledjes te laten knipperen. Regelmatig updaten wij deze FAQ

Ik kom er echt niet uit, What The FAQ ?

Heb je na het lezen van  deze veel gestelde vragen en gps horloge tracker tips & tricks nodig. Nog andere vragen of problemen waar je niet uit komt? Neem gerust contact op. Bij voorkeur via whatsapp op 0624228249 om onbeantwoorde vragen te bespreken. Horloge of tracker direct correct laten instellen ? Bestel dan hier.