Wij leveren GPS Trackers en GPS Horloges die gebruik maken van onze eigen ontwikkelde APP en SERVER.

Setracker 2 handleiding. Heeft u een GPS horloge of GPS tracker elders gekocht en krijgt u die niet aan praat ? Dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor service en advies.

Setracker 2 Handleiding

Problemen met de Setracker 2 APP ? Lees de Setracker 2 handleiding. Werkt de Se tracker 2 app niet naar behoren en krijgt u dit soort foutcodes. Se tracker not networking. Se tracker offline. Foutcode. Se tracker device offline. Se tracker network error. Melding. Se tracker already registered. Se tracker cannot connect. Foutcode. Se tracker can’t register. Se tracker error. Foutcode. Se tracker input Pin. Se tracker 2 login. Melding. Se tracker 2 password reset. Maak dan gebruik van onze reparatie service. Wij verhelpen de problemen direct op afstand. Langskomen niet nodig. Samen zoeken we uit waar het probleem ligt bij uw tracker en lossen het op installatieproblemen en herinstallatie service.

Setracker 2 handleiding uitleg installatie service herinstallatie
Setracker 2 handleiding uitleg registratie installatie

Gebruikershandleiding Setracker 2

De Setracker 2 gebruikershandleiding. Deze kan in principe ook gebruikt worden voor Setracker app en Setracker 3 app. De Setracker 2 app is ontwikkeld en onderhouden door de fabrikant 3G-Elec. Dit grote Chinese bedrijf produceert enorme hoeveelheden GPS en GSM modules. Die wereldwijd worden gebruikt in GPS horloges en GPS trackers. 3g elec, het bedrijf achter deze techniek van smart devices heeft veel ervaring. Met name in de ontwikkeling van GPS LBS WIFI en GSM modules. Voor o.a. GPS-horloges, GPS-trackers, gps polsbanden en tracking software. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Met verbetering op het gebied van functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid. De gps tracking App ondersteunt verschillende talen waaronder ook Nederlands.

Setracker2 watch gps wifi lbs agps utms gprs locatie bepalen
Setracker2 watch gps wifi lbs agps utms gprs locatie

Setracker 2 app

De Setracker 2 app ziet er qua layout en mogelijkheden erg mooi uit. De app is een gratis App (soms adds) en is gratis in het gebruik. Er bestaan ook andere Apps. Die met dit soort populaire gps horloges zoals de q50, q90, gw300,FA23, Gw700s of g36 e.d. kunnen werken. Zoals bijvoorbeeld de Asterium Smartwatch Locator app. De Aibeile app. Kidcontrol app. Amber360, Belio app en de One2track app.

Setracker installatieservice

Let op ! er zijn ook andere bedrijven met een Setracker service. Waarbij gebruikers hun Setracker gps horloge kunnen laten omzetten. Voor gebruik op een andere server en app. Voor gebruik van deze tracking servers met andere simkaart met hoge datakosten. Hou er rekening mee dat. Aan het omzetten van je Setracker horloge naar dit soort systemen. Hoge kosten verbonden zitten. Daarnaast liggen de kosten voor het vaste data verbruik en belminuten veel hoger als de door ons geboden alternatieven (Lees hier meer).

Disclaimer Setracker 2 app;

Het gratis  fair use van het tracking platform. De Tracking apps en tracking servers en faciliteiten. Deze worden door externe partijen geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. En tevens hebben wij ook geen associatie met deze bedrijven. En hebben geen invloed op de werking van deze tracking systemen. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met deze bedrijven. Derhalve kunnen wij de werking van deze platformen dan ook niet garanderen. Of invloed op uitoefenen. Indien er zich storingen in deze tracking systemen voordoen. Kunt u dit o.a. merken doordat u bv. tijdelijk niet in kunt loggen. Storingen komen overigens weinig voor. Aansprakelijkheid voor het gebruik van de tracking app of tracking server. Sluiten wij dan ook nadrukkelijk uit.

Setracker 2 offline

Indien u problemen heeft. En het gps horloge of gps device elders heeft gekocht kunt u ook bij ons terecht. Wij configureren uw gps horloge of gps tracker op afstand. Komt u er achter dat u het horloge of tracker niet zelf kunt laten werken. Dan repareren wij deze graag op afstand voor u. Maak hiervoor de keuze voor de Live connect service. Voor deze installatie en herinstallatie service hoeft u niet voor langs te komen. Wij doen dit op afstand en het probleem wordt direct opgelost.

Setracker 2 handleiding review Setracker locatie klopt niet route op kaart tonen
Setracker 2 review route op kaart tonen

SeTracker 2 handleiding

In de Setracker 2 handleiding wordt  besproken hoe u een gps Iot device of gps horloge kunt registreren en activeren. Hierna kunt u gebruik maken van de Setracker 2 app. Als eerste dient u de setracker2 app op uw mobiel of tablet te installeren. Bv. op uw Android of IOS smartphone. Nadat u de app op uw telefoon of tab geïnstalleerd heeft. Registreert u vervolgens eerst uw gps horloge of gps tracker in de app. Vul de registratie gegevens in. Zoals het ID, Imei, klantummer, bijnaam, telefoonnummer en wachtwoord in.

Setracker2 het apparaat is niet networking registratie code
Setracker2 registratie code imei nummer account wachtwoord instellen

Handleiding GPS kinderhorloge review

Veel voorkomende Setracker 2 foutcodes. Die veroorzaakt worden door verkeerd configureren, registreren en activeren van een gps-horloge of gps-tracker zijn. Not networking. Offline. Can not register. App error. Apparatuur is nu online. Server down en Server busy meldingen liggen aan de kant van de setracker 2 server zelf.

Als alle registratie gegevens volledig zijn ingevuld dan kunt u op OK drukken. Hiermee wordt dan de registratie van het gps horloge bij de Setracker 2 server bevestigd. Het ID van de tracker is bekend en wordt een account aangemaakt. Daardoor is het mogelijk dat de app met het GPS horloge of GPS tracer zal kunnen communiceren. Voor correcte communicatie is een Gps horloge simkaart nodig. Bij onze gebruiksklare GPS horloges en GPS trackers wordt standaard al een Simkaart met beltegoed geleverd. Gprs ontvangst van de simkaart werkt het beste buiten. Voor een goed signaal van gps heeft een smartwatch wel de gps-module nodig.

Setracker2-no-networking-equipment-installatie-service
Setracker2 no networking equipment gebruik installatie service

Setracker 2 Registreren

Noteer voor jezelf na registratie het klantnummer en password. Zodat je dit later indien nodig. Alsnog kunt opzoeken als je niet meer kan inloggen. Als de login gegevens niet meer te achterhalen zijn. En ook niet meer op te vragen dan dient het account gereset te worden. Als bv tijdens het registratie proces wordt aangegeven dat het setracker 2 accountnummer al bestaat. Dan kunt u hierover ook contact opnemen.

Setracker 2 Taal instellen

Op de app login pagina. Is het mogelijk om de standaard taal aan te passen naar het Nederlands. Eventueel de taal aanpassen naar bijvoorbeeld Engels. Aangezien de Nederlandse vertaling van de APP is nog niet helemaal 100% is. In de toekomst zal dit zeker verbeteren. Door de frequente updates van de Setracker 2 app.

Setracker2 storing not networking device is offline taal selecteren inloggen
Setracker2 storing not networking device is offline inloggen

Selecteer de Regio Europa en Africa om gebruik te maken van de Server in Europa. Zo kunt u ook een andere regio instellen als u zich in een ander deel van de wereld bevind. Voor iedere regio dient u apart een account registratie te doen.

Setracker 2 handleiding werelddeel selecteren g36 watch
Setracker 2 handleiding G36, DF25, Q50, Q90 watch

Setracker 2 Inloggen

Vul daarnaast vervolgens de Login gegeven in en klik op Login. Na het inloggen zal de APP voortaan automatisch inloggen zodra u de APP opstart. Indien u problemen ondervindt bij het inloggen of andere storingen ondervindt lees dan eerst hier… 

 Setracker 2 Hoofdmenu

Bovenstaande het Menu van waaruit alle instellingen aangepast kunnen worden. Bij normaal gebruik. Hoeft u dit menu qua instellingen slechts een enkele keer te gebruiken. Als eenmaal de SOS nummers en telefoonboek e.d. zijn ingesteld. Dan gebruikt u nog slechts nog Remote shutdown. Om het horloge uit te zetten en op te laden.

Terminal Instellen

Door in het hoofdmenu op Terminal Instellingen te klikken. Is het mogelijk om de standaard configuratie in te stellen. Van SOS/familie nummer, Voice Care, Werkmodus. Niet storen periode, SMS alert instellingen, Telefoonboek. Baby contacten, Taal en tijdzone, Drukschakelaar en LBS.

Setracker 2 handleiding alarm instellingen bel horloge kind
Setracker 2 handleiding

Setracker 2 SOS nummers instellen

Vul bij SOS/familie nummer of SOS number (Engelse versie)  in. Dit kunnen er maximaal drie zijn. Als het kind zelf op de SOS knop drukt. Dan zal het gps horloge namelijk het eerste nummer bellen. Als dit gesprek vervolgens niet wordt opgenomen. Dan zal het gps horloge ook het tweede nummer bellen enz. Deze cyclus wordt doorlopen totdat een telefoonnummer dat staat ingesteld opneemt.

Setracker2 reviews instellen voicecare telefoonboek telefoonnummer
Setracker2 reviews voicecare instellen telefoonnummer

Voice Care

Door bij Voicecare uw eigen telefoonnummer in te stellen zal het gps horloge u opbellen. Hiermee kunt u zelf meeluisteren zonder dat de drager van het gps horloge dit door heeft. Hiermee kunt u zonder medeweten een oogje in het zeil houden en horen wat er gaande is.

Setracker2 werkmodus instellen 1 minuut 10 minuten 1 uur review
Setracker2 werkmodus instellen

Setracker 2 Werkmodus

Middels de Werkmodus kun je de GPS update frequentie instellen. Zoals op de afbeelding te zien. Staat de update frequentie echter op de standaardinstelling van 10 minuten. Dit betekent dat het GPS horloge de locatie om de tien minuten aan de tracking server zal doorgeven. Het is mogelijk om deze instelling aan te passen. Bij een update frequentie van 1 keer per uur treedt de Power Save modus in werking. De frequentie is lager en het GPS horloge zal minder stroom en data verbruiken. Evenzeer kunt u een hogere update frequentie instellen. Van 1m/s (accuraat maar kost meer stroom/data).

Setracker2 windows niet storen gps horloge kind
Setracker2 windows niet storen periode

Niet storen periode

Niet storen Periode. Maximaal zijn er drie niet storen periodes in te stellen. Bijvoorbeeld wanneer het kind naar school gaat. Daardoor kan het dus niet gebeld worden. Uiteraard kunt u wel de positie blijven volgen.

Setracker 2 SMS ALERT instellen.

De SMS alert instellingen geven de mogelijkheid om SMS berichten te ontvangen voor de volgende acties. Lage batterij (Low battery), SOS herinnering en Verwijder het horloge. Dit betekend dus dat als er zich een dergelijke situatie voordoet. Dat het GPS horloge dan een SMS bericht zal sturen. Het telefoonnummer dat staat ingesteld bij Voogdij nummer ontvangt het bericht.

Setracker 2 Telefoonboek

In het telefoonboek worden de namen en telefoonnummers genoteerd. Van de mensen waar de drager van het horloge naar toe kan bellen. Selecteer op het horloge het telefoonboek. En scrol naar de persoon/telefoonnummer dat je wil bellen.

Bij baby contacten worden de telefoonnummers ingevuld. Die naar het GPS horloge kunnen bellen. Dat zijn maximaal tien telefoonnummers. Dit bied extra veiligheid omdat onbekenden op deze manier niet niet naar het horloge kunnen bellen.  Althans, men kan wel bellen maar het gesprek wordt niet geaccepteerd.

In het menu van de Taal en tijdzone wordt de juiste tijdzone ingesteld voor Europa / Nederland. Hiermee stelt u dus de juiste weergave van de tijd op het display van het GPS horloge is. Al naar gelang zomer of wintertijd kunt u de tijdzone instellen. Op East plus 1 uur of East plus 2 uur.

Setracker2 telefoonboek instellen ouders familie Vrienden
Setracker2 telefoonboek instellen

Handleiding se tracker 2

De Drukschakelaar instelling wordt gebruikt om te voorkomen dat er een Alarm af gaat. Bijvoorbeeld als het horloge van de pols wordt verwijderd. En er kan vooraf ingesteld zijn dat er dan een SMS wordt verzonden. Door de Drukschakelaar switch aan te zetten kunt u deze melding uit zetten. Stel de Slaap timer in.

Remote Shutdown

Om het GPS horloge uit te zetten en op te laden. Wordt de optie Remote shutdown geselecteerd. Hierna zal het GPS horloge uit zichzelf uit gaan. Dit is ook te horen aan het Tingeltje. Hierna kunt u het GPS horloge tevens weer opladen.

Op de kaart wordt de huidige positie of laatst bekende historische positie weergegeven. Dit kan de GPS locatie, LBS locatie of WIFI locatie zijn. Al naar gelang het model gps horloge dat u heeft aangeschaft.

Setracker2 storing reset map layout selecteren op kaart
Setracker2 storing reset map layout selecteren

Setracker 2 Kaartweergave

Het is ook mogelijk om de kaartweergave aan te passen. De keuzes zijn weergave in 2D, 3D of earth view. De meest gebruikte kaartweergave is de 2D view. Die door veel mensen als prettig wordt ervaren.

Op het Kaart overzicht kan de locatie ook worden weergegeven aan de hand van Google maps. En Google earth kaarten.

Door op de kaart op het symbool rechtsboven te klikken. Wordt de huidige positie opgevraagd. Belangrijk hierbij is de communicatie tussen het GPS horloge. De Server en de APP correct is ingesteld.

Setracker2-instellen-beveiligingszone-hek-instellen
Setracker2 instellen beveiligingszone Geofence

Beveiligingszones

De beveiligingszone kan dus worden ingesteld door eerst een Radius te kiezen. En door vervolgens op de kaart ook een locatie te selecteren. De drager van het horloge wordt daardoor geacht binnen deze zone te blijven. Als de grens van de beveiligingszone ook wel Geofence genoemd wordt gepasseerd. Dan zal dus er een alarm worden doorgegeven.

Setracker 2 handleiding

In dit overzicht is er een Radius ingesteld van 700 meter. Door op verwijderen te klikken. Is het mogelijk om een nieuwe Geo-fence of veiligheidszone in te stellen. De Geofence optie is handig om het kind in de gaten te houden. Het alarm gaat pas af zodra deze zich buiten deze afbakening verplaatst. Er kan ingesteld worden dat er een SMS wordt verzonden. Zodra de drager van het GPS horloge de vooraf ingestelde veiligheidszone verlaat. Hou er rekening dat Prepaid simkaart saldo relatief duur is.

Setracker 2 handleiding Setracker locatie klopt niet beveiligingszone instellen geo-fence
Setracker2 beveiligingszone instellen geo fence

Veiligheidszone Geofence instellen

De veiligheidszone is ook in te stellen in 3D modus. Een Geofence afbakening is een prima manier om een oogje in het zeil te houden. Dit geeft ook een veilig gevoel zodat u weet dat uw kind of geliefde niet te ver van huis gaat. Zonder dat u daarvan op de hoogte bent.

Bedenk wel dat er ook uitzonderingen zijn. Bijvoorbeeld als het horloge alleen GPS functionaliteit heeft. En geen WIFI positionering. Dan is de kans groot dat de APP een alarm door zal geven. Dit omdat drager binnenshuis is. Doordat er dan geen GPS signaal wordt ontvangen. Ziet het GPS horloge immers alleen de locatie van de zendmast. En die valt mogelijkerwijs ook buiten de veiligheidszone. Met als gevolg een onterecht alarm.

Het instellen van een GEOFENCE is namelijk erg handig. Bijvoorbeeld dicht bij huis. Maar eveneens op de camping of bij grote menigten. Hierbij kan de app een alert sturen. Als de drager van het horloge een vooraf ingesteld gebied verlaat. Hou er wel rekening mee dat als de app een LBS locatie aangeeft. Dat deze locatie buiten de Geo-fence kan vallen (locatie zendmast).

Alarm instellen

Het instellen van een Alarm kan ook handig en wenselijk zijn. Op deze manier is bijvoorbeeld eenvoudig van afstand een Alarm in te stellen. Bijvoorbeeld om 17:30 uur. Als het kind naar huis moet komen om te eten.

Het is ook mogelijk om het Alarm in de stellen. O.a. voor vaste tijden of weekdagen. Hierdoor gaat het alarm dan af op vaste dagen en tijden. Dit draagt bij aan een goede structuur. En het kind krijgt een reminder om op tijd thuis te zellen. Bellen naar het horloge kan natuurlijk ook.

Selecteer met het wiel eerst de uren en de minuten in stel zo het Alarm in.

Instellingen Gezondheid. Wandeling, oefening, beweging reis en slaap.

Instellingen Pedometer voor Tijd, Stap (afstand per stap), Gewicht en Stappenteller switch.

Setracker 2 handleiding smartwatch gps wifi lbs umts agps gprs network hartjes geven
Setracker2 smartwatch gps wifi lbs umts agps

Beloningen

Stuur het kind beloningen in de vorm van Hartjes om complimentjes te geven.

Ben je het GPS horloge soms kwijt ? Het horloge kun je dan laten rinkelen. Hierdoor is het horloge bijvoorbeeld ook thuis makkelijk terug te vinden. Druk op de knop Vind Uitrusting. En het GPS horloge zal gaan rinkelen.

Se tracker 2 instellen klantnummer telefoonnummer bijnaam
Se tracker 2 instellen klantnummer telefoonnummer

Account instellingen

Accountinstellingen kunnen hier zo worden aangepast. Persoonlijke informatie, Apparatuur lijst en Password aanpassen.

Het wachtwoord is vervolgens eenvoudig aan te passen. Vul eerst je huidige password in. En daarna het nieuwe password. Bevestig dan het nieuwe password. Door op OK te klikken.

In de Apparatuurlijst staat ook het ID nummer van het GPS horloge. Dit is slechts ter informatie.

Het password is dus op een eenvoudige manier te resetten. Vul je email adres in en druk op verzenden. De toegestuurde verificatie code invullen. Om vervolgens het password te ontvangen. Samenvattend is er meer info over het gebruik van deze App hier te lezen.

Bezint eer je begint !

Het komt vaak voor dat er problemen ontstaan met gps horloges. Die via veiling sites, marktplaats, dagdeal sites, aliexpress, chinese deal sites zijn gekocht. Niet zijn te registreren of na registratie niet werken. Daar zijn uiteenlopende redenen voor. In een aantal gevallen zijn er productiefouten. Waardoor het horloge niet werkt. Ook komen er gps horloges op de Nederlandse markt. Die bestemd zijn voor Azie. Waardoor het horloge hier niet kan werken. Of slechts na herprogrammering.

Setracker2 onveilig consumenten bond waarschuwing meldingen ssl tls unsafe
Setracker2 alarm waarschuwing meldingen

Setracker 2 handleiding

Hou er ook rekening mee dat er veel zogenaamde GPS horloges in omloop zijn. Waar geen GPS ontvanger in zit. Deze horloges hebben alleen LBS en geven een afwijking van 500 – 2000 meter. En zijn dus niet geschikt om uw kind te volgen. Helaas kom je daar pas achter nadat je het horloge ontvangen hebt. En de verkoper neemt het product dan meestal niet meer terug. Of het is te duur om terug te sturen.

Gps horloge reparatie

Gps horloge configureren. Ook als u het horloge niet bij ons gekocht heeft. kunnen wij het horloge voor u configureren. Indien u een gps horloge elders heeft gekocht. En u komt er achter dat u het horloge niet zelf kunt laten werken. Dan repareren wij dit ook graag op afstand voor u. Maak hiervoor de keuze voor onze gpstracker Live connect service. Hier hoeft u niet voor langs te komen.

Gps horloge kopen om frustratie te besparen ? Bestel dan een gebruiksklaar Gps horloge !

Gerelateerde onderwerpen: GPS tracker app

SeTracker 2 handleiding
5 (100%) 1 vote[s]