www.mijngps.com is een onderdeel van Storm discount.

Het GPS trackers blog is tot leven geroepen als informatief portal voor eindgebruikers. Voor Storm discount ontstond dan ook de noodzaak om gestructureerd en eenvoudig informatie te verstrekken aan onze website bezoekers. Informatie over de producten die worden verkocht via de website www.duizend.com. Veel vragen over GPS tracker horloges zijn ook al eens eerder beantwoord. En door het schrijven van artikelen ontstaat er een naslagwerk dat 24/7 geraadpleegd kan worden door geïnteresseerden. Ook de SeTracker handleiding is voor velen een uitkomst.

Op het GPS tracker blog worden deze producten vanuit commercieel oogpunt besproken.

Met als doel de consument juist te informeren. En ook een gebruiksklaar product te bieden en de verkoop te bevorderen. Onze tracker zijn gebruiksklaar inclusief simkaart zodat u er gelijk mee aan de slag kunt. Daarnaast kunt het horloge dat u elders heeft aangeschaft bij ons laten repareren. Want in de praktijk blijkt dat 40 tot 80% van de trackers dat elders wordt aangeschaft niet correct te werken. Met name ook vanuit Dagdeal, chinese websites, marktplaatsen deal sites etc.  Wij lossen dit graag voor u op.

Kortom, zoekt u een horloge voor uw kind vanaf vier jaar. Waarmee u elkaar kunt bellen en / of u kind in de gaten kunt houden. Door bv de traceerfunctie via de setracker app. Dat bent u bij ons aan juiste adres.

Storm discount is ook uw partner voor de levering van kwaliteitsartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Levering tegen deze scherpe prijzen is ook mogelijk doordat u direct inkoopt met het grootst mogelijke voordeel. Bij fabrikanten bedingen wij de hoogst mogelijke korting. En daarnaast hebben wij geen hoge bedrijfskosten (door bv. een duur bedrijfspand of personeel). Dit voordeel ziet u dan ook direct terug in onze prijzen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij ons inmiddels ook al ruim 10 jaar hoog in het vaandel.

Storm Discount

B. Ruimschoot

Leopoldstraat 6 B

3031 SW  Rotterdam

The Netherlands

KVK 24381058

BTW NL1359.20.425.B01

Tel: 06 24228249

Over ons
5 (100%) 7 vote[s]

Meer informatie over onze Websites storm discount

duizend.com

bloemenenbows.com

mijngps.com

storm-discount.com

gpstrackerkat.nl

gpstrackerhond.nl

storm discount mijngps.com mini-gps-tracker-setracker-setracker2-setracker3
mini gps tracker setracker storm discount