GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Poes terecht door gps tracker na schokkende ontdekking

Poes weer terecht !

Vandaag ontvingen wij het bericht over een schokkende ontdekking in het bos.

Poes terecht door goeie gps tracker. Recent heeft een klant van ons ook een Mini GPStracker aangeschaft voor haar Poes. Haar Poes Mickey gaat dan ook regelmatig aan de wandel. En het baasje wil natuurlijk wel weten waar die uithangt. Na de tracker twee weken gebruikt te hebben kwam de Poes vervolgens ineens niet meer terug. Opvallend was dat de tracker telkens een positie in een stuk bos bleef aangeven. Lange tijd bleef de positie dan ook het zelfde. En het baasje besloot dus ook om zelf op onderzoek uit te gaan. En om te gaan kijken wat er nu precies aan de hand was.

Poes terecht door gps tracker

Vermiste-poes-teruggevonden-in-val-door-mini-gps-tracker
Vermiste poes gevonden in val in het bos door mini gps tracker

Als een rat in de val

In het bos bleek de Poes dan ook in een gigantische val te zijn gelopen. Poes terecht door gps tracker. Gelukkig was de Poes terug te vinden in deze benarde situatie. Want wat was er gebeurd als de eigenaar van de val Poes Mickey als eerste had aangetroffen ? Navraag in de buurt leverde als resultaat op dat waarschijnlijk een Jager de val geplaatst zou hebben om ratten te vangen. Dit i.v.m. het jagen op fazanten en dergelijke in dit gebied. Waar de waarheid precies ligt is op dit moment niet duidelijk.

Poes-na-vermissing-terug-gevonden-val-mini-gps-tracker
Poes vermist terug gevonden met mini gps tracker

Poes met GPS tracker in de val

Gelukkig onze Poes terecht door gps tracker. De Val is dan ook meegenomen. Graag wil men natuurlijk de eigenaar eerst spreken om er achter te komen wat hiervan precies de bedoeling is. Vragen die logischerwijs ook bij de Poezen baas naar boven komen zijn. Waarom staat deze val daar zo in het bos. Wat doet de eigenaar van de val met de dieren die daarin terecht komen. Als hij bijvoorbeeld een Poes aantreft in zijn val, wat doet hij daar dan mee ?

kat-kwijt-geraakt-gevonden-door-mini-tracer-schokkende-ervaring
Poes kwijt geraakt, gevonden door mini gps tracker

Mede dankzij track en trace Mickey gevonden!

Een opmerkelijk vondst om via je gpstracker je Poes aan te treffen in een val in het Bos. Poes Mickey en ook de eigenaar van de Poes is door de situatie erg geschrokken en houd de Poes de komende dagen binnen. De Katten GPS blijkt perfect te werken bij vermissing.

Mini-gps-tracker-vindt-vermiste-poes-in-val
Mini gps tracker vindt vermiste poes terug

Eenvoudig huisdier traceren met de Mini GPS tracker

Met de Setracker App is op een eenvoudige manier de locatie van de Poes te zien en te volgen.

Gps-tracker-hond-kat-paard-huisdieren-vermissing-gevonden-gpstracker
Gps tracker voor hond kat paard huisdieren vermissing

Poes komt heelhuids weer thuis

De poes is inmiddels weer thuis en het baasje en Poes Mickey zijn met de schrik vrijgekomen.

Opgesloten-vermiste-poes-ontdekt-in-val-in-het-bos-baasje-trots
Opgesloten vermiste poes ontdekt door mini gps tracker

Kleine gps tracker heeft zich bewezen

De Mini gps tracker is klein genoeg voor poezen en katten. Het baasje beveelt een halsband aan waar een stuk elastiek tussen zit. Bij grote druk kan de Poes zichzelf dan toch bevrijden doordat het elastiek breekt en de halsband losschiet.

kat-weer-thuis-na-vermissing-gevonden
kat weer thuis na vermissing gevonden met gps tracker

Weten waar je Poes is een veilig idee

Eenvoudig een tracker aanschaffen bij Storm discount. Gebruiksklaar.

Poes terecht door gps tracker

Dit verhaal wilde wij dan ook graag met eenieder delen. Iedereen heeft zo zijn eigen kijk en ideeën over het gebruik van gps trackers voor dieren zoals honden en katten. In deze situatie is in ieder geval duidelijk het nut gebleken. Dat een gps tracker ook de uitkomst kan zijn voor je hond of kat is een feit. In feite kan natuurlijk alles wat je lief is ook door deze gps-tracker gevolgd worden. Van bagage tot kinderen of ouderen. De toezichthouder kan op deze manier mooi een oogje in het zeil houden.

Poes terecht door gps tracker na schokkende ontdekking
Poes terecht door gps tracker

Gps tracker kat ervaringen

Huisdieren vermist ? Een Mini GPS tracker kan de uitkomst bieden bij het traceren van een weggelopen Poes of Hond. Een GPS Tracker voor Huisdieren wordt ook aanbevolen als u uw hond of kat los laat lopen. Voor je het weet ben je je huisdier uit het oog verloren. Dan is het toch wel erg fijn dat je via een app op je smartphone kunt zien waar je hond of kat is.

Gps-tracker-keycord-sleutelbos-sim-kaart-geen-abbonement-nodig-Setracker-Asterium-Aibeile
Poes terecht door  gps tracker prepaid sim-kaart geen abbonement nodig

Gps tracker kat zonder abonnement

Een trouwe viervoeter wil je natuurlijk niet in de steek laten als die niet meer terug komt. Daarnaast wil je jezelf en je huisdier natuurlijk de stress en angst besparen die een vermissing met zich meebrengt. Hoe vaak hebben we foto’s aan lantarenpalen geplakt gezien met daarop een afbeelding van een vermiste hond of kat. Jaarlijks zijn er vele tienduizenden vermissingen van huisdieren. Een groot deel daarvan komt nooit meer terug. Onze mini GPS tracker is speciaal geschikt voor huisdieren en kan deze angstige situaties voorkomen.

Beste Gps tracker kat

Eenvoudige installatie van de Setracker App of de There of Deest APP voor de Deest d69. Gebruiksvriendelijke app voor eenvoudig lokaliseren van uw huisdier aan de hand van GPS signalen. De gps tracker maakt gebruik van een prepaid simkaart en er is geen abonnement voor nodig. Hierdoor blijkt ook in de praktijk dat de kosten veel lager uitvallen (ongeveer 1,50 euro per maand) dan andere soorten Pet trackers als Tractive, Weenect, Spotter e.d.

Poes terecht door gps tracker

Bij het meldpunt van Amivedi kunt u een vermissing van uw huisdier zoals een hond of kat doorgegeven. Ook als u een hond of poes gevonden heeft kunt u daar terecht.

Mini-GPS-tracker-Geschikt-voor-katten-poezen-honden-dieren-bagage-prepaid-simkaart
Mini GPS tracker Geschikt voor katten poezen honden dieren kinderen bagage
Mini-GPS-tracker-prepaid-simkaart-sos-app-kind-bagage-auto-huisdier-mijngps.com
Mini GPS tracker simkaart zonder abonement

Daarom raden wij dan ook de Mini GPS tracker aan die u voor 73,95 euro hier uit voorraad kunt bestellen. De prijs is inclusief simkaart met data en inclusief verzendkosten. Meer over GPS tracking, ook voor kinderen. Lees over het gebruik in het buitenland.

Poes terecht door gps tracker na schokkende ontdekking
4.5 (90%) 4 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.