GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Tele2 2G netwerk stopt voor GPS horloge trackers

Het Tele2 2G netwerk stopt per 1 juni 2021

Voor veel mensen zal het ook een teleurstellende mededeling zijn. Want als je gps horloge of gps tracker nog prima werkt. Dan zul je toch een andere simkaart nodig hebben om gebruik te blijven maken van een 2G netwerk. Storingen die u ook zult zien zodra uw gps horloge of gps tracker niet meer werkt. Not networking, Device offline, no networking equipment, gps watch no signal of gps horloge offline.

Het belang van goede service ? 

De beste ondersteuning voor service en advies. Voor aankoop en voor het oplossen van storingen en installatie problemen. Ook als u uw GPS horloge of GPS tracker tweedehands of nieuwe niet bij ons gekocht heeft. Wij helpen u dan ook graag.  Voor hulp hier meer info.

Tele2 2G netwerk stopt

Het Tele2 2g netwerk voor gps horloges en gps tracker stopt per  1 juni 2021

Tele2 2g simkaart stopt gps horloge tracker telefoon
Tele2 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart reparatieservice configuratie

Ga je hier iets van merken?
Het 2G-netwerk werd opgevolgd door het 3G-netwerk en 4G-netwerk. Als je een toestel of gps horloge hebt dat alleen geschikt is voor het 2G-netwerk. Kun je deze na 1 juni 2021. Niet meer gebruiken in combinatie met je Tele2-abonnement. Storingen die u ook zult zien zodra uw gps horloge of gps tracker niet meer werkt. Not networking, Device offline, no networking equipment, gps watch no signal of gps horloge offline Lees meer over GPS horloge configuratie

 

Tele2 2G netwerk

Met onze reparatie en configuratie service kunnen wij uw gps horloge of gps tracker opnieuw configureren. Daarnaast kunnen wij ook een 2g simkaart leveren. Die tot ver in 2025 werkt op het 2g netwerk en waarbij de data slecht 1 ct per mb kost.

Ook Provider Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Op 1 juni 2021 wordt het 2G-netwerk uitgeschakeld. En zal ook uw 2g gps tracker of 2g gps horloge met simkaart van Tele2 niet meer werken. 2G GS horloges en GPS tracker kunt u dan niet meer gebruiken. In combinatie met je Tele2-abonnement. Lees hier meer.

Heb jij een gps horloge dat alleen werkt met 2g ?

Tele2 2G netwerk

Met onze gps configuratie services maken wij uw horloge weer in orde. Met een andere simkaart. Bij vragen het beste even een whatsapp sturen naar 0624228249 onder vermelding van configuratie service.

 

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.