GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Gps horloge Ouderen voor Volwassenen en Senioren.

Gps horloge voor volwassenen, ouderen, senioren en bejaarden.

GPS horloge ouderen. Er is nu ook een nieuw GPS horloge op de markt gekomen. Speciaal voor volwassen, ouderen en senioren. Het Gps tracker smartwatch. Is namelijk in feite een real-time GPS / WIFI volgsysteem. Gebruikt voor volwassenen, ouderen, senioren en bejaarden. Het gps-horloge is tevens te traceren met de Setracker App. En is compatible met Android en Ios. Tevens kan het horloge bellen en gebeld worden. Daarnaast heeft het horloge smartwatch een SOS functie. De tweeweg communicatie (onderling bellen). Geeft echt een stuk rust. Aan zowel de drager. En ook degene die contact houd met de drager van het horloge.

Verschillen ten opzichte van andere gps tracker horloges.

Een groot verschil ten opzichte van andere GPS tracker horloges. Is dus dat dit smartwatch ook is te traceren. Met zowel LBS, GPS, AGPS en WIFI positionering. Hierdoor werkt de positionering in de meeste gevallen. Zowel binnenshuis als ook buitenshuis. Dit is een groot voordeel. Met name voor mensen die een horloge zoeken voor. Een Gps horloge voor dementerende, gps dementerenden, alzheimer gps horloge. Gps demente bejaarden, gps alzheimer, gps tracker voor senioren. Gps systeem bij dementie, gps-horloge dementie etc. Daarnaast heeft het horloge ook een prachtig Design. En is dus niet alleen functioneel maar kan ook als kado gegeven worden.

Ouderen dichtbij met een GPS telefoon horloge altijd veilig met SOS button
alzheimer gps horloge, de gps tracker voor senioren

Real-time tracking voor volwassenen. Ouderen, bejaarden en o.a. zorginstellingen. Mogelijkheid om meerdere horloges op de kaart van de Setracker app te zien.

Een leuke functie is ook de indicatieve hartslagmeter.

Nieuw gps horloge met hartslag monitor. Setracker app.
gps horloge met heart beat monitor.

Het GPShorloge voor volwassen, ouderen en senioren. Touchscreen, Hartslag meter en WIFI Positioning !

Gps wifi tracker SOS senioren
Gps horloge tracker volwassenen en ouderen.
Gps horloge in de kleuren zwart, bruin en rood met setracker app
Gps horloge in drie uitvoeringen. Zwart, bruin en rood.
 *Verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Bruin, Rood. Kleuren en design kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. 

Het gps horloge is niet alleen geschikt voor volwassenen, ouderen en bejaarden. Maar ook gebruikt worden voor mensen met alzheimer of dementie. Het smartwatch wordt tevens volledig geconfigureerd geleverd. En is hierdoor ook direct gebruiksklaar. Gebruiksklaar voor ouderenzorg, zorginstelling. En te gebruiken als zorgsysteem.

Het horloge wordt dus vooraf getest. Met een simkaart en volledig functionerend geleverd. Inclusief Lebara simkaart met 5 euro  + 50 mb beltegoed. De Simkaart is reeds geplaatst en getest. Waardoor het gps tracker horloge direct gebruiksklaar is. Na aankoop ontvangt u het smartwatch horloge en de inloggegevens die u nodig heeft. Nadat u de App geïnstalleerd heeft. Het account voor de App is vooraf al aangemaakt. En uw smartwatch Setracker ID is geregistreerd op de Tracking server. En wordt geleverd inclusief lifetime acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon. Dit kan ook op meerdere telefoons.

Informatie:

Gps horloge ouderen. Het prepaid telefoonnummer. En het account voor gebruik van SE Tracker. Wordt na aankoop aan u overgedragen. U als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Eveneens wordt het betreffende telefoonnummer en simkaart uw eigendom. De simkaart kan niet geretourneerd worden.

Bij aankoop van het geconfigureerde Gps tracker horloge. Krijgt u de garantie dat de traceerfunctie ook direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u direct het gps horloge kunt volgen. Nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek. Deze service ontvangt u elders niet (of tegen forse meerprijs).

Gps horloge prijs. Is inclusief onderstaande werkzaamheden die wij voor u uitvoeren;

– Simkaart pincode vrij maken.

– Plaatsen en testen simkaart in het GPS-horloge.

– Aanmaken account op de server. En registratie van uw GPShorloge.

– Testen van correcte werking. Zodat u direct na installatie van de App op uw Smartwatch. Een werkend GPS-horloge heeft.

– Lifetime access tot de SE Tracker service.

– Incl. gratis verzending. 

Features Gps horloge ouderen

 • Goed GPS tracker horloge. Met talrijke lokalisering functies. En geïntegreerde 2 weg telefonie
 • gemakkelijk lokaliseren en controleren. Middels gratis iOS of Android app (download via App-store, Google Play of via QR-code)
 • geïntegreerde GPS-tracker voor het exact lokaliseren
 • met microfoon en luidspreker voor 2-weg telefonie. Direct via het smartwatch. Voor bereikbaarheid is geen smartphone nodig
 • geheugen voor tien telefoonnummers voor SOS-signaal. Of telefoon contact met een druk op de knop
 • Instellen welke telefoonnummers het toestel kunnen bellen
gps tracker voor senioren bejaarden en volwassen hou een oogje in het zeil
gps horloge voor volwassenen en ouderen met SOS button een veilig gevoel.

Inhoud verpakking

 • A. 1 x horloge
 • B. 1 x oplaadkabel
 • C. 1 x engelstalige gebruiksaanwijzing

Kenmerken

 • digitaal display met grote tijdweergave. Datum, accustand, signaalkwaliteit etc
 • horloge display menu taal, Engels. Setracker app menu taal (Engels, Nederlands etc)
 • Geolocatie: instellen van veilige zones. Waarbij ook een alarmsignaal gestuurd wordt zodra deze wordt verlaten
 • programmeerbare alarm signalen
 • monitoring: bewaking van de omgeving
 • historie locatie: samenvatting van de plaatsen waar de drager is geweest
 • GPS-periodes: instelbaar voor GPS monitoring
 • GPS-lokalisering in reële tijd of ook met ingestelde interval
 • Wifi positionering
 • materiaal armband: Leder
 • Lange stand by tijd

Afmetingen Gps horloge ouderen

GPS horloge tracker voor volwassenen ouderen en bejaarden met wifi en sos
gps tracker volwassenen senioren

De SE Tracker App kunt u ook in de Nederlandse taal instellen. Hieronder ziet u dan ook de correcte werking. Van het door ons geleverde GPShorloge. Via de gratis app. Is de smartwatch ook eenvoudig in te stellen en te volgen op de kaart.

Setracker 3 Setracker 2 Setracker app
Setracker 3 Setracker 2 Setracker app
Design Gps tracker horloge in diverse kleuren zwart, bruin en rood voor volwassenen. Lederen band.
Gps tracker horloge in de kleuren zwart, bruin en rood voor volwassenen. Lederen band.

Zorginstellingen die ook actief zijn in intramurale en extramurale zorg. Kunnen baat hebben bij de tracking functie. Ook zijn meerdere personen tegelijkertijd via de app te volgen. En draagt zo bij aan een kosteneffectieve manier. Om de veiligheid en het vertrouwen van uw geliefde of cliënt te waarborgen.

Al onze GPS tracker horloges maken gebruik van de APP SeTracker. Setracker 2, Setracker 3. En de Setracker Server in Europa, Duitsland. Hierdoor bent u ook gegarandeerd van een goede snelle correcte werking van het GPS horloge. Tevens kunnen wij de meest voorkomende problemen met uw GPShorloge direct verhelpen. Daarnaast hebben wij de meeste gps onderdelen op voorraad. Tegen zeer schappelijke prijzen. Een groot voordeel is tevens dat deze GPS tracker horloges kant en klaar worden geleverd. Inclusief de Auto Connect Service. U betaalt dus niets extra voor het gebruiksklaar maken of registratie. Eveneens zijn de getoonde prijzen inclusief verzending met tracking nummer. Als u de eerste stap wil zetten in de wereld van GPS-horloges. Dan past deze smartwatch zeker in de categorie. Een goed begin is het halve werk.

Conclusie

Het horloge is ook geschikt voor alledaags gebruik. En is naast een design smartwatch voor volwassenen. Ook geschikt voor ouderen en bejaarden. Met bijvoorbeeld dementie of alzheimer. Het gpshorloge kan zo een handige uitkomst bieden. Met name ook voor de familie of verzorgers. Zodat u met een gerust gevoel een oogje in het zeil kunt houden. Het GPS horloge tracker volgsysteem voor volwassenen. Senioren, ouderen en bejaarden. Wordt bovendien geleverd zonder abonnement of abonnementskosten. Ter indicatie. Met 10 euro saldo kunt u het horloge dus ongeveer zes maanden volgen. U kunt Gps-horloges ook hier bestellen en eveneens bekijken.

Hier kunt u het GPS horloges bekijken.

 

Gps horloge Ouderen voor Volwassenen en Senioren.
1.5 (30.79%) 89 vote[s]
2 Comments
 1. Avatar for Bernhard Ruimschoot
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.