GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

T-mobile 2G netwerk stopt voor GPS horloge trackers

Het T-mobile 2G netwerk stopt per 1 juni 2021

T-mobile 2G netwerk stopt gps trackers en smartphones netwerk gaat stoppen.

Per 1 juni 2021 stopt T-Mobile Nederland definitief met het ondersteunen van 2G. Voor mobiele diensten voor consumenten. Vanaf dat moment kunnen ook klanten die een gps trackers of gps horloge hebben. En die alleen 2g ondersteunen ook niet meer bellen of het gps device tracken. Lees hier meer info.

Voor veel mensen zal het ook een teleurstellende mededeling zijn. Want als je gps horloge of gps tracker nog prima werkt. Dan zul je toch een andere simkaart nodig hebben om gebruik te blijven maken van een 2G netwerk. Storingen die u ook zult zien zodra uw gps horloge of gps tracker niet meer werkt. Not networking, Device offline, no networking equipment, gps watch no signal of gps horloge offline. Meer info over GPS horloge reparatie

Wat zijn de gevolgen van het uitzetten van 2G voor gebruikers van T-Mobile simkaart ?

T-Mobile 2g stopt simkaart gps horloge tracker telefoon reparatieservice
T-Mobile 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart reparatieservice configuratie

Per 1 juni 2021 stopt ook T-Mobile definitief met het 2G netwerkt voor mobiele diensten voor consumenten. Vanaf dat moment kunnen ook devices zoals gps trackers of gps horloges die alleen 2g ondersteunen niet meer bellen en internet gebruiken. Daardoor is het gps device ook niet meer te tracken.

T-Mobile doekt onder het mom van innovatie het 2G netwerk op en zegt 2G vaarwel. Er zijn veel mensen die een T-mobile 2g simkaart in hun gps horloge of gps tracker gebruiken.
Heb je ook een gps horloge of gps tracker. Die enkel geschikt is voor een 2G-netwerk. Dan is ook deze na 1 juni 2021 niet langer te gebruiken. Dit in combinatie met je T-Mobile abonnement of PrePaid.

T-mobile 2G netwerk stopt

Met onze reparatie en configuratie service kunnen wij uw gps horloge of gps tracker opnieuw configureren.
Daarnaast kunnen wij ook een 2g simkaart leveren. Die tot ver in 2025 werkt op het 2g netwerk en waarbij de data slecht 1 ct per mb kost.

Met onze gps configuratie services maken wij uw horloge weer in orde. Met een andere simkaart. Lees hier meer.. Bij vragen het beste even een whatsapp sturen naar 0624228249 onder vermelding van configuratie service.

 

 

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.