GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Simpel 2G netwerk stopt voor GPS horloge trackers

Het Simpel 2G netwerk stopt per 1 juni 2021

Voor veel mensen zal het ook een teleurstellende mededeling zijn. Want als je gps horloge of gps tracker nog prima werkt. Dan zul je toch een andere simkaart nodig hebben om gebruik te blijven maken van een 2G netwerk.

Met onze reparatie en configuratie service kunnen wij uw gps horloge of gps tracker opnieuw configureren. Daarnaast kunnen wij ook een 2g simkaart leveren. Die tot ver in 2025 werkt op het 2g netwerk en waarbij de data slecht 1 ct per mb kost.

Simpel 2G netwerk stopt

Simpel 2g stopt gps horloge tracker telefoon Ben simkaart
Simpel 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart Ben reparatieservice configuratie

Ook Provider Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Op 1 juni 2021 wordt het 2G-netwerk uitgeschakeld. En zal ook uw 2g gps tracker of 2g gps horloge met simkaart van Simpel niet meer werken. 2G GS horloges en GPS tracker kunt u dan niet meer gebruiken. In combinatie met je Simpel-abonnement. Lees hier meer.

Het belang van top service ? 

De beste ondersteuning voor service en advies. Voor aankoop en voor het oplossen van storingen en installatie problemen. Ook als u uw GPS horloge of GPS tracker tweedehands of nieuwe niet bij ons gekocht heeft. Wij helpen u dan ook graag.  Voor meer hulp hier meer info.

Simpel 2G netwerk stopt

Heb jij een gps horloge dat alleen werkt met 2g ? Storingen die u ook zult zien zodra uw gps horloge of gps tracker niet meer werkt. Not networking, Device offline, no networking equipment, gps watch no signal of gps horloge offline. Extra info over GPS horloge reparatie

 

Met onze gps configuratie services maken wij uw horloge weer in orde. Met een andere simkaart. Bij vragen het beste even een whatsapp sturen naar 0624228249 onder vermelding van configuratie service.

 

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.