GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Simkaart GPS horloge of tracker kiezen en kopen

Simkaart GPS horloge of tracker hoe werkt het

De juiste keuze. Een Simkaart GPS horloge of tracker uitkiezen en kopen. Dit lijkt een eenvoudige keuze. Toch zijn er veel mensen die er achteraf achter komen dat ze veel te duur uit zijn. Bij het gebruikt van een GPS horloge Simkaart spelen namelijk ook de maandelijkse kosten mee. Duurder is vaak juist niet de betere optie. Kies op de juiste manier uw gps watch tracker.

Bij het maken van een Simkaart keuze voor een horloge spelen ook een aantal belangrijke factoren mee. O.a. wat zijn de tarieven, hoe goed is de landelijke dekking van het netwerk. Ondersteund mijn GPS horloge of GPS tracker de simkaart wel ? Dit zijn zaken die je voor aanschaf ook zeker moet hebben bedacht en bekeken.

"<yoastmark

Simkaart GPS horloge kopen

Een GPS horloge of een professionele GPS tracker zijn waardevolle spullen. En deze heeft een simkaart nodig om te kunnen communiceren. Bv om onderling te kunnen bellen. Voice berichten te kunnen versturen. Of via de APP verbinding te maken met de Tracker.

Formaat Prepaid simkaart

De meeste simkaarten hebben tegenwoordig een drie in één formaat.

Er zijn drie soorten simkaarten:
Normale simkaarten. Dit zijn de grootste.
Micro simkaarten. Deze zijn iets kleiner dan de normale.
Nano simkaarten. Dit zijn de kleinste.

Er zit geen verschil in de werking van de simkaart als het formaat anders is. Het is slechts het formaat dat gebruikt moet worden zodat de simkaart in het toestel past.

Prepaid simkaart

Simkaart GPS horloge. Een prepaid simkaart is ideaal omdat je niet vast zit aan een abonnement. Over het algemeen zijn de tarieven wel iets hoger maar je zit dus niet vast aan een contract. Hierdoor ben je flexibel in het gebruik. Met de juiste simkaart kun je voor 10 euro je je tracker ongeveer zes maanden volgen. Dus gemiddeld 1,65 per maand. Een duur abonnement hoef je dus niet aan te schaffen. Laat je dus ook niet verleiden tot dure abonnementen voor GPS tracker zoals bv de tractive GPS tracker voor huisdieren. Want dan ben je veel duurder uit qua maandelijkse kosten. En zo zijn er meer aanbieders  waar je  een abonnement  af dient te nemen om gebruik te maken van hun gpstracker of gps horloge. Ons advies… Niet doen.

Simkaart met abonnement

Een abonnement is over het algemeen ook een slechte keuze. Gps tracker worden niet zo frequent gebruikt als mobiele telefoons waardoor het niet nodig is om een maandelijkse bundel aan te schaffen.

Telecom providers

Er zijn Simkaart Telecom Providers. Denk hierbij aan KPN, Vodafone, T-mobile. Deze drie zijn de daadwerkelijke providers. Al de andere aanbieder zoals Tele2, Ben, Simpel, Symio maar ook Lebara maken gebruik van één van deze drie aanbieder.  Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk. Belangrijk is ook om de onderlinge tarieven te vergelijken. Want daar zitten enorme verschillen in qua kosten. Opvallend is ook dat er bij andere gps tracker aanbieders, vergelijkingen worden gemaakt die niet erg netjes zijn. Bij het vergelijken van tarieven wordt dan bv KPN als referentie genomen onder het mom dat hun tarieven lager zijn dan die van KPN.  En ondertussen laten ze andere Telecom aanbieders zoals bv Lebara buiten beschouwing. Want die vergelijking komt natuurlijk niet zo goed uit als blijkt dat die tarieven veel beter zijn. Lebara maakt tenslotte ook gebruik van het KPN netwerk en biedt dus de zelfde landelijke dekking.

Landelijke dekking

Simkaart GPS horloge. Om bv de dekking van het landelijke netwerk van KPN te zien. En dus ook de Telecom Providers die van het KPN netwerk gebruik maken. Kun je hier een mooi overzicht zien en ook zoeken op postcode. Hiermee kun je dus van te voren controleren of de dekking voldoende is in de regio waar je de tracker wil gaan gebruiken. Vaak is het namelijk ook zo dat gps horloges en gps-trackers een zwakker signaal en antenne hebben. Als de dekking dan net wat minder is. Dan kan het met een normale telefoon nog prima werken. Maar voor een gps tracker kan het signaal dan te zwak zijn. Waardoor bv de app geen verbinding kan maken met de Tracker. Met onderstaande Dekkingskaarten kun je eenvoudigen vergelijk tussen Telecom Providers. Dat doe je dus het beste voordat je een Simkaart aanschaft.

Simkaart Providers Dekkingskaarten.

Tele2 Dekkingskaart  Klik hier

Vodafone Dekkingskaart Klik hier

T-mobile Dekkingskaart Klik hier

KPN Dekkingskaart Klik hier

Simkaart APN Settings

Om een GPS horloge goed te laten werken dienen de APN instellingen van het horloge correct te zijn ingesteld. Iedere Provider heeft een unieke APN instelling die ook weer per toestel / device kan verschillen. De Simkaart APN settings dienen correct te zijn ingesteld. Komt u daar niet uit, dan maken wij dit graag voor u in orde. Ook als u het horloge of GPS tracker niet bij ons gekocht heeft. Maak daar voor gebruik van de Live connect service.

simkaart-kopen-gps-q90-q50-horloge-tracker-kind-wifi-lebara-telefoon
Simkaart kopen gps q90 q50 horloge

Simkaart activity trackers

Onze horloges worden gebruiksklaar geleverd inclusief Simkaart.

Simkaart GPS horloge kiezen

Schaf hier een Gps horloge aan inclusief een Prepaid Lebara simkaart.

Simkaart GPS tracker kopen

Schaf hier een waterdichte Gps-tracker aan inclusief een Prepaid Lebara simkaart.

 

Prepaid-simkaart-kopen-gps-q90-q50-horloge-tracker-kind-wifi-lebara
Prepaid simkaart kopen gps q90 q50 kind

Simkaart GPS horloge

Gps data. Een tracker of  gpshorloge verbruikt data. De hoeveelheid data is afhankelijk van o.a. de update frequentie.

Tarieven Simkaart GPS horloge

Wij hebben voor u de juiste afweging gemaakt tussen dekking, tarieven en gebruikersgemak. Onze keuze is er dan ook op gevallen om Lebara Simkaarten te gebruiken.

Ter vergelijking de DATAKOSTEN VAN PREPAID PROVIDERS: Tarieven per Mei 2018

Datakosten van onze geconfigureerde GPS trackers en GPS Horloges: 1 ct per MB

KPN PREPAID: 15 ct per mb (kosten 15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

VODAFONE PREPAID:  10 ct per mb (kosten 10 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

TELE 2 PREPAID:  5 ct per mb (kosten 5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

T-MOBILE PREPAID:  5 ct per mb (kosten 5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

ONE2MOBILE PREPAID: 15 ct per mb (kosten 15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

SIMYO PREPAID: 3 ct per mb (kosten 3 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaarten)

Simkaart GPS horloge. Daarnaast zit er op de door ons geactiveerde simkaart een Start Bundel van Vijf euro en een Databundel van 50 MB.

In de praktijk is onze ervaring na het testen en reacties door diverse eindgebruikers in binnen en buitenland. Behalen onze simkaarten dezelfde resultaten. Als andere Prepaid providers die ook gebruik maken van het KPN netwerk. En dit tegen een fractie van de kosten die u elders betaald. Wij leveren de juiste simkaart voor real time tracking.  Lees ook dit document over GPS Data kosten

"<yoastmark

Lebara-simkaart-gps-q90-q50-horloge-telefoon-tracker-kind-wifi-kopen
Lebara simkaart gps q90 q50 horloge telefoon
simkaart-kopen-gps-q90-q50-horloge-tracker-kind-wifi-lebara-telefoon
simkaart kopen gps q90 q50 horloge lebara telefoon
Simkaart GPS horloge of tracker kiezen en kopen
5 (100%) 16 vote[s]
2 Comments
  1. Avatar for Bernhard Ruimschoot
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.