GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

GPS Horloge Kind Camouflage Q50 V2 OLED SOS Tracker

Q50 smartwatch met gps voor kinderen met GPS-tracker met Setracker App.

Het GPS Horloge Kind Camouflage smartwatch Q50. Met gps is ook verkrijgbaar in diverse camouflage kleuren. De nieuwe versie Q50 V2 met GPS, Oled scherm. Take off sensor en Camo print is de nieuwe trend in gps tracker kinderhorloges. Opnieuw uitgevonden en een Robuust Vet gps horloge voor kinderen. Perfect budget model met een enorme oplage geproduceerd. Is het Q50 horloge  een mooi gaaf stukje techniek. En ook een van de meest populaire budget gps trackers uit China. Het standaard Q50 model bestaat ook al een aantal jaren en is bijzonder populair. Wat veel consumenten niet doorhebben is dat er ook veel verschillende versies van het Q50 horloge in omloop zijn. Bij Storm discount is de tracker ook al volledig gebruiksklaar. Inclusief installatie service. Connect & GO. Nu Spotgoedkoop voor slechts 39,95 inclusief simkaart en verzendkosten.

Gps horloge Camo Groen kids watch SOS LED v2
GPS Horloge kind Q50 Camo Groen kids smart watch SOS LED v2 camouflage

GPS horloge kind q50 camo

Dit geweldige GPS Tracker Horloge V2 te zien in Militaire outfit. De GPS Tracker is Gespot in twee kleuren. Army Green en Rambo Sandstorm. Laat ook niet met je Spotten en trek je kids tenue aan. De GPS is SpotOn en eenvoudig te volgen op de kaart. De echte GPS spotter speelt tracking games in het bos. Zoek het target op de kaart. Geen vliegtuig spotter maar een GPS target spotter. Connect & GO zo eenvoudig een gebruiksklaar horloge ontvangen.

Q50 Camo kids smart watch SOS LED v2 zandkleur
Q50 Camo GPS Horloge kind SOS LED v2 zandkleur

GPS Telefoon horloge Q50

De versie die we hier bespreken en door ons wordt aangeboden. En heeft ook alle opties zoals GPS / LBS, Oled scherm, take off alarm. En is gebruiksklaar inclusief simkaart en verzendkosten. In de uitvoering camouflage in onderstaande kleuren verkrijgbaar.

GPS horloge kind camouflage Q50 Camo Groen Kids watch tracker
GPS horloge kind Q50 Camo Groen military

 

GPS horloge camouflage kids Q50 watch Camo tracker
GPS horloge camouflage kind zandkleur Q50 Camo

Het Q50 polshorloge is de ideale manier om contact met je kind te behouden. Geef je kids zo ook meer de ruimte. En hou eenvoudig contact met je dierbaren. Een prettige manier om ook in geval van nood. Of slechts om even door te geven op tijd te zijn voor het eten. Het kan allemaal door instellen alarmen, voice chat of tweeweg bellen. Daarnaast uiteraard ook eenvoudig uw kids volgen op de stabiele SeTracker app. Zonder storingen, instabiliteit, configuratie problemen. Het gebruikers gemak van een gebruiksklaar Connect & GO product.

Q50 Camo kids smart watch GPS Horloge kind SOS OLED v2 2019 Groen
Q50 Camo kids GPS Horloge kind SOS OLED Smartwatch

Onze Stoere Vette GPS horloges zijn zowel te volgen met Setracker1 Setracker2 en Setracker3 app.

Dagelijks wordt er ook met onze servicedesk of helpdesk contact opgenomen. Mensen met niet werkende horloges. Onduidelijke werking. Installatie problemen. Allemaal lezen ze op Google ook hoe eenvoudig wij de problemen op kunnen lossen. De ene besluit om het horloge door ons op afstand te laten repareren. En de andere besluit om het horloge terug te sturen om alsnog bij ons een nieuw horloge te bestellen.

Duizend.com ervaringen Truspilot Google

Bij ons ook Geen slechte instabiele apps van andere aanbieders. Die hun Chinese GPS tracker kinderhorloges. Die ook zijn ontwikkelt door Chinese fabrikanten. Door Chinese engineers ontwikkelde servers laten beheren. En dat met apps met veel minder functie en met slechts enkele talen. Check eens de zeer lage ratings in de Google Play Store en Apple App store van deze gps tracking apps. Van GPS track bedrijven die daar hun apps aanbieden. U ziet gelijk al, heel weinig installaties en veel klachten over niet werkende producten. Geen goede Service en aftersales. Kunt u daar ook dagelijks tot 22:00 uur terecht voor direct contact ? Of stuurt u hen liever ook een mailtje waarop u hopelijk binnen twee dagen een vaag antwoord op krijgt zonder oplossing.

Uitstekend Q50 GPS horloge kind camouflage model. Inclusief Simkaart en verzendkosten met Trackingnummer. Slechts 39,95 Nergens goedkoper.

Let op onze prijzen zijn altijd inclusief de volgende Extra’s (die u elders niet krijgt).

-Inclusief simkaart met vijf euro beltegoed en 50 mb data ter waarde van 5 euro

-Inclusief gebruiksklaar Service, installatie service, service compleet. Of plug en play service ter waarde van 10 euro

-Verzending Post.nl inclusief tracking nummer Gratis

Kinder GPS horloge Q50

Voor gebruik van een gaaf GPS horloge kind is altijd installatie van een micro SIM-kaart nodig. Met bel, sms, en ook internet data tegoed. Deze simkaart met 5 euro tegoed en 50 mb data is al standaard bijgeleverd. En de SIM-kaart is geactiveerd, getest en volledig geïnstalleerd. Connect & GO Perfect met Vette Service . Had je dat maar eerder gevonden. Wel zo’n prettig idee. Dat al deze kosten voor Upgrade services ook al in de prijs van 39,95 verwerkt zijn. Het is dus niet nodig om ook een nog tegen extra kosten services bij te kopen. Voor een Simkaart met saldo, installatie service en verzendkosten. Tel uit je winst.

Uit voorraad verkrijgbaar: gps horloge kind q50
In camouflage kleuren Groen en Zandkleur

Functies GPS horloge kind :

GPS+LBS real-time Positionering op de Google kaart in de app

Registratie Voetstappen. Historische route ook terug kijken van de dagelijkse route tot 90 dagen terug

Gratis SeTracker APP voor Android en Iphone voor stabiele werking op android en Ios

Geschikt voor App SeTracker1 SeTracker2 en SeTracker 3

Bellen en gebeld worden met en naar het horloge en ook inspreken en verzenden spraakberichten

Voice Chat gesproken berichten versturen vanuit de Setracker App naar het horloge en andersom

Instellingen Setracker App

Niet storen periodes instellen. Het gave horloge is dan niet te gebruiken onder schooltijd of in de avond

GEO fence instellen. Virtueel Hek plaatsen waarbinnen de tracker geen alarm geeft

SOS functie Direct via de tracker de Guardian / ouder bellen. Met SOS app alert

APP Push bericht: Melding bij lage batterij of wanneer het horloge wordt afgedaan (take off alarm)

Remote shutdown: Horloge is alleen uit te zetten via de app en niet via het Horloge zelf (online situatie).

Het Kinder GPS horloge Q50 Camo is ook een vet stoer Kids horloge voor kinderen vanaf vier jaar. De Micro simkaart met beltegoed en internet datategoed. Die benodigd is voor een correcte werking van het horloge. Is standaard ook meegeleverd en geplaatst in het mooie horloge.

kids gps horloge camo

Bij aankoop van het geconfigureerde kinderhorloge. Krijgt u ook de garantie dat de traceerfunctie direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u direct het Duizend gps horloge kunt volgen. Nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek. Deze service ontvangt u elders niet (of tegen forse meerprijs).

Onze prijs is inclusief onderstaande werkzaamheden die wij voor u uitvoeren;

– Simkaart pincode vrij maken.

– Plaatsen en testen simkaart in het GPS horloge.

– Aanmaken account bij Lebara

– Aanmaken account op de server en registratie van uw GPS tracker kinderhorloge.

– Testen van correcte werking. Zodat u direct na installatie van de App op uw Smartwatch een werkend GPS horloge heeft.

– Gratis acces tot de SE Tracker service.

– Verzending met tracking nummer.

Beste Deals bij duizend.com

Perfect, de beste deals gevonden. Al onze Duizend gps horloge prijzen zijn inclusief de volgende extra’s. Incl simkaart en gebruiksklaar service, de befaamde installatieservice Connect & GO en Gratis verzending met trackingnummer. Deze Installatie-Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit ook al verwerkt in de totaalprijs Tien euro.  Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaar services ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA. Voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service. Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. Laat u dus niet foppen.. Zoals onze kinderen zeggen een Vet gaaf en mooi horloge. Nu voor een GPS tracker Spotprijs van 34,95

gps horloge kind q50 camo

Los van bovenstaande prijs voordelen. Is ook onze service desk. Of helpdesk iedere weekdag tot 22:00 uur bereikbaar. Neem dat bij uw keuze vooral ook eens in overweging. Aangezien u elders zeer beperkt service krijgt. Daar waar u bij de concurrentie ook hooguit een mailtje kunt sturen. Of na 17:00 uur niemand meer bereikbaar is of aan de lijn krijgt. Ga voor Top service bij Storm discount.

Duizend.com ervaringen Lees hier ook wat onze klanten zeggen.. Army Green Camouflage verdekt opgesteld en niet in de tracker Spotlights.

In deze Blogpost ziet u overzichtelijk een vergelijking van de tien beste GPS smartwatches van 2019 – 2020

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.