GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Data en Belkosten GPS telefoonhorloge let op !

Data en Belkosten GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen Let op!

Regelmatig krijgen wij vragen over hoge kosten voor Data en belminuten. Bij het gebruik van GPS tracker horloge telefoons voor kinderen en ouderen.

Na aankoop bij andere aanbieders beseft men pas dat er een Prepaid simkaart in het horloge zit. Waarbij GPS Belkosten en het bellen tot wel dertig cent per minuut kost. Hetzelfde geldt voor het Dataverbruik van gps trackers en GPS Horloges voor kinderen GPS data kosten. Hoe werkt het precies en hoe kan dit goedkoper. Lees er alles over in dit Artikel over GPS data kosten en GPS Belkosten.

Waarschuwing data en belkosten GPS horloge telefoon prepaid telecom providers
Hoge data en belkosten GPS horloge met prepaid simkaart voorkomen

2g sim card gps tracker

Bijna alle mobiele GPS horloges gebruiken een 2G simkaart. Met name het netwerk van KPN heeft een goed bereik. Veel mensen beseffen zich echter ook niet dat op dat KPN netwerk veel Telecomproviders actief zijn. Met enorme verschillen tussen de bel, data en sms tarieven. Hierdoor lopen de extra kosten voor het gebruik van het GPS horloge ook al snel in de tientallen euros.

welke simkaart voor gps tracker

Lees ook het artikel dat wij recent hebben geschreven over Data en Belkosten GPS telefoonhorloges. Dit overzicht laat ook duidelijk zien waar de crux zit als wij het hebben over Prepaid kosten voor simkaarten zonder abonnement. Hierin ziet u een duidelijke vergelijking voor de tarieven binnen Nederland en Europa.Dit geldt voor zowel GPS trackers als Telefoon horloges met GPS en Wifi.

Dataverbruik gps tracker

Een gps tracker of goed gps horloge gebruikt zo’n 20 tot 30 mb per maand. Dit kan meer zijn als de update frequentie hoger is. Tot wel meer dan 50 mb per maand. Qua mb’s is het dataverbruik van een Gps device dus niet zo hoog. Data en Belkosten GPS. De tarieven voor gprs data bij prepaid simkaarten voor gps horloges verschillen enorm tussen telecom providers. Dit is dan ook de belangrijkste factor in kostenbesparing. Zeker in combinatie met de tarieven voor belminuten en SMS.

Goedkoopste simkaart voor gps tracker

In onze gps kinderhorloges met telefoon zit al een Prepaid simkaart. Die is geactiveerd en van deze veel lagere tarieven voor GPS data kosten en GPS Belkosten gebruik maakt. Wel zo voordelig.

Data en Belkosten GPS telefoonhorloge

Lees op ons Blog meer over interessante onderwerpen zoals onze Installatie en herinstallatie service. Prima degelijke GPS horloges met SeTracker app en onze customer services

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.