GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Q50 Gps horloge reparatie.

Q50 Gps horloge reparatie.

Heeft u een q50 gps horloge en deze werkt niet. Bijvoorbeeld het gps tracker model Q50, Q60, Q80, Q90, Y3, A3, G72 gps horloge. Veel mensen hebben een soortgelijk GPS tracker horloge gekocht bij een Chinese website. Of bv. via een marktplaats of veilingsite en krijgen het vervolgens alsnog niet aan de praat. Het komt zelfs voor dat Gps horloges besteld worden waarvan achteraf blijkt dat ze helemaal niet geschikt zijn voor de Europese markt. Onwetend kopen deze mensen  dan een gps horloge. En beseffen zich vaak niet dat er behoorlijk wat inzicht bij komt kijken om een gps horloge goed te laten werken.

Zo zijn ook regelmatig slechte reviews over de setracker app te lezen omdat men de gps tracker niet aan de praat krijgt.

Maar dat heeft dan niets met de Setracker app te maken. Maar juist met het feit dat men een gps horloge bv in china besteld of via marktplaats bij een verkoper die ook niet weet waar hij mee bezig is. En dan heb je gewoon een kat in de zak gekocht omdat je het horloge dan zelf niet werkend krijgt met de Setracker app. Www.duizend.com heeft hiervoor de reparatie service.

Bij een defect aan uw gps horloge dat buiten de garantieperiode is ontstaan. Of niet onder de garantie valt kunt u ook gebruik maken van onze reparatieservice. Deze reparatie service omvat de werkzaamheden. De onderdelen zoals glas, schermpjes, touchscreen, polsband, bandjes, accu, batterijen, behuizing, buttons. Deze vervangen wij dan tegen voordelige prijzen.

q50 gps watch battery
GPS tracker horloge reparatie

Reparatie.

Naast het repareren kunnen wij uw Q50 gps horloge ook configureren. Tevens indien nodig via de tracker app. Overigens worden al onze gps tracker horloges gebruiksklaar geleverd en is configureren na aanschaf dan ook niet meer nodig. In het geval dat u een tracker elders gekocht heeft en u krijgt uw nieuwe gps horloge niet aan de praat of werkt het niet meer ? Dan bent u ook bij ons zeker aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bekijken of het mogelijk is om uw gps horloge voor u in orde te laten maken. Reparatie kan meestal op afstand dus u hoeft er ook niet voor langs te komen. Maak nu gebruik van onze service. Dit geeft u veel gemak en u heeft snel een werkende Gps tracking watch. Uw kind of kinderen krijgen zo een goed werkend horloge.

Lees de positieve recensies

Wij kunnen uw horloge alsnog goed laten werken en bieden de No cure No pay garantie. Neem vrijblijvend contact op om te bekijken of het mogelijk is om het horloge alsnog te laten functioneren. Wij zijn wij heel transparant m.b.t. de kosten. Indien wij ook het horloge niet voor u kunnen maken dan betaalt u ook geen kosten voor onderzoek of reparatie. Met deze installatieservice kunnen wij uw horloge vaak al op afstand voor u in orde maken.

Reparatieservice GPS horloge

De kosten hiervoor bedragen 17,50 euro per gps horloge.  Deze reparatieservice is te bestellen via Gps horloge reparatie. Het is verstandig om hier vooraf even contact over op te nemen via het contact formulier of whatsapp op 0624228249.

Gerelateerd: Lees ook dit artikel

Q50 Gps horloge reparatie.
4.7 (94.12%) 17 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.