GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Buitenland gps horloge simkaart apn

Naar het buitenland met je GPS horloge. Kom niet voor verrassingen te staan.

De meeste mensen beseffen zich niet. Dat een GPS horloge met belfunctie. Niet hetzelfde werk als een mobiele telefoon of smartphone. In tegenstellingen tot mobiele telefoons. Wordt bij GPS horloges niet automatisch de APN informatie aangepast. Zodra je de grens over gaat kom je er dan achter dat de App niet meer communiceert met het GPS horloge.

Buitenland gps horloge

De Prepaid simkaart van Lebara (kpn netwerk) die wij in het horloge plaatsen is gebaseerd op gebruik in Nederland. Zorg dat er altijd voldoende saldo op de simkaart staat. Dit om een correcte werking te kunnen garanderen. Simkaarten zijn ook los bij ons te bestellen. Wij activeren de simkaart gratis.

Buitenland simkaart tracker

Zoals gezegd zijn alle horloges die wij leveren reeds voorzien van een Prepaidsimkaart. Het KPN netwerk is ook uitermate geschikt voor het bellen in het buitenland. De lebara simkaarten die wij plaatsen werken door heel Europa tegen veel lagere tarieven. Zonder extra kosten kan het GPS tracker horloge ook in het buitenland voor slecht 1 cent per mb werken. Andere Telecom providers hanteren kosten die vijf tot dertig keer hoger zijn per MB.

Werking GPS horloge buitenland

Er zijn Telecom aanbieders die u willen doen geloven dat alleen hun simkaarten goed werken in het buitenland. Niets is ook minder waar. Maar voor eigen gewin met vele malen hogere tarieven proberen ze je op het verkeerde been te zetten. Voor het gebruik van onze GPS horloges zijn geen extra prepaid bundels nodig. Na het opwaarderen met 10 euro tegoed. Heb je bij normal gebruik ruim voldoende voor een half jaar data.

buitenland gps horloge simkaart
Buitenland gps horloge simkaart apn kpn

Simkaart buitenland gebruik

Indien de simkaart in het buitenland niet goed werkt. Bestaat de kans dat de Setracker app een offline melding zal geven. Indien je ook tegen dit soort problemen aanloopt in het binnen of buitenland. Dan kun je ook eenvoudig gebruik maken van onze Setracker Service. Wij lossen de problemen snel op afstand op. Langskomen is hierbij ook niet nodig.

Gps horloge buitenland

Let er bij het gebruik in het buitenland ook op dat de telefoonnummers goed zijn ingesteld.  Stel om die reden het telefoonboek via de app correct in. Met gebruik van het landnummer. Zodat je kind in het buitenland nog steeds naar bv je Nederlandse mobiele nummer kan bellen.

Buitenland GPS horloge gebruiken

De belangrijkste punten een rij. Gezellig op vakantie met je GPS horloge. Zorg dan dat je Simkaart is geactiveerd. Dat de simkaart ook is opgewaardeerd. Zo kan je het GPS horloge ook gewoon meenemen als je op vakantie gaat naar het buitenland.

Telecom provider tarieven

Kom niet voor verrassingen te staan. Neem de telecom tarieven eens goed door. Met de door ons geactiveerde en geplaatste prepaid simkaart maakt u de juiste keuze. Onze GPS horloges en GPS trackers zijn online te bestellen via www.duizend.com

Buitenland gps horloge simkaart apn
5 (100%) 1 vote