GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

GPS tracker voor hond of kat zonder abonnement 2020 beste keuze

GPS tracker voor hond 2020

De tijd is snel vervlogen de gps tracker voor hond is veel kleiner geworden. In 2020 is de beste keuze de Mini pet tracker voor de hond. En die is ook handzamer kleiner geworden.

Poes terecht door gps tracker na schokkende ontdekking
Poes terecht door gps tracker na schokkende ontdekking bij vermissing.

Onderstaande Tracker is het oude model. De mini tracker is een stuk kleiner en ook geschikt voor kleine huisdieren zoals katten.

GPS tracker voor hond of kat

Een GPS tracker voor hond of kat of GPS halsband. Ook wel Pet tracker genoemd is uitermate geschikt om uw huisdier in de gaten te houden. Steeds meer baasjes weten hoe het voelt om hun huisdier, Hond of Kat kwijt te raken. Een leuke wandeling in het bos of stad. Kan ineens totaal omslaan als uw Hond weg loopt. Het is natuurlijk heel leuk om je huisdier los te laten lopen. Maar er is niets zo vervelend als je huisdier vermist is. Daarna blijft vaak ook een angstig gevoel over. Dat jeĀ huisdier hond of kat nog een keerĀ wegloopt. Met deze mini gps tracker kan dit angstige gevoel tot het verleden behoren.Ā Raak uw hond dan ook nooit meer kwijt met een huisdier gpsĀ !

GPS tracker voor Dieren spatwaterdicht IP65

De GPS Pet tracker Deest d69. Is ook geschikt voor vele andere toepassingen. Zoals het lokaliseren van koffers, bagage, rugzak, voertuigen, auto en fiets etc. Ook kan de gps tracker aan een geliefde mee worden gegeven. Om zo een oogje in het zeil te kunnen houden. Er zijn vele trackingĀ systemen. Wij bevelen de Deest D69 aan die voldoende mogelijkheden biedt. In het scala aan trackers.Ā 

GPS tracker voor hond: Uniek product

Deze GPS halsband of GPS tracker hond en kat. Een huisdier gps maakt het mogelijk om de locatie van uw huisdier op eenvoudige wijze te traceren. De Pet tracker wordt eveneens eenvoudig bevestigt. Met de bijgeleverde halsband voor uw hond of kat. Het is de enige echte Pet tracker in Nederland. Met GPS positionering voor nauwkeurig lokaliseren. Die gebruiksklaar wordt geleverd Inclusief simkaart. Met beltegoed en data en ook nog eens zonder abonnement. bij gebruik met de bijgeleverde Lebara Simkaart. Met bel en datategoed kunt u dan ook direct aan de slag.

gps tracker halsband voor hond of kat
gps tracker halsband
Volgsysteem specificaties
gps tracer specificaties gps tracker huisdier

Bij deze geconfigureerde gps halsband tracker. Krijgt u de garantie dat de traceerfunctie direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u direct de gps tracker kunt volgen. Nadat u de App op uw smartphone heeft geĆÆnstalleerd is uniek. Deze service ontvangt u elders zeker niet (of tegen forse meerprijs).

Met deze gps tracker kunt u de positie van uw (huis) dier zien. Zonder een sms te sturen.Ā Live tracking is mogelijk op de kaart. Tevens kunt u ook een geo-fence instellen. En krijgt een wegloopalarm als dit wordt overschreden.

Specificaties GPS Tracker voor Hond:

Zeer klein formaat:
formaat 55 mm x 16 mm.
gewicht: 31 gram
Hierdoor is deze gps tracker ook geschikt voor veel kleinere huisdieren.

Inhoud
-GPS tracker
-USB Kabel
-Halsband verstelbaar
-Simkaart met 5 euro beltegoed + 50 mb data.

Voordelen van de GPS Pet tracker.

Veilige zone, geeft alarm bij verlaten Geo Fence
Veilige zone gps tracker

GPS tracker voor Dieren spat waterdicht IP 65

– Veilige Zone: Stel een vooraf ingestelde veilige zone in (ook wel Geo-fencing fencing genoemd). U krijgt een notificatie wanneer uw Huisdier het ingestelde gebied verlaat

– Ongeacht hoe ver uw huisdier is binnen Nederland. U kunt uw huisdier op de kaart volgen.

– Historische route: Zie welke route uw huisdier in het verleden heeft afgelegd.

– Simkaart is al geĆÆnstalleerd: In tegenstelling tot vele andere GPS trackers. Wordt de GPS halsband gebruiksklaar geleverd inclusief simkaart.

– Abonnement huisdier gps: Geen abonnement nodig. Met de bijgeleverde prepaid simkaart inclusief tegoed. Bent u veel goedkoper uit dan andere diensten. En gebruik van de app en tracking server blijft altijd gratis.

Deest D69 Pet tracker

GPS tracker zonder abonnement

-Lage aanschafprijs 59,95 euroĀ (inmiddels vervangen door de Mini Pet Tracker) inclusief Prepaid Lebara simkaart. En inclusief verzendkosten. De Pet Tracker wordt geconfigureerd om met de Lebara Simkaart te kunnen werken. Doordat je niet aan een abonnement vast zit. Kun je met onze bijgeleverde simkaart na opwaarderen zes maanden je Gps volgen via de App (Deest of There). Kortom de kosten bedragen ongeveer 1,65 euro per maand. Hier kan geen andere aanbieder tegen op. Die aan komt zetten met dure abonnementen voor een GPS tracker.

GPS tracker voor Hond Features Deest d69

Goede GPS met bovendien talrijke lokalisering functies

Gemakkelijk lokaliseren en tevens controleren middels gratis iOS (o.a. Iphone). Of Android app (o.a. Samsung) (download via App-store, Google Play of via QR-code)

GeĆÆntegreerde GPS-tracker voor het exact lokaliseren

De Tracker App voldoet echt prima voor dagelijks gebruik. En hieronder ziet u de correcte werking van het door ons geleverde GPS tracker.

Pet Huisdier GPS Tracker

gps mini tracker pup via pc instellen

Let op ! U kunt zowel traceren via het online platform (via webpagina). Alsook viaĀ de gratis app voor uw telefoon / smartwatch. Dus ook thuis achter de computer kunt u uw huisdier volgen. De app voor uw mobiele telefoon heet THERE (android) of DEEST (ios).

GPS tracker zonder abonnement

Laat U bovendien niet misleiden door aanbieders. Die claimen dat u geen abonnement af hoeft te nemen. Vaak dient u dan alsnog per maand te betalen voor het gebruik. Met onze bijgeleverde simkaart (eerste maand gratis). Kunt u na opwaarderen met 10 euro maximaal zes maanden gebruik maken van de tracking functie. Elders wordt dit zeer lage tarief 1,66 euro per maand* niet geboden. Ook na deze periode bent u nergens toe verplicht. Hierna kunt u eventueel ook weer opnieuw opwaarderen.

Met onderstaande systemen bent u per saldo veel duurder uit dan onze Deest D69 GPS halsband.

Tractive GPS tracking voor huisdier

Weenect halsband voor honden

De Deest D69 laat u traceren via de App of via de Computer. En de maandelijkse kosten zijn hooguit 1,66 E per maand. Tel uit je Winst.

Storm discount is deĀ GPS tracker specialist voor huisdieren. En alles dat loopt en of zich verplaatst. Ā De huisdier gps tracker of gps pet tracker werkt heel eenvoudig. U kunt eenvoudig een oogje in het zeil houden. Wel zo prettig om te weten waar je (huis) dier is.

GPS tracker Hond gerelateerde onderwerpenĀ zijn;

Ervaringen over GPS trackers voor dieren. Geven ook aan dat veel baasjes en (huis) dieren er baat bij hebben. Zo is het bv handig als je de hond los wil laten lopen in het bos. Hierdoor kan de hond in vrijheid spelen en ravotten. Als baasje heb je zo toch goed zicht op je hond. En kun je ook eenvoudig via de APP zien waar de hond is gebleven. Het is dan ook makkelijker om de hond terug te vinden.

huisdier gps tracker of gps pet tracker een uitkomst om je huisdier in de gaten te houden

Veel belangrijker natuurlijk is de situatie dat bv. de hond weggelopen is. Menig baasje herkent dit gevoel. Als je in de nacht op zoek bent naar je hond of huisdier. En je kan hem of haar niet vinden. Als je dat beklemmende gevoel een keer hebt meegemaakt (waar is mijn hond gebleven). Dan weet je dat je dat niet meer wil meemaken. DeĀ huisdier gps tracker of gps pet tracker is een uitkomst !

Deest d69 gps halsband

Gps tracker Deest d69 voor hond zonder abonnement. Deze Pet tracker voldoet hier ook aan. Gps tracker hond waterdicht (deze Pet tracker is IP65 spatwaterdicht). Waterproof gps tracker voor honden met gps. De Pet tracker is IP65 spatwaterdicht. Gps tracker hond iphone (de gratis App is zowel geschikt voor iOS als Android). Gps halsband kat geschikt voor katten die niet te klein zijn. Zie afmeting tracker. Indien u een kleinere gps tracker wenst.Ā  Kunt u deze mini gpstracker overwegen.

Hou er rekening mee dat als u de Pet locator Deest d69 elders koopt. Dat u de tijdzone niet op Europa kan instellen. Met als gevolg dat de tijd op de kaart nooit klopt. Omdat u de tijd / locatie in China ziet.

U kunt de Deest d69 GPS tracker Hond of Kat hier met juiste tijdzoneĀ bestellen!Deze is inmiddels vervangen door de kleine tracker voor hond en kat.

GPS tracker voor hond of kat zonder abonnement 2020 beste keuze
4.5 (89.17%) 48 vote[s]
4 Comments
  1. Avatar for Bernhard Ruimschoot
  2. Avatar for Bernhard Ruimschoot
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.