GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Q50 Gps horloge Reparatie Configuratie

Reparatie of Configuratie Q50 Gps horloge kind

Het Q50 gps horloge kind is een mini gps horloge voor kinderen. Met een enorme oplage een van de meest verkochte budget gps tracker horloges uit China. Geschikt vanaf een jaar of vier en gemaakt van zacht siliconen materiaal. De behuizing is stevig genoeg en van hard plastic. Het glasplaatje van de Q50 kan nog wel eens kapot gaan. Een scheur in het glas komt wel vaker voor.

Kleine kinderen beseffen zich vaak niet dat het ook kapot kan

Ondanks dat het Q50 model al wat jaren bestaat is het nog steeds erg populair. De populariteit en onderlinge concurrentie brengt ook met zich mee dat steeds meer chinese bedrijven produceren met lage kwaliteit componenten. Zo kan men de verkoopprijs drukken. Dit lijkt interessant maar komt de consument niet ten goede. Want de kans dat je een product koopt dat niet werkt, niet goed geconfigureerd is, of snel defect is wordt hiermee alleen maar groter. Wat bv. veel mensen niet weten is dat er veel verschillende versies van in omloop zijn (onderaan dit document meer info).

Q50 horloge problemen

Onlangs vernamen wij nog van Dagdeal websites die de producten terug namen omdat bleek dat het horloge geen contact kon leggen met de Setracker APP. Dit staat nog los van de berichtten die wij ontvangen dat de klantenservice net doet alsof het probleem bij de koper ligt. Van Aliexpress hoeft u natuurlijk al helemaal geen service of garantie te verwachtten. Wij voeren indien nodig reparaties uit  als uw gps horloge defect is. Of de juiste configuratie aanpassingen. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie. Tevens kunt U ook bij ons terecht als u het horloge horloge elders heeft gekocht. Aangezien Q50 horloges ook kapot kunnen gaan bieden wij de meeste onderdelen uit voorraad aan.

Reparatieservice Gps horloge

Welke onderdelen kunnen vervangen worden bij een Q50 horloge en andere modellen zoals de Q60, Q80, Q90 etc.

Q50 Glas – Display – Beeldscherm

Q50 display spare part
Q50 gps horloge beeldscherm sparepart

Afdicht rubbers

Q50 tracker phonebook buttons watch
Q50 gps phonebook buttons watch

Afdicht rubbers

SOS button Q50 gps horloge
Q50 gps horloge SOS button

Sluiting polsband

Polsband sluiting Q50 GPS horloge
Q50 Polsband sluiting GPS horloge

Polsband

Q50 Polsband GPS horloge
Polsband Q50 GPS horloge parts

Backplate Q50

Backplate Q50 watch parts
Backplate Q50 watch

Accu – batterij

Behuizing

GPS tracker horloge reparatie onderdelen

Gps horloge reparatieservice

Smart Watch Q50 Front Glass. Parts replacement for broken smartwatch Q50.

Specificatie:
– Materiaal: Glas
– Compatible: Children Smart Wacth Q50
– Kwaliteit: Origineel Nieuw, A+ Kwaliteit
– Gewicht: 10 gram

Een gps horloge met waterschade leid er meestal toe dat het horloge niet meer te repareren is. Wel kan de hardware vervangen worden maar dit weegt vaak niet op tegen de nieuwprijs.

Q50 smartwatch gps horloge

Wat veel mensen niet weten is dat er erg veel verschillenden versies van het Q50 tracker horloge  in omloop zijn. De Q50 gps smartwatch modellen zien er bijna allemaal het zelfde uit. Een aantal verschillen zijn te zien en een aantallen verschillen kun je alleen maar achter komen als je het gps horloge aan zet.

Het Goedkope standaard Q50 horloge heeft deze eigenschappen.

Het Q50 horloge heeft dan een Gps ontvanger, LCD scherm (slechte kwaliteit, flets), Sensor binnenkant pols band, SOS button en toegang tot het 2G netwerk GSM850/900/1800/1900MHz via een simkaart. Hierdoor kan het horloge bellen en gebeld worden via het 2g netwerk en geeft daarnaast de gps posities door via gprs aan de setracker server.

Het duurdere model Q50 heeft een beter OLED beeldscherm (kwalitatief beter egaal beeld). Een Sensor aan de binnenkant van de pols band, SOS button en toegang tot het 2G netwerk GSM850/900/1800/1900MHz via een simkaart. Hierdoor kan het horloge bellen en gebeld worden via het 2g netwerk en geeft daarnaast de gps posities door via gprs aan de setracker server. Vaak is het zo dat dit model ook een kwalitatief betere batterij heeft. Ook zijn  er versies bekend die een beter mainbord hebben.

Q50 gps horloge. Overige varianten

Zo bestaat er ook een uitgeklede versie van het budget Q50 horloge waar bv geen Sensor in de polsband zit (hierdoor is er geen registratie Alarm meer mogelijk als het kind het gps horloge afdoet). Normaal gesproken krijg je via de Setracker app een alarm als het horloge wordt afgedaan.

Ook is er een Q50 gps horloge in omloop dat geen GPS horloge genoemd mag worden maar wel onder die noemer verkocht wordt. Het betreffende type heeft alleen een LBS ontvanger en kan alleen de locatie van de zendmast van de telefonie waarnemen. Dit zijn dan ook de modellen die tegen lagere prijzen verkocht worden maar geen volwaardig product zijn.

Tevens bestaat er ook een tweede nieuwe versie Q50 gps horloge die naast een sneller mainboard ook een extern simkaart slot heeft. Bovenstaande verklaart mede ook de grote prijsverschillen die er te vinden zijn. Je kan op je klokken aanvoelen dat een prijs van 15 euro, 19,95 euro, 24,95 euro, 29,95 nooit de kwaliteit kan bieden die van een goed gps horloge verwacht mag worden.

Configureren of repareren Q50 gps horloge.

Q50 horloge problemen.

Naast het repareren kunnen wij uw gps horloge ook configureren. Overigens worden al onze gps tracker horloges gebruiksklaar geleverd en is configureren na aanschaf niet meer nodig. In het geval dat u een gps horloge elders gekocht heeft en u krijgt uw nieuwe gps horloge niet aan de praat of werkt het niet meer ? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Neem dan vrijblijvend contact op om te bekijken of het mogelijk is om uw gps horloge alsnog door ons voor u in orde te laten maken. Reparatie kan vaak op afstand dus u hoeft er niet voor langs te komen. No cure no Pay.

Veel voorkomende storingen die wij kunnen verhelpen.

Problemen gps horloge
Q50 horloge geen netwerk
Q50 horloge problemen

como configurar setracker

setracker
not networking
Device offline
can not register

setracker configurar

setracker app error
Horloge laad niet op
Horloge is niet te registreren
Simkaart werk niet

setracker configuration

Simkaart wordt niet herkend
Gps horloge laad niet op
Gps posities niet juist
toestel is geblokkeerd

Q50 gps Conclusie

Belangrijk bij aanschaf van een GPS horloge is goede support. Als het product kant en klaar geleverd wordt dan loopt de eindgebruiker niet tegen problemen aan. De meeste goedkope GPS horloges worden aangeboden zonder goede support. Hierdoor zit je bij het zelf installeren van de simkaart of activeren van het setracker account al snel met een behoorlijke frustratie.

Q50 gps Ons Advies

Het is dan ook niet verstandig om bij Nederlands veilingsites, dagdeal sites, of bv aliexpress te kopen. Of sites die geen goede garantie of ondersteuning bieden (dagaanbiedingen, dozenschuivers). Een GPS horloge is nu eenmaal geen product dat je zo maar even in iemands handen drukt en denkt, zoek het zelf maar verder uit. En als laatste opmerking. Er zijn ook een aantal bedrijven die de hoofdprijs vragen voor een GPS horloge. Onder het mom van bangmakerij (het gps horloge van de concurrent gaat zeker niet werken) of andere claims die moeilijk te verifiëren zijn betaald u zo al snel een paar tientjes te veel voor een gelijkwaardig product. Daarnaast komt u achteraf bij aanschaf ook nog snel voor verrassingen te staan, als blijkt dat er toch nog extra verzendkosten, kosten voor een simkaart met beltegoed of extra kosten voor gebruiksklaar maken bij komen.

Is er een alternatief

Jazeker, er zijn diverse betere modellen die bv. een touchscreen hebben. Of waterdicht  zijn. Niet een beetje waterdicht IP65 zoals waarmee meerdere bedrijven adverteren. Maar echt waterdicht zodat 10 minuten onder water geen problemen geeft. De overeenkomt die al deze modellen wel hebben is dat ze gebruikmaken van de Setracker App. De nieuwe modellen van 2017 met een nieuwe versie chipset hebben ook een ingebouwde WIFI module. Die zonder in te loggen met een password aan de hand van het SSID signaal de positie kan bepalen. Hierdoor is het mogenlijk om ook binnenhuis positiebepaling plaats te laten vinden.

Q50 gps horloge. Heeft u interesse in een kant en klaar gps horloge?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op. U ontvangt goede support en ondersteuning. Uw product elders gekocht en toch hulp nodig ? Wij helpen u graag op No cure No pay basis.

Q50 Gps horloge Reparatie Configuratie
5 (100%) 5 vote[s]
5 Comments
  1. Avatar for Bernhard Ruimschoot
  2. Avatar for Bernhard Ruimschoot
  3. Avatar for Bernhard Ruimschoot
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.