GPS horloge kind sale tracker en smartwatch wearables inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Sale Klik HierTop aanbod. Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Waterdicht GPS horloge kind met Setracker app Vett Cool

Waterdicht GPS horloge

Een Waterdicht GPS horloge kind. Voor kinderen is in deze tijd geen overbodige luxe. Door de stevige behuizing biedt het waterdichte gps tracker horloge de uitkomst om contact met je kind te houden. Het gps horloge is geschikt voor kinderen vanaf vier of vijf jaar en ouder. Het horloge heeft een siliconen band die de gehele behuizing omvat. Hierdoor heeft het horloge een bijzonder mooi design. Door het zachte siliconen materiaal is dit GPS horloge ook uitermate geschikt voor kinderen vanaf vier of vijf jaar en ouder. Het waterdichte GPS horloge is IP67 en daardoor, onderdompelen, spatwater en regenwater bestendig.

Kidswatch-telefoon-junior-tracker-kinderen-blauw
Gps horloge waterdicht

Waterdicht GPS horloge specificaties.

Een waterdicht GPS kinderhorloge IP65 is zeker niet geschikt om onder de kraan te houden of om mee te zwemmen. Maak u hierbij geen illusies. Kinderen die buiten spelen hebben ook vaak in de zomer veel pret met water. Een IP65 rating is dan onvoldoende om het horloge dan tegen onderdompeling te beschermen. Veel gps horloges hebben ook een afdichting van de simkaart of gps connector via rubbers. Er zijn meerdere Nederlandse bedrijven die adverteren met Waterdicht IP65. Laat u hierdoor foppen. Als u dergelijke gps horloges 20 seconde onder water houd dan kunt u deze direct weggooien. IP65 Dit biedt dan ook onvoldoende bescherming tegen water.

Het hier getoonde horloge is echt waterdicht

Goed afgesloten en bevat een speciale waterdichte connector om het horloge op te kunnen laden.

Waterdicht Gps horloge connector-waterproof-connector-gps-watch
Gps horloge waterdicht connector
waterdicht gps horloge kind-wifi-mini-tracker-gps-horloge-sale
waterdicht gps wifi horloge

maakt o.a. gebruik van WIFI positionering. In eerste instantie zal het horloge altijd op zoek gaan naar GPS signalen. Als deze door welke reden dan ook niet aanwezig zijn dan gaat horloge zoeken naar WIFI hotspots en WIFI routers. Ook routers die beveiligd zijn worden uitgelezen als deze openstaan voor de hotspot functie zoals bijvoorbeeld bij Ziggo. Ook in supermarkten, winkels, en openbare gebouwen vind je vrijwel altijd een hotspot of openbare router.

GPS LBS WIFI Tracking en positionering.

Een GPS horloge maakt in eerste instantie gebruik van GPS signalen om zijn positie te bepalen. GPS signalen zijn alleen buiten te ontvangen. Als het gps tracking horloge geen gps signalen ontvangt en uitgerust is met Wifi tracking. Dan zal het mini gps horloge zijn positie proberen te bepalen aan de hand van wifi tracking. Via alle WIFI hotspots kan het waterdichte gps horloge zijn positie bepalen. Dit geld ook voor beveiligde routers. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad, in winkels, restaurants, openbare gebouwen zoals de bibliotheek of gemeentehuis.  Tevens ondersteunen de meest ZIGGO WIFI routers deze functie. Hierdoor is er goede landelijke dekking ontstaan voor WIFI tracking.

Waterdicht Gps horloge tracker wit-kinderen-telefoon-tracker-sos-hulp
Waterdicht Gps horloge kind

GPS Global positioning system

Met GPS positioning wordt de positie bepaald aan de hand van satellieten. GPS positionering is nauwkeuriger in vergelijking met LBS. Gebruikelijk is in elk geval een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie op de kaart. Er kan soms wel, afhankelijk van de omgeving, vijftig meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Het GPS signaal ontvangt men overigens alleen buiten. Op de kaart wordt de GPS aanwijzer dan ook aangeven met een rode kleur.

Gps-horloge-waterdicht-kind-telefoon-geel
Gps horloge waterdicht

LBS positioning Waterdicht Gps horloge

LBS positionering is niet erg accuraat. Er kan soms wel duizend meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge en de zendmast van bv KPN. Hierdoor wijkt de positie op de kaart veel af. Het LBS signaal ontvangt men daarentegen weer zowel binnen als buiten. Op de kaart wordt de LBS aanwijzer aangeven met een blauwe kleur.

Waterproof-tracking-smartwatch-horloge-roze-aanbieding-telefoon-tracker
Waterdicht Gps Smartwatch

WIFI Positioning Waterdicht Gps horloge

Bij Wifi positionering wordt de positie bepaald aan de hand van Wifi routers in de omgeving (inloggen is hiervoor niet nodig). Wifi positioning is nauwkeuriger. Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Bovendien kan er wel 50 meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart (afstand gps horloge t.o.v. de wifi router). Het Wifi signaal ontvangt men zowel binnen als buiten (binnen een kleine Radius van de Wifi router 50 tot 100 meter). Op de kaart wordt de WIFI aanwijzer aangeven met een groene kleur.

GPS horloge waterdicht

Dit horloge is daadwerkelijk waterdicht. Veel bedrijven gebruiken de term GPS horloge waterdicht als een manier om bezoekers naar hun website te trekken. Als men dan vervolgens bij de details van het product kijkt blijkt het horloge spatwaterdicht te zijn IP65. En dat is dus niet waterdicht. Een IP 65 horloge dat men vijf minuten onder water houdt zal zeker defect raken. Bij dit horloge kan dat wel zonder problemen.

 

gps-wifi-horloge-kind-waterdicht-telefoon-bellen-sos
Gps wifi horloge kind waterdicht

Waterdicht GPS horloge Conclusie

De Setracker app is compatible met Android en IOS. Zodoende kunt u uw kind eenvoudig traceren met de App. Het waterdicht gps wifi horloge is geschikt voor kinderen en verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Geel, Roze en Wit. Traceren op de kaart via de Setracker app middels GPS, LBS en WIFI tracking. Tevens kan men onderling bellen. Met SOS functie. Het kind kan ook de SOS knop indrukken en het voor ingestelde telefoonnummer wordt gebeld (maximaal drie telefoonnummers).

Dankzij veel gebruikers beoordelingen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit horloge echt een leuk kado is voor jouw kind. Maar natuurlijk ook voor jouw zelf, want je kind is zo altijd dichtbij. En dat geeft natuurlijk een veilig gevoel. Ook worden deze waterdichte gps horloges als sporthorloge of als sporthorloges gebruikt. Je kunt namelijk achteraf de historische route zien met daarbij de tijden. Hiervoor kun je het horloge instellen met een update frequentie van 1 minuut. Bekijk hier hoe. Hier lees je meer info en kun je bestellen.

SeTracker-geo-fence-gps-tracker-horloge-bellen
SeTracker geo-fence-gps
setracker-vette-wifi-watch-tracker-app-help-sos
Het Setracker GPS waterdicht horloge
setracker-wifi-app-settings-q520s-gps-horloge-tracker-service-q520s
Setracker app settings gps horloge
Waterdicht GPS horloge kind met Setracker app Vett Cool
4.8 (95.71%) 14 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.