SeTracker Security updates 2019 gps kinderhorloges | NIEUWS Se Tracker Software update

SeTracker Software update. In dit artikel over GPS horloges voor kinderen en ouderen. Bespreken we de laatste Se Tracker Security updates. En de nieuwe beveiligingsfuncties die te zien zijn in het gebruik van de App.

Problemen bij de Installatie van de Setracker app. Maak gebruik van onze installatieservices bij installatieproblemen en herinstallatie. Direct op afstand gemaakt voor slechts 17,50 langskomen niet nodig. Ook als u niet bij ons gekocht heeft. Of lees eerst de Se Tracker handleiding.

Beveiliging setracker app

In ons vorige artikel hebben wij al veel besproken over de SeTracker security updates. En dat er in de Se tracker App recentelijk meerdere beveiligings aanpassingen zijn gedaan. Waaronder de beveiligingsupdate van het registratieproces van de app. Hierbij is een nieuwe Captcha verificatie functie voor autorisatie toegepast. Om geautomatiseerde registratie te voorkomen. Tijdens account registratie dient een email adres te worden opgegeven. En tevens een Captcha verificatie code en een password. Ook dient er een taal geselecteerd te worden. Met een keuze uit meer dan dertig talen. Daarnaast selecteert men ook het continent. Waar men het gps horloge of de gps tracker gaat gebruiken.

Setracker App 4 miljoen installaties

Andere tracking apps van Nederlandse en buitenlandse bedrijven zijn daarin zeer beperkt. O.a. ondersteunen deze gps tracking apps en servers slechts enkele talen. En daarnaast hebben dergelijke bedrijven. Ook vaak alleen een gps server in Nederland, Europa of China. Hierdoor is de de schaalgrootte van deze tracking servers zeer beperkt. Dit terwijl u bij de Setracker App. Voor ieder continent een server kunt kiezen. Wat uiteraard de communicatie tussen het horloge, de app en de server op ieder continent ten goede komt.

Een aantal beveiligingsfuncties die nieuw zijn. En die we in andere gps apps nog niet zijn tegengekomen.

Setracker registratie

Ook in dit registratiescherm zien we direct dat er een nieuwe beveiligingsfunctie is ingebouwd. En deze beveiliging hebben we nog niet eerder gezien. Eerst wordt de QR registratiecode, de Captcha en password ingevuld. Bevestig dan de registratie. Waarna vervolgens gecontroleerd wordt hoe vaak er al een account is geregistreerd. Met de betreffende mobiele telefoon, smartwatch of tablet. Als dit te vaak is gebeurd verschijnt de volgende melding.

SeTracker security updates

The number of registrations for this phone has reached the limit. Please change your phone registration.

Beveiliging het aantal account registraties op deze telefoon heeft de limiet bereikt
Het aantal account registraties op deze telefoon heeft de limiet bereikt

Als het registratie proces succesvol voltooid is. Kan worden begonnen met het koppelen van het horloge ID aan het account. Dit door middel van de QR registratie code. Hiervoor verschijnt de melding Start pairing Smart devices.  Door op de knop Start binding te klikken. Gaat men naar de volgende stap. Waarin de gps tracker of horloge aan het account wordt gekoppeld.

Setracker account created pairing smart watch start binding
Setracker account succesfully created pairing smart watch start binding

Se Tracker Software update. Een aantal beveiligingsfuncties die nieuw zijn. En die we in andere gps apps nog niet zijn tegengekomen.

SeTracker security updates

Restrictie op aantal login pogingen. Beveiliging frequent inloggen Setracker. Hiermee wordt voorkomen dat men probeert de login of het password te raden. In onderstaande image te zien dat men 10 uur moeten wachten voordat weer kan worden ingelogd.

The number of operations is too frequent
The number of operations is too frequent – beveiliging frequent inloggen

 

Beveiliging versie updates

SeTracker the version has expired please update to latest version security upgrade
SeTracker beveiliging versie update

Zodra er een nieuwe Versie uitkomt van de SeTracker security updates. Van Setracker1, SeTracker2 of SeTracker3. Dan krijgt u daar automatisch een melding van als u de app opstart. Wel zo makkelijk !

Waarschuwing SeTracker App:

Er zijn partijen die telefoonhorloges met GPS voor ouderen en kinderen aanprijzen met waarschuwingen voor de Se tracker app. Ieder GPS Tracker horloge met telefoon wordt in principe gemaakt in China. En heeft als functie LBS, GPS, Wifi tracking en stappenteller etc. Alhoewel er genoeg horloges op de markt komen waar helemaal geen GPS in zit. Deze Se Tracker gps kinderhorloges en app worden door deze partijen afgeschilderd als instabiel, storingsgevoelig, onveilig in het gebruik met de Se tracker app. En er wordt met liefde gerefereerd aan rapportage van de consumentenbond o.a. uit 2017 die terecht tekortkomingen aan de kaak stelde. En dan vervolgens doen alsof de tijd erna alleen nog heeft stilgestaan. Dat terwijl er daarna nog vele SeTracker security updates hebben plaatsgevonden.

Aankoop Waarschuwing Setracker

De Aankoop Waarschuwing die wij u willen geven is het volgende goed te bedenken. Dergelijke Bedrijven in Nederland die hun klandizie wensen te werven door deze negatieve publiciteit te gebruiken. Om zodoende hun eigen in china geproduceerde producten te promoten. Dat zijn exact dezelfde bedrijven die zelf jarenlang dezelfde chinese gps horloges hebben verkocht met de Se Tracker app. Dat zegt toch wel iets over het bedrijf, de Persoon, de objectiviteit en het doel achter deze publikaties. Op zich ook wel weer begrijpelijk dat zo’n bedrijf een extra sales pitch nodig heeft om de veel hogere productprijzen te onderbouwen. Een prijsvergelijking op het internet is tenslotte zo gedaan. Triest maar waar, men heeft er duidelijk een zakelijk belang bij om de concurrerende Gratis app SeTracker op deze manier door het slijk te halen. De consumentenbond is daarentegen een objectief orgaan die alleen de belangen van de consument voor ogen heeft.

Tip kijk eens een jaartje of wat terug op de wayback machine wat men zoal aanbod bij deze bedrijven met de zo populaire Se Tracker app download …  https://archive.org/

Bij de fabrikant 3gelec is geïnformeerd hoe men aankijkt tegen deze niet aflatende stroom van negatieve publicaties over hun producten en apps. En de negatieve publiciteit op het internet over onveilige Gps Kinderhorloges . Door o.a. Gps horloge kind leveranciers die eerder zelf de producten van 3g-elec verkochten. Recentelijk kwam ook Huawei onder vuur te liggen m.b.t. het nieuw aan te leggen 5G netwerk.

Chinese fabrikanten Gps hardware en Servers

Overigens zijn er maar een paar fabrikanten van GPS hardware modules en Servers in China. Voor deze gps devices en GPS horloges. Kunt u met zekerheid zeggen door welke fabrikant deze hardware in uw horloge geproduceerd wordt. En of er geen achterdeurtjes in de producten en servers zitten ? De ervaring leert namelijk dat GPS servers in de basis altijd worden ontwikkelt en vaak ook worden onderhouden door engineers van deze Chinese bedrijven. De fabrikant zal de server software slechts in licentie uitgeven en heeft als enige echt expertise om de server core up to date te houden. Het is namelijk zo dat specifieke communicatie protocollen voor nieuwe functies in GPS horloges alleen door de hardware fabrikant zelf ontwikkelt en geimplementeert worden.

Bereikbaarheid helpdesk

Een informatief artikel over de werking van Se Tracker Gps devices is natuurlijk interessant. Belangrijker voor consumenten is natuurlijk de Service die u ontvangt. Dat vragen snel beantwoord worden. Dus geen dag wachtten op een reactie via mail. Maar direct telefonisch contact via whatsapp of telefoon, ook in de avond. Want geen telefonische bereikbaarheid of slechts tot vijf uur is natuurlijk niet meer van deze tijd. Hoe kan het beter ? Lees dan even verder over de Service van Storm discount. Die u elders zeker niet krijgt.

Heeft u service nodig ? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze helpdesk of Servicedesk is iedere dag van de week bereikbaar. Via whatsapp tot 23:45 uur en mobiel tot 23:00 uur. Op nummer 0624228249 Wel zo’n veilig idee Service altijd dichtbij.

klantenbeoordelingen Storm discount Recencies ervaringen reviews services
klanten beoordelingen Storm discount Recensies ervaringen reviews Top services

 

SeTracker security updates

Leest u ook eens onze echte Google reviews en recensies. En vervolgens over andere bedrijven die ook GPS horloges aanbieden. Tik op Google de bedrijfsnaam in en zoek in Google voor bedrijven. Waarom ziet u daar geen recensies over die bedrijven of slechts een enkele ? U raad het al. Geen klantenbinding is geen betrokkenheid. Als ze al telefonisch bereikbaar zijn. Dan sluit de deur gewoon om 17:00 uur. Bij ons kunt u ook terecht voor direct contact en service of advies tot 23:45 uur. Waar komt u dit nu nog tegen ?