Antwoord op de vraag: hoe werkt een gps horloge voor kinderen en ouders nu precies.

Wij geven graag uitleg over de werking van GPS horloges en GPS trackers voor kinderen en ouderen. Zodat u meer inzicht krijgt. En zodoende een goede afweging en keuze kunt maken. Voor de aanschaf van een GPS-horloge telefoon uit ons assortiment. En zodat u kunt bepalen wat nu precies geschikt is voor uw kind of familie. Over het maken van de beste keuze voor het tracken en contact houden met uw dierbaren leest u hier in dit artikel. We beginnen met wat komt er allemaal bij kijken. GPS-horloges zijn veelal geschikt voor kids vanaf vier jaar of vanaf vijf jaar en ouder. Dit is mede afhankelijk van de polsomvang.

Aanschaf GPS horloge voor kind en ouder

Bij wie kopen en tegen welke prijs. Let op Aankoop Gps-horloges voor kinderen. Er zitten veel verschillen tussen. Ook al zien de horloges er hetzelfde uit, steeds vaker zien wij horloges waar helemaal geen gps in zit. Ook verschillen de prijzen tussen Nederlandse aanbieders voor dezelfde producten enorm. Niet alleen voor de producten en onderdelen maar ook voor datakosten en belminuten. Daarnaast speelt ook de Service, veiligheid en gebruiksgemak een grote rol. Er zit namelijk een groot verschil tussen een horloge dat niet gebruiksklaar is. Waarbij u het horloge zelf nog dient te registreren of simkaart moet activeren. Of een gebruiksklaar product zoals u dat bij ons koopt.

Problemen werking GPS horloges

De kans dat dit zelf registreren en activeren problemen geeft is vrij groot. Iedere dag krijgen wij vragen van consumenten die hun horloge elders gekocht hebben. En graag gebruik maken van onze hulp, uitleg en installatie services. Wij zijn daarbij heel open en transparant m.b.t. de kosten voor het repareren en configureren op afstand. Lees daarvoor de productpagina.

Opladen horloge gps connector

Gebruik altijd de bijgeleverde Usb lader en kabel voor de GPS horloge connector. De stopcontact USB stekker is speciaal geschikt. Voor een correct werking van USB Connected GPS horloges en GPS trackers. Ook de connector van de kabel is langer (7mm) dan normaal bij mobiele telefoons. Hierdoor zijn andere usb kabels met standaard Gps connector niet geschikt. Voor het opladen van het gps kinderhorloge voor kids of ouderen. Ook zien wij dat er bv andere usb laders gebruikt worden met een te hoog voltage/amperage. Hierdoor kan het horloge en de batterij defect raken. O.a. bij 2A iphone / Samsung usb laders.

Werking gps tracker horloge voor kinderen
Werking gps horloge voor kinderen en ouders

Werkwijze gps horloge voor kind en ouder

Hoe werkt een gps horloge voor kinderen en ouderen. Afhankelijk van het model heeft het horloge een touchscreen of alleen druktoetsen. Hiermee kan je het horloge eenvoudig bedienen. Alle horloges hebben een SOS button of toets. Waarmee met een druk op de knop het alarm nummer gekozen wordt. Ook kan het kind vanuit het horloge het telefoonboek selecteren. En een telefoonnummer kiezen om te bellen. De werkwijze daarvoor is iets anders omdat je dan eerst het telefoonnummer dient te selecteren. Daarnaast kun je ook berichten inspreken in het horloge. Die dan door de ouder op de app afgeluisterd kunnen worden. Tevens heeft het horloge nog vele functies die vanuit de app ingesteld kunnen worden. Om er een paar te noemen:  Alarmen, stappenteller, Voice chat, Geo-fence, hartjes versturen. Historische route en in sommige gevallen meeluisterfunctie.

Uitleg Simkaart GPS horloge

Voor het bellen en gps data is een 06 nummer nodig in de vorm van een Prepaid simkaart. Want het gps horloge voor kind en ouder is ook “gewoon” een mobiele telefoon. Met een eigen 06 nummer zodat je er mee kan bellen en gebeld kan worden. Onze Prepaid simkaart die al in het gps-horloge geplaatst is bevat de laagste tarieven. Mits op de juiste manier opgewaardeerd kunt u met uw Prepaid data en beltegoed vele maanden doen. Het Dataverbruik loopt via de gprs internet verbinding van de simkaart. En kosten voor data en belminuten zijn afhankelijk van de Simkaart provider. Hier zitten enorme prijsverschillen in. Vergelijk daarom direct onze superlage tarieven t.o.v. ander GPS horloge verkopers. Wij leggen in dat artikel precies uit hoe dat werkt. En waarom u niet te veel moet betalen.

Data en belkosten GPS

Hoe werkt een gps-horloge nu precies met Data en Belkosten. Let op deze kosten en Trap daar niet in beste mensen. Want ongemerkt lopen de kosten enorm op als je het vijftienvoudige voor je data, of drie keer zoveel voor je belminuten betaald. Onze prepaid simkaart werkt zonder maandelijkse kosten zoals bij een abonnement. En bevat tevens al vijf euro beltegoed en 50 MB data. U waardeert op wanneer het u uitkomt. Tevens kunt u het prepaid saldo eenvoudig zien en op waarderen in de app waarvoor al een account is aangemaakt. Makkelijker en goedkoper kan niet.

KPN GPS Netwerk

Onze simkaarten en GPS trackers maken gebruik van het stabiele KPN netwerk binnen en buiten Nederland. Maar dan wel tegen veel lagere kosten. Bij de concurrent moet u al snel naast de veel hogere productprijzen. Rekenen op veel hogere kosten voor belminuten en data kosten. Vergelijk dit goed met onze tarieven. 1 ct van mobiel naar vast, 12 ct van mobiel naar mobiel (12 cent starttarief), 1ct per mb voor datakosten. Storm discount is ook voor uw portemonnee de beste keuze. U wenst toch ook niet teveel te betalen voor aanschaf en gebruik ?

Werkwijze tracker app

Voor het gebruik van de App. Dient u deze voor Android of Ios in de Playstore of App store te downloaden. En vervolgens op uw smartphone, mobiel, tablet of mobiele telefoon te installeren. Als eerste stelt u indien gewenst de Nederlandse taal in voor de App. Vervolgens maakt u dan eerst een account aan met uw email adres en een password. Het horloge dient u te koppelen en te registreren in de app. Het registreren gaat middels de QR code, horloge ID cq Imei nummer. En vervolgens inloggen door op login te drukken.

Gebruiksklaar GPS Horloge

Bij onze horloges is dat al niet meer nodig. Aangezien al deze handelingen reeds gedaan zijn. En het horloge gebruiksklaar is. Zo kunnen wij ook meerdere horloges onder dezelfde account installeren. Zodat u meerdere horloges via de app vanuit dezelfde gebruikersaccount kunt volgen. De eenvoudige bediening van de app maakt het makkelijk om alle instellingen aan te passen.

Uitleg werking gps horloge voor kinderen en ouders
uitleg werking gps horloge met Setracker app

Uitleg SeTracker app

Met de Setracker app heeft u uw kind snel gespot. Vroeger had men het over vliegtuigspotters. Maar U bent na aanschaf een GPS Spotter. En met onze prijzen kunt u ook nog eens spotgoedkoop uw GPS-tracker spotten. Het Setracker GPS platform is met meer dan vier miljoen installaties het grootste GPS spotter netwerk ter wereld. Op het gebied van GPS tracking voor kids. Ouderen, honden, katten en alles wat je dierbaar is. Voor het gebruik van de app hebben wij handleidingen geschreven voor Setracker1 en Setracker2. Hierdoor verloopt het spotten van uw dierbaren kinderlijk eenvoudig.

Werking GPS horloges

In deze uitleg over hoe werkt een gps horloge voor kinderen en ouderen. Komen zo alle facetten over de de werking aan bod. We hebben hier al samengevat gesproken over de aankoop, de werking en de app. Nu kijken we verder naar het instellen en de verschillende begrippen. Zoals Tracking, GPS, UMTS, LBS, GPRS en Wifi Tracking.

Instellen functies GPS Horloge

Voor het Instellen van SOS nummers en telefoonboek. Het aanpassen en instellen Alarmen. Het volgen op de Google kaart in de app. De Historische route bekijken. Instellen gps locatie update frequentie. Elkaar Voice berichten sturen. Verwijzen wij graag naar de handleiding over de tracker app die wij hebben geschreven. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat de werking is van de app. En hoe deze kan worden ingesteld. De werkwijze en het functioneren is eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt. Zoals in dit artikel te lezen is er een ruime toepassingsmogelijkheid voor Gps trackers en GPS-horloges.

Begrippen GPS Tracking uitgelegd

Om de positie te kunnen bepalen maakt een GPS horloge ontvanger of tracker gebruik van GPS satellieten. De term GPS = Global positioning system betekent dan ook wereldwijd positioneringssysteem. Aan de hand satellieten die zo’n 35.000 km boven het aardoppervlak zweven. Kan de positie van de tracker bepaald worden. Hiervoor zijn wel meerdere satelliet signalen nodig. Met signalen van vier GPS satellieten is de positie zeer nauwkeurig te bepalen.  Naast het amerikaanse GPS systeem. Bestaat ook het Russische Glonass GPS systeem. En het Europese GPS systeem Galileo dat medio 2020 met 30 satellieten operationeel moet zijn.

Verschil tussen LBS GPS WIFI positionering

Hier wordt uitgelegd wat GPS LBS WIFI positionering inhoud. Vaak ontstaat hier verwarring over. Omdat het voor de gebruiker niet duidelijk is wat de kleuren van de aanwijzer op de kaart betekenen. In dit artikel leggen wij u dit graag uit zodat u daar meer inzicht in krijgt. En zodoende weet wat u van een GPS smart device kunt verwachten. Bij Wifi denkt men vaak aan internetten. Het betreft hier wifi positionering. Waarbij het horloge aan de hand van een internet router of hotspot van bv UPC / Ziggo. Indoors / binnenshuis de positie bepaald kan worden. Hou er rekening dat niet alle modellen al deze functies hebben. Op de productpagina’s kunt u alle functies terugvinden. hoe werkt een gps horloge precies ? We leggen het graag uit.

GPS horloge winactie

Er zijn meerdere bedrijven die een GPS horloge winactie organiseren. Het klinkt leuk maar hierbij is er altijd maar één winnaar. Hou er rekening mee dat dit vooral gedaan wordt om gegevens over u te verzamelen. Zoals email adressen en persoonsgegevens. Die u verplicht bent op te geven als u wil deelnemen. En u in de veronderstelling bent dat u makkelijk een horloge kunt winnen. De kans dat u wint is natuurlijk heel klein net als bij sweepstakes en loterijen. Ondertussen heeft u waarschijnlijk niet de de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden gelezen. En het deelnemersreglement voor deelname aan de Winactie gps-horloge voor kinderen en ouderen. Want bedenk u dan ook dan uw naam en toenaam vaak jaren later ook nog onder dergelijke GPS horloge winactie website en blog postings staat.

Werking gps telefoonhorloge voor kinderen en ouderen
werking gps telefoonhorloge uitleg hoe en wat

Winactie GPS horloge of korting

Overigens organiseren wij liever geen winacties voor gps-horloges aangezien het te veel verwachtingen wekt. Net zoals bij loterijen, maar hierbij verwacht men ondertussen vaak ook nog dat u reageert op facebook postings. En likes geeft op facebook pagina´s voor deze horloge win acties. Uiteindelijk is er altijd natuurlijk maar één winnaar (het bedrijf dat de winactie organiseert). Tenslotte worden de kosten van dit soort winacties doorberekend. In de verkoopprijzen aan consumenten. Die een GPS horloge voor kind en ouder kopen bij het betreffende bedrijf. Wij willen de gps-horloge of gps tracker product kosten voor u als consument zo laag mogelijk houden. En u niet achteraf via mailings en netwerkavertenties blijven benaderen. En dat voor GPS winacties waarbij u uiteindelijk niets heeft gewonnen.

Korting GPS horloge

Overigens zijn wij wel in voor korting op GPS-horloges. Zeker als u vertrouwen in onze producten en service stelt. Met deze kortingsactie code kunt u zolang voorradig en actief vijf euro korting ontvangen. Op een ruime keuze uit ons assortiment. GPS horloge voor kinderen of ouderen of GPS tracker vanaf 59,95 euro. Kortingscode: F2S44F4K

hoe werkt een gps horloge precies

Nu weet u precies hoe het gps-horloge werkt. Wij hebben u dit graag uitgelegd. En hopen dat u  zo een betere keuze kunt maken. Wij hebben een ruim assortiment handige en functionele trackers. Die ook de functie van belhorloge of telefoonhorloge heeft. Hiermee zijn uw dierbaren en u of uw kind altijd bereikbaar. Wel zo’n veilig gevoel. En natuurlijk ook een mooi horloge om kado te geven. Tenslotte brengt een werkend GPS horloge voor kind en ouders mensen dichter bij elkaar.