Wonlex app handleiding gps horloge offline bij storingen

Heeft u een GPS horloge offline of GPS tracker elders gekocht en krijgt u die niet aan praat ? Dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor service en advies. Maak daarvoor gebruik van onze vermaarde reparatie, configuratie en installatie service. Lees hier meer over de wonlex app handleiding.

Wonlex Handleiding uitleg

Problemen met de Wonlex APP ? Lees de Wonlex handleiding. Werkt de Wonlex app niet naar behoren en krijgt u dit soort foutcodes. Wonlex not networking. App Wonlex offline.  Wonlex device offline. Wonlex network error. App Wonlex already registered. Wonlex cannot connect. Foutcode. Wonlex can’t register. Foutcode. Wonlex input Pin. Beheerder autorisatie. Wonlex  login. Melding. Wonlex 2 password reset. Maak dan de keuze voor onze reparatie service. Wij verhelpen de problemen direct op afstand ook als u niet bij ons gekocht heeft. Langskomen niet nodig. Samen zoeken we uit waar het probleem ligt bij uw tracker en lossen het direct op.

Wonlex app handleiding uitleg registratie installatie

Gebruikershandleiding Wonlex
De Wonlex gebruikershandleiding. Deze kan in principe ook gebruikt worden als Wonlex pet tracker app.  Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Met verbetering op het gebied van functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid. De gps tracking App ondersteunt verschillende talen waaronder ook Nederlands.

Wonlex profiel instellen

Vul zo min mogelijk gegevens bij persoonlijke instellingen en persoonlijke informatie in. Zoals een fictief email adres en naam. Voor de werking van de app zijn deze gegevens namelijk niet relevant en zo deelt u geen persoonlijke informatie.

wonlex profiel instellen persoonlijke gegevens veiligheid privacy naw gegevens
wonlex profiel instellen persoonlijke gegevens veiligheid privacy naw gegevens

Wonlex watch gps wifi lbs locatie

Wonlex app
De Wonlex app ziet er qua layout en mogelijkheden goed verzorgd uit. De app is een gratis App zonder adds en is ook gratis in het gebruik. Er bestaan ook andere Apps die met dit soort populaire gps horloges offline werken. Zoals de q50, q90, gw300, FA23, Gw700s of g36 e.d. k. Andere apps zijn bijvoorbeeld de Asterium app. De Aibeile app. Belio app. Kidcontrol app. Amber360 app. One2track app. Garett app. Find my kids app. Kidstrack Pro app etc. Ook al zijn de apps verschillend, de Hardware van deze horloges is in principe het zelfde. Dit geld ook voor de nieuwe modellen horloges. Zoals de Wonlex 4G KT13 , Wonlex 4G KT15 , Wonlex 4G KT21 en Wonlex 4G KT26

Wonlex review route op kaart tonen

In de Wonlex handleiding wordt  besproken hoe u een gps Iot device of gps horloge kunt registreren en activeren. Hierna kunt u gebruik maken van de Wonlex watch app. Als eerste dient u de Wonlex app op uw mobiel of tablet te installeren. Bv. op uw Android of IOS smartphone. Nadat u de app op uw telefoon of tab geïnstalleerd heeft. Registreert u vervolgens eerst uw gps horloge of gps tracker in de app. Vul de registratie gegevens in. Zoals het horloge ID, Imei, klantummer, bijnaam. Email adres, telefoonnummer en wachtwoord in.

Wonlex registratie code

imei nummer en  account wachtwoord instellen
Handleiding GPS kinderhorloge review
Veel voorkomende Wonlex foutcodes. Die veroorzaakt worden door verkeerd configureren, registreren en activeren van het gps-horloge of gps-tracker zijn. Not networking. Offline. Can not register. Beheerdersautorisatie. Apparatuur is nu online. Server down en Server busy meldingen liggen aan de kant van de Wonlex server zelf.

wonlex het apparaat is niet networking gps horloge offline storingen netwerk problemen simkaart gprs
wonlex het apparaat is niet networking offline storingen netwerk problemen simkaart gprs

Wachten op beheerdersautorisate

Als alle registratie gegevens volledig zijn ingevuld dan kunt u op OK drukken. Hiermee wordt dan de registratie van het gps horloge bij de Wonlex server bevestigd. Het ID van de tracker is bekend en wordt een account aangemaakt. Daardoor is het mogelijk dat de app met het GPS horloge of GPS tracer zal kunnen communiceren. Voor correcte communicatie is een Gps horloge simkaart nodig. Gprs ontvangst van de simkaart werkt het beste buiten. Voor een goed signaal van gps heeft een smartwatch wel de gps-module nodig. Bij onze gebruiksklare GPS horloges en GPS trackers wordt standaard al een Simkaart met beltegoed geleverd. Hierdoor zal het direct hassle free werken.

Wonlex no networking equipment

gebruik installatie service Wonlex Registreren
Noteer voor jezelf na registratie het klantnummer en password. Zodat je dit later indien nodig. Alsnog kunt opzoeken als je niet meer kan inloggen. Als de login gegevens niet meer te achterhalen zijn. En ook niet meer op te vragen dan dient het account gereset te worden. Als bv tijdens het registratie proces wordt aangegeven dat het Wonlex accountnummer al bestaat. Dan kunt u hierover ook contact opnemen.

Wonlex offline gps horloge

Op de app login pagina. Is het mogelijk om de standaard taal aan te passen naar het Nederlands. Eventueel de taal aanpassen naar bijvoorbeeld Engels. Aangezien de Nederlandse vertaling van de APP is nog niet helemaal 100% is. In de toekomst zal dit zeker verbeteren. Door de frequente updates van de Wonlex watch app.

Wonlex2 storing not networking device is offline inloggen
Selecteer de Regio Europa en Africa om gebruik te maken van de Server in Europa. Zo kunt u ook een andere regio instellen als u zich in een ander deel van de wereld bevind. Voor iedere regio dient u apart een account registratie te doen.

Wonlex app handleiding G36, DF25, Q50, Q90 watch

Wonlex login fout

Vul daarnaast vervolgens de Login gegeven in en klik op Login. Na het inloggen zal de APP voortaan automatisch inloggen zodra u de APP opstart. Indien u problemen ondervindt bij het inloggen of andere storingen ondervindt lees dan eerst hier…

 Wonlex review

Bovenstaande het Menu van waaruit alle instellingen aangepast kunnen worden. Bij normaal gebruik. Hoeft u dit menu qua instellingen slechts een enkele keer te gebruiken. Als eenmaal de SOS nummers en telefoonboek e.d. zijn ingesteld. Dan gebruikt u nog slechts nog Remote shutdown. Om het horloge uit te zetten en op te laden.

SOS telefoonboek Instellen

Door in het hoofdmenu op Terminal Instellingen te klikken. Is het mogelijk om de standaard configuratie in te stellen. Van SOS/familie nummer, Voice Care, Werkmodus. Niet storen periode, SMS alert instellingen, Telefoonboek. Baby contacten, Taal en tijdzone, Drukschakelaar en LBS.

Wonlex handleiding

 

wonlex app handleiding sos instellen horloge service qrcode reparatie
wonlex app handleiding sos instellen gps horloge geen netwerk  service qrcode reparatie

 

Wonlex SOS nummers instellen

Vul bij SOS/familie nummer of SOS number (Engelse versie)  in. Dit kunnen er maximaal drie zijn. Als het kind zelf op de SOS knop drukt. Dan zal het gps horloge namelijk het eerste nummer bellen. Als dit gesprek vervolgens niet wordt opgenomen. Dan zal het gps horloge ook het tweede nummer bellen enz. Deze cyclus wordt doorlopen totdat een telefoonnummer dat staat ingesteld opneemt.

Wonlex reviews gps horloge offline

instellen telefoonnummer Voice Care
Door bij Voicecare uw eigen telefoonnummer in te stellen zal het gps horloge u opbellen. Hiermee kunt u zelf meeluisteren zonder dat de drager van het gps horloge dit door heeft. Hiermee kunt u zonder medeweten een oogje in het zeil houden en horen wat er gaande is.

Wonlex werkmodus instellen

Middels de Werkmodus kun je de GPS update frequentie instellen. Zoals op de afbeelding te zien. Staat de update frequentie echter op de standaardinstelling van 10 minuten. Dit betekent dat het GPS horloge de locatie om de tien minuten aan de tracking server zal doorgeven. Het is mogelijk om deze instelling aan te passen. Bij een update frequentie van 1 keer per uur treedt de Power Save modus in werking. De frequentie is lager en het GPS horloge zal minder stroom en data verbruiken. Evenzeer kunt u een hogere update frequentie instellen. Van 1m/s (accuraat maar kost meer stroom/data).

wonlex werkmodus instellen not networking beheerdersautorsatie veilig handleiding
wonlex werkmodus instellen not networking beheerdersautorsatie veilig handleiding

Wonlex  niet storen periode

Niet storen Periode. Maximaal zijn er drie niet storen periodes in te stellen. Bijvoorbeeld wanneer het kind naar school gaat. Daardoor kan het dus niet gebeld worden. Uiteraard kunt u wel de positie blijven volgen.

wonlex niet storen modus werkmodus sos kinderhorloge gebruikshandleiding
wonlex niet storen modus werkmodus sos kinderhorloge gebruikshandleiding

Wonlex SMS ALERT

De SMS alert instellingen geven de mogelijkheid om SMS berichten te ontvangen voor de volgende acties. Lage batterij (Low battery), SOS herinnering en Verwijder het horloge. Dit betekend dus dat als er zich een dergelijke situatie voordoet. Dat het GPS horloge offline dan een SMS bericht zal sturen. Het telefoonnummer dat staat ingesteld bij Voogdij nummer ontvangt het bericht.

wonlex sms alert telefoon low battery verwijder horloge sos alarm panic button
wonlex sms alert gps horloge telefoon low battery verwijder horloge sos alarm panic button

Wonlex Telefoonboek

In het telefoonboek worden de namen en telefoonnummers genoteerd. Van de mensen waar de drager van het horloge naar toe kan bellen. Selecteer op het horloge het telefoonboek. En scrol naar de persoon/telefoonnummer dat je wil bellen.

Bij baby contacten worden de telefoonnummers ingevuld. Die naar het GPS horloge offline toch kunnen bellen. Dat zijn maximaal tien telefoonnummers. Dit bied extra veiligheid omdat onbekenden op deze manier niet niet naar het horloge kunnen bellen.  Althans, men kan wel bellen maar het gesprek wordt niet geaccepteerd.

wonlex telefoonboek error gps horloge telefoon smartwatch tracker kind kids storing offline handleiding
wonlex telefoonboek gps horloge telefoon smartwatch tracker kind kids storing offline handleiding

In het menu van de Taal en tijdzone wordt de juiste tijdzone ingesteld voor Europa / Nederland. Hiermee stelt u dus de juiste weergave van de tijd op het display van het GPS horloge is. Al naar gelang zomer of wintertijd kunt u de tijdzone instellen. Op East plus 1 uur of East plus 2 uur.

Wonlex app handleiding

Handleiding Wonlex app
De Drukschakelaar instelling wordt gebruikt om te voorkomen dat er een Alarm af gaat. Bijvoorbeeld als het horloge van de pols wordt verwijderd. En er kan vooraf ingesteld zijn dat er dan een SMS wordt verzonden. Door de Drukschakelaar switch aan te zetten kunt u deze melding uit zetten. Stel de Slaap timer in.

Remote Shutdown

Om het GPS horloge uit te zetten en op te laden. Wordt de optie Remote shutdown geselecteerd. Hierna zal het GPS horloge uit zichzelf uit gaan. Dit is ook te horen aan het Tingeltje. Hierna kunt u het GPS horloge tevens weer opladen.

Op de kaart wordt de huidige positie of laatst bekende historische positie weergegeven. Dit kan een GPS locatie, LBS locatie of WIFI locatie zijn. Al naar gelang het model gps horloge dat u heeft aangeschaft.

 

wonlex remote shutdown gps horloge telefoon kind kids
wonlex remote shutdown gps horloge telefoon kind kids

 

Wonlex storing reset

Wonlex Kaartweergave
Het is ook mogelijk om de kaartweergave aan te passen. De keuzes zijn weergave in 2D, 3D of earth view. De meest gebruikte kaartweergave is de 2D view. Die door veel mensen als prettig wordt ervaren.

Op het Kaart overzicht kan de locatie ook worden weergegeven aan de hand van Google maps. En Google earth kaarten.

Door op de kaart op het symbool rechtsboven te klikken. Wordt de huidige positie opgevraagd. Belangrijk hierbij is de communicatie tussen het GPS horloge. De Server en de APP correct is ingesteld.

Wonlex instellen beveiligingszone Geofence

Beveiligingszones
De beveiligingszone kan dus worden ingesteld door eerst een Radius te kiezen. En door vervolgens op de kaart ook een locatie te selecteren. De drager van het horloge wordt daardoor geacht binnen deze zone te blijven. Als de grens van de beveiligingszone ook wel Geofence genoemd wordt gepasseerd. Dan zal dus er een alarm worden doorgegeven.

Wonlex app handleiding
In dit overzicht is er een Radius ingesteld van 500 meter. Door op verwijderen te klikken. Is het mogelijk om een nieuwe Geo-fence of veiligheidszone in te stellen. De Geofence optie is handig om het kind in de gaten te houden. Het alarm gaat pas af zodra deze zich buiten deze afbakening verplaatst. Er kan ingesteld worden dat er een SMS wordt verzonden. Zodra de drager van het GPS horloge de vooraf ingestelde veiligheidszone verlaat. Hou er rekening dat Prepaid simkaart saldo relatief duur is.

Wonlex beveiligingszone instellen

Veiligheidszone Geofence instellen
De veiligheidszone is ook in te stellen in 3D modus. Een Geofence afbakening is een prima manier om een oogje in het zeil te houden. Dit geeft ook een veilig gevoel zodat u weet dat uw kind of geliefde niet te ver van huis gaat. Zonder dat u daarvan op de hoogte bent.

GPS horloge geen netwerk

Bedenk wel dat er ook uitzonderingen zijn bij GPS horloge geen netwerk. Bijvoorbeeld als het horloge alleen GPS functionaliteit heeft. En geen WIFI positionering. Dan is de kans groot dat de APP een alarm door zal geven. Dit omdat drager binnenshuis is. Doordat er dan geen GPS signaal wordt ontvangen. Ziet het GPS horloge immers alleen de locatie van de zendmast. En die valt mogelijkerwijs ook buiten de veiligheidszone. Met als gevolg een onterecht alarm.

beveiligingszone geofence kind kids storing gps horloge offline handleiding
wonlex hek beveiligingszone geofence kind kids gpshorloge offline handleiding

wachten op beheerdersautorisate

Het instellen van een GEOFENCE is namelijk erg handig. Bijvoorbeeld dicht bij huis. Maar eveneens op de camping of bij grote menigten. Hierbij kan de app een alert sturen. Als de drager van het horloge een vooraf ingesteld gebied verlaat. Hou er wel rekening mee dat als de app een LBS locatie aangeeft. Dat deze locatie buiten de Geo-fence kan vallen (locatie zendmast).

wonlex app handleiding alarm sos instellen offline error
wonlex app handleiding alarm sos instellen gps horloge offline

Wonlex Alarm instellen

Het instellen van een Alarm kan ook handig en wenselijk zijn. Op deze manier is bijvoorbeeld eenvoudig van afstand een Alarm in te stellen. Bijvoorbeeld om 17:30 uur. Als het kind naar huis moet komen om te eten.

Het is ook mogelijk om het Alarm in de stellen. O.a. voor vaste tijden of weekdagen. Hierdoor gaat het alarm dan af op vaste dagen en tijden. Dit draagt bij aan een goede structuur. En het kind krijgt een reminder om op tijd thuis te zellen. Bellen naar het horloge kan natuurlijk ook.

Selecteer met het wiel eerst de uren en de minuten in stel zo het Alarm in.

Instellingen Gezondheid. Wandeling, oefening, beweging reis en slaap.

Instellingen Pedometer voor Tijd, Stap (afstand per stap), Gewicht en Stappenteller switch.

Wonlex smartwatch gps wifi lbs umts agps

Beloningen
Stuur het kind beloningen in de vorm van Hartjes om complimentjes te geven.

Ben je het GPS horloge soms kwijt ? Het horloge kun je dan laten rinkelen. Hierdoor is het horloge bijvoorbeeld ook thuis makkelijk terug te vinden. Druk op de knop Vind Uitrusting. En het GPS horloge zal gaan rinkelen.

Wonlex pet tracker app handleiding

instellen klantnummer telefoonnummer en Account instellingen
Accountinstellingen kunnen hier zo worden aangepast. Persoonlijke informatie, Apparatuur lijst en Password aanpassen.

Het wachtwoord is vervolgens eenvoudig aan te passen. Vul eerst je huidige password in. En daarna het nieuwe password. Bevestig dan het nieuwe password. Door op OK te klikken.

Wachten op beheerdersautorisate

In de Apparatuurlijst staat ook het ID nummer van het GPS horloge. Dit is slechts ter informatie.

Het password is dus op een eenvoudige manier te resetten. Vul je email adres in en druk op verzenden. De toegestuurde verificatie code invullen. Om vervolgens het password te ontvangen. Samenvattend is er meer info over het gebruik van deze App hier te lezen.

Smartwatch heeft geen bereik

Bezint eer je begint ! Gebruik je de setracker app voor gps horloges voor kinderen. Wij kunnen deze ook omzetten
Het komt vaak voor dat er problemen ontstaan met gps horloges. Die via veiling sites, marktplaats, dagdeal sites, aliexpress, chinese deal sites zijn gekocht. Niet zijn te registreren of na registratie niet werken. Daar zijn uiteenlopende redenen voor. In een aantal gevallen zijn er productiefouten. Waardoor het horloge niet werkt. Of het Smartwatch heeft geen bereik. Ook komen er gps horloges op de Nederlandse markt. Die bestemd zijn voor Azie. Waardoor het horloge hier niet kan werken. Of slechts na herprogrammering.

Wonlex alarm waarschuwing meldingen

wonlex gps horloge offline alarm instellen op tijd thuis komen na school plaswekker medicijnwekker instellingen aanpassen
wonlex alarm instellen op tijd thuis komen na school plaswekker medicijnwekker instellingen aanpassen

Wonlex app handleiding

installatieservice Wonlex

Let op ! er zijn ook andere bedrijven met een Wonlex service. Waarbij gebruikers hun Wonlex watch gps horloge kunnen laten opsturen en omzetten. Voor installatie op een andere server en app. Voor gebruik van deze tracking servers met andere simkaart met hoge datakosten. Hou er rekening mee dat. Aan het omzetten van je Wonlex horloge naar dit soort systemen. Hoge kosten verbonden zitten. Met maandelijkse of jaarlijkse extra Fees waar je niet vrolijk van wordt. Daarnaast liggen de kosten voor het data verbruik. En ook belminuten veel hoger als de door ons geboden alternatieven (data 1 ct per mb via het zelfde kpn netwerk).

Disclaimer Wonlex app;

Het gratis gebruik van het tracking platform. De Tracking apps en tracking servers en faciliteiten. Deze worden door externe partijen geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. En tevens hebben wij ook geen associatie met deze bedrijven. En hebben geen invloed op de werking van deze tracking systemen. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met deze bedrijven. Derhalve kunnen wij de werking van deze platformen dan ook niet garanderen. Of invloed op uitoefenen. Indien er zich storingen in deze tracking systemen voordoen. Kunt u dit o.a. merken doordat u bv. tijdelijk niet in kunt loggen. Storingen komen overigens weinig voor. Aansprakelijkheid voor deze tracking app of tracking server. Sluiten wij dan ook nadrukkelijk uit.

Wonlex app handleiding offline

Indien u problemen heeft. En het gps horloge of gps device elders heeft gekocht kunt u ook bij ons terecht. Wij configureren uw gpshorloge offline of gps tracker op afstand. Komt u er achter dat u het horloge of tracker niet zelf kunt laten werken. Dan repareren wij deze graag op afstand voor u. Maak hiervoor de keuze voor van de Live connect service. Voor deze installatie en herinstallatie service hoeft u niet voor langs te komen. Wij doen dit op afstand en het probleem wordt direct opgelost.

Hou er ook rekening mee dat er veel zogenaamde GPS horloges in omloop zijn. Waar geen GPS ontvanger in zit. Deze horloges hebben alleen LBS en geven een afwijking van 500 – 2000 meter. En zijn dus niet geschikt om uw kind te volgen. Helaas kom je daar pas achter nadat je het horloge ontvangen hebt. En de verkoper neemt het product dan meestal niet meer terug. Of het is te duur om terug te sturen.

Gps horloge offline reparatie service

Gps horloge configureren. Ook als u het horloge niet bij ons gekocht heeft. kunnen wij het horloge voor u configureren. Indien u het gps horloge elders heeft gekocht. En u komt er achter dat u het horloge niet zelf kunt laten werken. Dan repareren wij dit ook graag op afstand voor u. Maak hier gebruik van onze gpstracker Live connect service. Hier hoeft u niet voor langs te komen.

Gps horloge kopen om frustratie te besparen ? Bestel dan een gebruiksklaar Gps horloge !