X
    Categories: Pagina's

Setracker storing GPS horloge telefoon tracker

mini tracker horloge setracker

Setracker storing GPS horloge telefoon tracker

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de Se tracker app geen verbinding kan maken met het Gps horloge (se tracker storing).

Veelal komt een setracker storing ook voort uit een verkeerde configuratie van de Setracker App. Of van het GPS horloge zelf. Het lukt dan niet om een GPS tracker kinderhorloge telefoon van 3G-Elec werkend te krijgen. Dit kan natuurlijk heel frustrerend zijn.

setracker dealers

Wij kunnen het GPS horloge ook op afstand voor u configureren met de juiste instellingen. U hoeft dus niet met het GPS tracker horloge bij ons langs te komen in Rotterdam. Ook als u uw GPS horloge elders heeft gekocht dat kunnen wij het bijna altijd voor u repareren. Zo hebben wij al gps trackers gerepareerd die elders zijn verkocht. Bijvoorbeeld gps watch trackers via een veiling site, dagdeal site of groupon. Gps website in china, bol.com, markplaats.nl, duizend.com etc etc.

Setracker login timed out

Er kun diverse redenen zijn waardoor er een login time out plaats vindt. Setracker server down of Setracker server busy. Setracker europe server. Wij kunnen als deze problemen oplossen.

Een veel voorkomende Setracker storing die wij voor u  kunnen verhelpen.

setracker not networking (een veel voorkomende netwerk storing, de app kan geen verbinding maken het het gps horloge).
Setracker offline (het gps horloge is offline, mogelijk kunt u nog wel bellen naar het gps horloge maar en mist een connectie).

Howto Se tracker reset

Setracker2 can not register (het is niet mogelijk om het gps horloge te registreren, bv omdat het al geregistreerd is)
setracker2 app error (een app error kan ontstaan als de setracker app niet goed geïnstalleerd is)

GPS horloge werkt niet. Een veel gehoorde kreet die geen enkel detail geeft over de reden.

Omschrijf altijd duidelijk de oorzaak van het probleem dat zich voordoet. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om het horloge dat niet werkt te repareren.

Setracker3 storingen en setracker storing die wij ook voor u kunnen verhelpen.

Setracker3 Horloge is niet te registreren (als een horloge al geregistreerd is of als de registratie code niet bestaat zie je deze melding)
Simkaart werk niet met het gps horloge. (bepaalde simkaart providers produceren een simkaart die niet compatible is met het gps horloge)

Setracker reset Watch

Simkaart wordt niet herkend door het GPS horloge (Niet alle simkaart providers worden ondersteund, vandaar leveren wij gebruiksklaar)
De Setracker Gps posities zijn niet juist (ziet u een positie in china op uw kaart of een paar kilometer van uw huis, neem contact op)
PIN toestel is geblokkeerd gps bij opstarten (bij de melding PIN op het gps horloge is het toestel geblokkeerd)

Setracker app help reset login
Setracker device is offline

Q50 gps tracker horloge setracker storing

Ook bij het Q50 horloge model 1,2,3 of Q50 versie 2 of Q50 versie 3 kunnen eenvoudig storingen ontstaan.

Q50 gps watch PIN (gps horloge geblokkeerd)
Q50 gps horloge already registered Setracker account reset
Setracker account verwijderen (als er geen toegang meer is)

setracker dealer

Q50 horloge handleiding account reset
Setracker gebruikshandleiding Setracker2 Setracker3
Q50 horloge geen netwerk of Q50 Not networking error
Q50 horloge simkaart activeren of GPS Pincode verwijderen

se tracker factory reset

Gps watch Q50 horloge resetten
Reset GPS horloge Q50 of ander model
Q50 watch gps reset registratie code
Mini gps tracker horloge configureren

setracker customer service

Q50 horloge problemen tracking en gps dat lossen wij op.
Her installatie Q50 watch problemen
Gps horloge reset en config Q50 gps horloge instellen
Gps instellingen aanpassen en werkend maken online kaart

Setracker storing Installatie service en herinstallatie

Setracker storing Gps horloge kind.

In princiepe kunnen wij de meest gangbare modellen voor u repareren zoals de Q50, Q60, Q70, Q80, Q90, Y3, A3, G72, kids watch, Kids tel, etc. Ook als deze Gps tracker horloges verkocht zijn via veilingsites, groupon, china, dealsites, dagdeal sites etc etc. Tevens hebben wij de meeste onderdelen ook op voorraad.

Setracker hard reset

De meest voorkomende problemen en storingen met uw GPS horloge en met De Setracker app kunnen wij ook voor u oplossen.
Heeft u per ongeluk twee setracker accounts aangemaakt terwijl u beide gps horloges in één setracker account had willen onderbrengen? Wij maken het alsnog in orde.

Setracker reset ID

U wil het Gps horloge registreren en het horloge is al geregistreerd ? Geen probleem want wij maken het alsnog in orde.
Bent u uw Setracker login password kwijt en kan dit password ook niet meer op vragen. Doe Setracker reset password. Geen probleem want Wij maken het alsnog voor u in orde.
Maak nu ook gebruik van onze setracker reparatie service

Setracker storing

Deze reparatie bij installatieproblemen en herinstallatie kan zowel voor het gebruik van het gps horloge met de App Setracker, Setracker2 en Setracker3 en ook bij account storingen. U hoeft niet langs te komen met het GPS horloge. Wij kunnen uw Gps horloge op afstand voor uw configureren. Hierdoor bespaard u tijd en geld en ontvang u een prima service met resultaat garantie.

Neem gerust contact op via whatsapp of lees hier meer.

Setracker-storing-foutmelding-error-fix-Whatsapp-0624228249
Setracker storing GPS horloge telefoon tracker
4 (80%) 11 vote[s]
" Bernhard Ruimschoot : @stormdiscount Bernhard Ruimschoot is de auteur van de artikelen op het Blog van www.mijngps.com Dit is een blog over gps-trackers en gps-horloges. En geeft ook uitleg over de werking van deze tracking devices. Door de vele vragen van geïnteresseerden. Ontstond ook de noodzaak om op een gestructureerde en eenvoudige manier informatie te verstrekken. De keuze voor u. En aanschaf van een GPS is hierdoor ook een stuk eenvoudiger en weloverwogen. Bespaar kosten door bij ons een gebruiksklaar product aan te schaffen die gebruik maakt van onze Nederlandse Server en App. Lage simkaart tarieven, goede service en aftersales. Staan garant voor tevreden klanten. Heeft u elders gekocht en werkt bv de Abeile, Amber360, Setracker, Asterium app etc niet. Niet getreurd Dan maken wij dit ook graag op afstand voor u in orde. Onze configuratie service is ongekend met honderden tevreden klanten. Neem gerust de gebruikershandleidingen door. Daar steekt u veel van op. Bij vragen, neem gerust contact op. Bij voorkeur via whatsapp op 0624228249. Ons blog heeft ook een commercieel oogpunt. De horloges en trackers worden verkocht via www.duizend.com."

View Comments (13)

  • Goedenavond,

    Hoe kan ik met u in contact komen?
    Ik heb vorige week een gps tracker horloge voor mijn kind gekocht, maar tot heden nog niet kunnen installeren ik baal hier enorm van.
    We hebben de handleiding gevolg maar hij vertoont geen signaal op de kaart of en bij een ander toestel kan er ineens niet meer ingelogd worden hij blijft dan aangeven dat er geen apparaat is toegevoegd tereel dit wel het gaval is.

    Mvg

    Kim

    • Goedendag Kim,

      Het beste kun je contact opnemen via whatsapp op
      Setracker Whatsapp reparatie

      Veel mensen die een gps smartwatch, kids smartwatch, tracker watch of een gps kids watch kopen, komen er na aanschaf achter dat het niet eenvoudig is om een gps watch kids correct te laten werken.

      Setracker register van bijvoorbeeld een q50 smartwatch of kids gps horloge gaat vaak al direct mis bij het installeren via een gps tracker app, gsm tracker app zoals setracker, setracker 2, setracker 3 of setracker 4.
      Een mini gps tracker kopen is een aankoop van een gps zender bv als mini gps tracker kind. Hiermee kan de ouder dan eenvoudig contact houden met het kind of de positie zien op de kaart.

      Wil je een gps tracker kopen, een gps tracker gsm, gps mini tracker of een kleine gps tracker dan is het verstandig dat je je vooraf goed laat informeren. De meeste bedrijven verkopen de gps horloges namelijk niet kant en klaar zoals bij http://www.duizend.com Gps horloges kant en klaar inclusief simkaart en verzendkosten! Als je een kinder gps tracker horloge of smartwatch kind gps horloge aanschaft is het belangrijk dat je de juiste simkaart en registratie gegevens gebruikt. Als dan later blijkt dat de Setracker App meldingen geeft zoals setracker not networking, Setracker offline, Setracker2 can not register of setracker2 app error dan wordt al snel duidelijk dat de instellingen niet correct zijn.

      Deze setracker problemen hebben dan ook tot gevolg dat bijvoorbeeld de positie van het horloge op de kaart niet te zien is.

      Naast het verhelpen van bovenstaande gps tracker configuratie problemen kunnen wij u ook assisteren bij;
      setracker account verwijderen
      setracker handleiding
      setracker3 ios
      setracker account reset
      setracker reset
      setracker 3
      setracker

      Veel gebruikte benamingen om informatie over dit onderwerp op te zoeken.
      gsm gprs gps tracker
      app gps tracker
      gps horloge kind waterdicht
      kinder gps tracker horloge
      smartwatch kind gps
      horloge met gps
      smartwatch kind
      gps tracker kinderhorloge
      kinderhorloge met alarm
      digitaal horloge kind
      horloge met gps tracking
      bel horloge kind
      kinderhorloge waterdicht
      smartwatch kinderen
      gps watch kind

      Dit betreft veel voorkomende storingen die verschillende redenen kunnen hebben. Wij lossen dit snel op afstand voor u op. U hoeft hier voor niet langs te komen.

      Veel mensen kopen spontaan een gps horloge in binnen of buitenland via veilingsites, dagdeal websites en denken dat het eenvoudig is om het horloge te laten functioneren met een Nederlandse simkaart. Vaak blijkt dit helemaal niet te kunnen werken (chinese / engelse / nederlandse versie) of komt er dan veel meer bij kijken om het horloge aan de praat te krijgen. Wij maken uw gps tracker horloge voor u in orde. Ook als u het horloge niet bij ons gekocht heeft kunt u bij ons terecht. Wij zijn wij heel transparant m.b.t. de kosten voor reparatie. Indien wij het horloge niet kunnen maken betaalt u ook geen kosten voor onderzoek of reparatie.

  • Ik heb ook een gps horloge dat blijft zeggen geen netwerk. Nu heb ik al codes gestuurd naar het horloge, maar hij doet het nog niet. Als jullie hem niet gemaakt krijgen, ben ik dan wel die €17,50 kwijt?

    • Hallo Claudia,

      Setracker storing GPS horloge.
      Het is een bekend en ook een veel voorkomend probleem. Dat veel gps tracker horloges voor kinderen die via dagdeal sites of veiling sites zijn gekocht defect zijn. Niet goed geconfigureerd, Niet goed of helemaal niet werken. Onze gps reparatie service kan in bijna alle gevallen het gps horloge op afstand controleren. En exact bepalen wat nu het probleem veroorzaakt. Dit klinkt logisch, maar er komt veel expertise bij kijken om de juiste oorzaak te vinden waarom een GPS tracker of Gps Horloge niet goed werkt. En vervolgens vast te stellen hoe de storing het beste kan worden opgelost. De praktijk is dat in meer dan 95% van alle setracker foutmeldingen door ons de oorzaak kan worden achterhaald en opgelost.

      Vaak heeft juist het versturen van sms codes naar het gps horloge als gevolg dat de setracker app niet functioneert. Gps codes worden dan naar het horloge gestuurd. Terwijl men eigenlijk niet precies weet waar men mee bezig is. Met vaak als gevolg dat het gps horloge helemaal niet meer werkt. Wat dan begon met een Not networking melding of Device offline melding in de SeTracker app. Wordt het gps horloge dan juist door het versturen van codes, met bepaalde settings die vaak ook niet correct zijn. helemaal onklaar gemaakt. Wij kunnen dit bijna in alle gevallen oplossen door het gps horloge te resetten of opnieuw te configureren. Men noemt dit ook wel installatie en het installatie service. Bij ons kost dit slechts 17,50 euro.

      Op je vraag hoe het nu zit als we het gps horloge niet aan de praat krijgen voor je. Simpel, dan storten we het bedrag terug. Dit wordt ook duidelijk omschreven op de betalingspagina.
      In theorie is het mogelijk dat we het gps horloge niet kunnen maken. Bv. omdat de hardware van het gps horloge ook echt defect kan zijn. Maar in de praktijk zien we dat dit meestal niet de oorzaak is.
      Dus je kunt met een gerust hart gebruik van van de Gps reparatie service want je loopt hierbij geen risico. We noemen dat No Cure, No Pay. Ofwel Geen Resultaat, geen betaling.

      Je kunt het beste en snelste contact opnemen via de whatsapp button op deze pagina. Dan maken we je GPS horloge telefoon tracker voor kinderen in orde voor je.

      Lees ook gerust een wat Facebook recensies over ons bedrijf. je zal zien dat we zeer goed staan aangeschreven en worden beoordeeld met vijf sterren. We pakken het probleem snel en vakkundig voor je aan zodat jij en kind gebruik kunnen maken van het GPS horloge en de Setracker APP.

  • geachte heer/mevrouw,
    Bij het registeren geeft heb ik de licentienummer gescand . Hij geeft als foutmelding 10,15 digitale en ik weet niet wat dit betekent. Kunt u mij helpen
    Mvg Fam van den Broek

    • Goedendag,
      Bedankt voor uw reactie. Wij kunnen het probleem met het registreren van uw GPS horloge in de Setracker app vast voor u oplossen. U kunt het beste contact opnemen via Whatsapp. Dan heeft u snel een oplossing voor het probleem met het GPS horloge.

      Het komt voor dat de registratie gegevens al eerder gebruikt zijn. Bijvoorbeeld dat iemand per ongeluk de verkeerde registratie gegevens gebruiktheeft. Hierdoor kunt u het horloge zelf ook niet meer registreren. Het is bijna altijd mogelijk voor ons om dit probleem met het gps horloge via de juiste manier te resetten en op te lossen. Daarvoor hebben wij dan wat gegevens van uw gps horloge nodig. Als u contact opneemt kunnen we gelijk voor u aan de slag. Dit kan op afstand dus u hoeft er niet voor langs te komen en het probleem is snel opgelost.

  • Onze dochter heeft met kerst een GPS tracking horloge gekregen,maar deze maakt geen contact met de app. Als ik via mijn mobiel het sms'je met cijfercode verstuur krijg ik wel bericht dat het verstuurd is, vervolgens krijg ik geen sms terug vanuit het horloge met code om verder te kunnen met installeren

    • Hallo, Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen reactie krijgt van je gps horloge. Ook als je geen reactie terug krijgt na het versturen van een sms naar het horloge kan dit meerdere oorzaken hebben. Een gps tracker horloge instellen is niet eenvoudig. Als er geen goede communicatie is tussen het horloge en de setracker app kan je ook foutmeldingen krijgen. Het is mogelijk dat wij het account voor je in orde maken. Het beste kun je dan contact opnemen via whatsapp. Dan kijken we samen even waar het probleem ligt en als je gebruikt wil maken van onze service lossen we het gelijk voor je op.

  • Beste, ik heb enkele weken geleden een kids GPS watch phone gekocht voor mijn zoon, er zit een werkende simkaart in maar hij blijft netwerk fout aangeven. Kan u mij hierbij helpen aub? Alvast bedankt!

    • Hallo Sofie, inderdaad hebben wij de gps app storing dezelfde dag nog voor je verholpen. Dat terwijl je uit belgie komt. Inmiddels kunnen wij ook van andere landen gps horloges maken en in ieder geval voor onderstaande netwerken.

      Belgie: Orange, Proximus, BASE, Telenet, Dommel

      Duitsland: Vodafone, Telekom, O2, Base

      Frankrijk: Orange, SFR, Free Mobile en Bouygues

  • Ik heb twee kids horloges gekocht via BoL.com. Nu doet van 1 toestel het geluid het niet. Dit toestel heb ik al wel gebruikt voor de registratie van de app. Het toestel zelf doet het voor de rest goed. Nu kan ik hem alleen niet overzetten naar het horloge waarvan het geluid het wel doet. Want dan maakt hij geen verbinding. Wat kan ik hier aan doen? Resetten registratie ? Of ander toestel repararen waar het geluid het niet van doet?

    • Hallo Fransica,

      Deze problemen met dergelijke gps tracker horloges komen vaker voor. Het probleem met het geluid is waarschijnlijk eenvoudig op te lossen. Indien je het horloge geregistreerd hebt kun je het inderdaad niet meer toevoegen. Het handigste is om even contact op te nemen via whatsapp op 0624228249 dan kijken we er samen even naar en lossen we het op, zodat beide horloges werken en te gebruiken zijn onder 1 setracker account.

Comments are closed.

This website uses cookies.