X
    Categories: Pagina's

Setracker handleiding app help

Setracker menu handleiding

Se tracker gebruiksaanwijzing app handleiding

De gps tracker app handleiding staat nu online!

Setracker handleiding. Er is een nieuwe uitgebreide Se tracker gebruikershandleiding op mijngps.com geplaatst. De Se tracker handleiding geeft veel inzicht over de werking van de app. En is een veel gebruikte app voor GPS trackers in Europa. De GPS smart-watch horloges die op mijngps.com worden besproken. Worden werken allemaal met de Setracker App. De App is bewezen betrouwbaar in het gebruik. Mede door goede uptime. Met de ontwikkeling van nieuwe tracking horloges blijft men ook de Setracker App doorontwikkelen. En wordt zodoende regelmatig uitgebreid met nieuwe functies. Zo is er momenteel bij installatie van deze App tevens al een keuze uit meer dan twintig talen.

gps tracker horloge v2 handleiding

Door de uitgebreide handleiding online te zetten. Wordt ook gehoor gegeven aan meer duidelijkheid over de functionaliteit van deze applicatie.

Lees hier meer..

Handleiding Gps tracker horloge.

Voor het gebruik van een GPS horloge zijn er een aantal benodigdheden. Setracker handleiding. Voordat je de Setracker app kan gebruiken. Een geactiveerde simkaart met beltegoed is nodig om met het horloge te kunnen bellen. Afhankelijk van het horloge werkt dit met een Nano of Micro simkaart. De simkaart kun je opwaarderen met een belbundel of internetbundel. Ook wel databundel of mixbundel genoemd. Dit kan zowel prepaid als abonnement zijn. Sommige simkaarten werken ook in het buitenland met een buitenland bundel. Er zijn ook simkaarten die standaard in heel Europa werken. Als de simkaart in het horloge is geplaatst kun je deze aanzetten.

Installeren Setracker app

Download de SeTracker app. SeTracker 2 app, Setracker 3 app op je telefoon. Al naar gelang het model horloge dat je hebt gekocht. Installeer de Setracker Android of iOS app op je Smartphone of mobiele telefoon. Gebruik de setracker handleiding.

Setracker device is offline

Setracker handleiding Instel mogelijkheden

Een gps tracker kinderhorloge geeft voor steeds meer ouders ook een extra veiligheid. Het horloge met gps tracker laat door middel van de Setracker app zien waar het kind zich bevindt. Daarnaast kan men met een kinderhorloge met gps ook naar elkaar toe bellen. Tevens heeft het horloge ook een SOS knop. Men schaft eerst een kinder gps tracker horloge aan en installeert de setracker App. Hierna gebruikt men de setracker login gegevens. Om de positie van het kind op de kaart te zien. Het kinderhorloge gps kan ook uitgerust zijn met WIFI. Hierdoor is het mogelijk om het gps horloge kind ook binnenshuis te zien op de kaart (bijvoorbeeld in de supermarkt). In 2017 en 2018 zijn er ook veel nieuwe modellen gps horloges op de markt gekomen. Hieronder ook een gps horloge voor ouderen en senioren. Dit horloge is natuur ook prima te dragen door volwassenen.

Gps tracker horloge in de kleuren zwart, bruin en rood voor volwassenen. Lederen band.
SeTracker menu instellen

Gps horloge instellen

Setracker handleiding. Nadat het horloge is voorzien van een simkaart kan het gekoppeld worden met de Setracker App. Het koppelen van het Gps horloge met SeTracker app. Doe je door de registratie code of QR-code in vullen of te scannen. Daarna kunnen diverse instellingen. Zoals sos, telefoonboek, alarm en stappenteller ingesteld worden. Tevens kan je de beveiligingszone, niet storen modus, workmode, update frequentie, sms functie instellen. Ook Voice care, Voice chat, taal en tijdzone. En historische route behoren tot de instellingen.

Review Setracker app

De Setracker app geeft op eenvoudige wijze de mogelijkheid. Om de Gps positie, LBS positie, Wifi Positie en de eigen locatie op de kaart te zien. Zo kun je zien waar het kind is en in de historische route waar het kind geweest is. Het is handig dat je elkaar kunt bellen met het GPS horloge.

Recensie Setracker app

Veel gebruikers hebben moeite om de setracker app aan de praat te krijgen. Horloge elders gekocht en het werkt niet ? Maak dan gebruik van onze gps horloge installatie probleem connect service. Wij vragen slechts 17,50 voor deze installatieservice.

Setracker handleiding. Veel gerelateerde onderwerpen zijn;

Aanschaffen GPS horloge.

setracker account verwijderen. Hoe verwijder ik nu mijn gegevens
setracker registreren. Hoe moet ik dan mijn gps horloge registreren
mini gps Welke mini gps wifi tracker is nu wel geschikt voor gebruik.
setracker 2. Downloaden van de Setracker 2 en Setracker 3 app naar

Setracker instellen alarm
SeTracker beloningen geven
Q50 Setracker tracking locatie
Setracker handleiding app help
5 (100%) 7 vote[s]
" Bernhard Ruimschoot : @stormdiscount Bernhard Ruimschoot is de auteur van de artikelen op het Blog van www.mijngps.com Dit is een blog over gps-trackers en gps-horloges. En geeft ook uitleg over de werking van deze tracking devices. Door de vele vragen van geïnteresseerden. Ontstond ook de noodzaak om op een gestructureerde en eenvoudige manier informatie te verstrekken. De keuze voor u. En aanschaf van een GPS is hierdoor ook een stuk eenvoudiger en weloverwogen. Bespaar kosten door bij ons een gebruiksklaar product aan te schaffen die gebruik maakt van onze Nederlandse Server en App. Lage simkaart tarieven, goede service en aftersales. Staan garant voor tevreden klanten. Heeft u elders gekocht en werkt bv de Abeile, Amber360, Setracker, Asterium app etc niet. Niet getreurd Dan maken wij dit ook graag op afstand voor u in orde. Onze configuratie service is ongekend met honderden tevreden klanten. Neem gerust de gebruikershandleidingen door. Daar steekt u veel van op. Bij vragen, neem gerust contact op. Bij voorkeur via whatsapp op 0624228249. Ons blog heeft ook een commercieel oogpunt. De horloges en trackers worden verkocht via www.duizend.com."

View Comments (8)

  • hallo ik heb 3 gps horlogie's nu doet er 1 van de 3 het de andere die alle drie het zelfde zijn hebben lebara sim kaart met internet en beltegoed er op en als ik nummer in wil voeren dan kan dat niet wat op 1 wel lukt en niet op 2 lukt

    • Hallo Arjan,

      Er kunnen verschillende redenen waarom je geen verbinding kunt maken met het Gps horloge. Veelal kunnen wij het GPS horloge op afstand voor je configureren. Je hoeft dan dus niet met het GPS tracker horloge langs te komen.

      Veel voorkomende storingen die wij kunnen verhelpen.
      Resetten kidswatch
      setracker not networking
      Setracker offline
      resetten kidswatch
      Setracker2 can not register
      setracker2 app error
      Setracker3 Horloge is niet te registreren
      Simkaart werk niet met het gps horloge
      Simkaart wordt niet herkend door het GPS horloge
      De Gps posities zijn niet juist
      PIN toestel is geblokkeerd gps bij opstarten

      Q50 gps watch PIN (gps horloge geblokkeerd)
      Q50 gps horloge already registered Setracker account resetten
      Setracker account verwijderen (als er geen toegang meer is
      Q50 horloge handleiding account reset
      Setracker gebruikshandleiding Setracker2 Setracker3
      Q50 horloge geen netwerk of Q50 Not networking
      Q50 horloge simkaart activeren of GPS Pincode verwijderen
      Gps watch Q50 horloge resetten
      Reset GPS horloge Q50 of ander model
      Q50 watch gps reset
      Mini gps tracker horloge configureren
      Q50 horloge problemen tracking en gps
      Die lossen wij op.
      Her installatie Q50 watch problems
      Gps horloge reset en config Q50 horloge instellen
      Gps instellingen aanpassen en werkend maken

      Alle modellen kunnen wij repareren zoals de Q50, Q60, Q70, Q80, Q90, Y3, kids watch, Kids tel, etc. Gps horloges van veilingsites, groupon, china, dealsites, dagdeal sites etc etc.

      P.s.
      -Per ongeluk twee setracker accounts aangemaakt terwijl je beide gps horloges in 1 setracker account wil zien op de kaart. Wij maken het alsnog in orde.
      -Gps horloge registreren en het horloge is al geregistreerd ? Geen probleem Wij maken het alsnog in orde.
      -Setracker login password kwijt en niet meer op te vragen. Geen probleem Wij maken het alsnog in orde.
      Maak hiervoor gebruik van onze setracker reparatie service.
      Dit kan zowel voor het gebruik van het gps horloge met de App Setracker, Setracker2 en Setracker3 account.

      Ik heb je zojuist een email gestuurd met whatsapp contact gegevens zodat we het probleem voor je op kunnen lossen.

  • Hoi ik wil graag een account herstellen. Mijn zus is alles kwijt van het account en kan geen nieuwe account aanmaken. Kan je me zo snel mogelijk helpen?

    • Hallo Mariska,

      Als je een snel hulp wil om het probleem met het setracker account op te lossen. Dan kun je het beste contact opnemen via whatsapp. Hier op de website (rechts onder) kun je op de whatsapp button klikken en direct een bericht sturen. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via het contact formulier. https://www.mijngps.com/contact-met-gps-tracker-info/

  • hallo,

    ik heb alles geinstalleerd op de app van mijn telefoon nu wordt er een sim 1 code gevraagt op mijn horloge hoe moet ik dit invoeren

    • Hallo Liset,

      Om het gps horloge op de juiste manier met de gps tracker app te laten werken zijn er een aantal handelingen nodig. Die simkaart moet op de juiste manier ingesteld worden. Ook Het horloge dient de simkaart te ondersteunen. Via onze Connect service helpen we je graag. Wij zorgen er dan voor dat je tracker werkt met de simkaart. Zo komt je gps watch dan snel online. Wij kunnen ook de Setracker app voor je instellen en krijgen je kids watch snel voor je aan de praat. Wil je het snel geregeld hebben neem dan contact op via whatsapp of via de contact pagina.

  • Hallo,

    Ik heb ook een gpshorloge aangeschaft voor mijn zoontje. We hebben de app geïnstalleerd , hij geeft de locatie niet en ik kan ook geen telefoonnummers opslaan. Ik hoop dat jullie mij advies kunnen geven.
    Vriendelijk dank,

    Groetjes Suzan

    • Hallo Suzan, Dat is een bekend probleem bij gpshorloge horloges. Op afstand kunnen we dit probleem voor je verhelpen zodat de app kan communiceren met het horloge en je de sos nummer en het telefoonboek kan instellen. Neem daarvoor even contact op via 06 24228249 en dan bespreken we het en maken de app in orde.

Comments are closed.

This website uses cookies.